biola
szczęsliwa mama
Witsm sie wieczornie 
Moje chlopaki na antybiotykach
a co do nikusia lekarka poteierdzila egzeme i tyle powiedziala ze z czasem mu,przejdzie a co moge jeszcze robic to obcinac mu paznokcie zeby nie mogl sie drapac;(super chyba w rekawiczkach bede go trzymac
Barmanko alusia jest sliczna taka mala ksiezniczka hmmmm jak mi sie mazy dziewczynka taka grzeczna krolewna bo te chlopaki moje to takie szogunki ze szok a zwlaaszcza nikus taki sie zrobil nygus ze szok,a zeby chwile odsapnac czy wypic herbatke to musze go wsadzic albo do lozeczka albo do beby chair bo normalka peno go wszedzie i wszystko sciaga psuje i nerwy pokazuje,;b
A jutro zamierzam robic pasztet w sloiku robila moze ktoras z was?robie ze wzgledu na nikusia zeby cos mu dawac do jedzenia a swoj to swoj mam tylko nadzieje ze mi wyjdzie
Moje chlopaki na antybiotykach
Barmanko alusia jest sliczna taka mala ksiezniczka hmmmm jak mi sie mazy dziewczynka taka grzeczna krolewna bo te chlopaki moje to takie szogunki ze szok a zwlaaszcza nikus taki sie zrobil nygus ze szok,a zeby chwile odsapnac czy wypic herbatke to musze go wsadzic albo do lozeczka albo do beby chair bo normalka peno go wszedzie i wszystko sciaga psuje i nerwy pokazuje,;b
A jutro zamierzam robic pasztet w sloiku robila moze ktoras z was?robie ze wzgledu na nikusia zeby cos mu dawac do jedzenia a swoj to swoj mam tylko nadzieje ze mi wyjdzie

, w nocy lało i lało. Mogłoby się wypogodzić, bo w sobotę mamy festyn w pracy
i słoneczko mile widziane
typowo barowa 

nie ma to jak być wrednym z samego rana 
mówię o nastolatkach.. Pochrzaniło się coś na tym świecie zupełnie! I dziewczyny są teraz mega niegrzeczne (pisząc delikatnie!), nie usłuchane, krnąbrne, w swoim zachowaniu chcą prześcignąć największego łobuza na osiedlu. Jak obserwuje córki swych znajomych to chyba wystarczyłaby mi jedna ręka by wymienić osoby w których widzę jakiś potencjał na przyszłość... Ja wiem że w większości jest to kwestia wychowania przez rodziców, więc w nas siła i potęga. Ale.. no właśnie ... ale... jak już taki nastolatek znajdzie sobie towarzystwo to .. 

grrrrr zawsze tak mam ze przed wyjazdem tu pada, a tu pelno spraw na glowie. Zadzwonili mi ze szkoly ze Olive przyjeli i mam przyjsc po teczké z wszelkimi informacjami:-) no i zem poszla
w tym " dyszczu";-)