reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witsm sie wieczornie :)
Moje chlopaki na antybiotykach:(a co do nikusia lekarka poteierdzila egzeme i tyle powiedziala ze z czasem mu,przejdzie a co moge jeszcze robic to obcinac mu paznokcie zeby nie mogl sie drapac;(super chyba w rekawiczkach bede go trzymac:(
Barmanko alusia jest sliczna taka mala ksiezniczka hmmmm jak mi sie mazy dziewczynka taka grzeczna krolewna bo te chlopaki moje to takie szogunki ze szok a zwlaaszcza nikus taki sie zrobil nygus ze szok,a zeby chwile odsapnac czy wypic herbatke to musze go wsadzic albo do lozeczka albo do beby chair bo normalka peno go wszedzie i wszystko sciaga psuje i nerwy pokazuje,;b
A jutro zamierzam robic pasztet w sloiku robila moze ktoras z was?robie ze wzgledu na nikusia zeby cos mu dawac do jedzenia a swoj to swoj mam tylko nadzieje ze mi wyjdzie :)

reklama
Biola zdróweczka dla chłopaków.
A Nas dzis naszła ochota na gołąbeczki,i zrobiliśmy z M.Własnie sie gotują.:-)Dzionek szybko minął,i zaraz znów wekeend.Jak te dni szybko leca.Miłego wieczorku dziewczynki.

Kasiuleczna no właśnie , czemu edytowałaś posta, dobrze, że przeczytałam jeszcze przed edycją:-)
Gliwa a no mijaja te dni a w szczególności ten tydzień bo bh był
Biola zdróweczka dla szogunków
Katrina a jak Ty sie miewasz, to juz blisko do rozwiązania

Nudy mam, P siedzi i na konsoli gra więc pewnie za szydełko się złapie

witajcie wieczornie

Niby juz na urlopie jestem, a czasu zero! Miałam dziś USG (zgodnie z zawiadomieniem o 10.40) - weszłam do gabinetu na scan o 13!!!! Trafia mnie, ze ktoś nie potrafi sobie zorganizować czasu, marnując przy tym czas wielu innych osób.
Póki co małe nadal ułożone główkowo i myślę, że juz tak pozostanie.

A poza tym, to bez zmian - czekam na finał.

Heloo,
ale pogoda :eek: typowo barowa :eek:
Oszaleje normalnie - prawie połowa maja i co?? znowu w tym roku japonek nie założę?..:-D:oo::growl::rofl: nie ma to jak być wrednym z samego rana :cool:

Biola, wiesz co, ja paradoksalnie myślę że chłopców jest lepiej wychować:sorry2: mówię o nastolatkach.. Pochrzaniło się coś na tym świecie zupełnie! I dziewczyny są teraz mega niegrzeczne (pisząc delikatnie!), nie usłuchane, krnąbrne, w swoim zachowaniu chcą prześcignąć największego łobuza na osiedlu. Jak obserwuje córki swych znajomych to chyba wystarczyłaby mi jedna ręka by wymienić osoby w których widzę jakiś potencjał na przyszłość... Ja wiem że w większości jest to kwestia wychowania przez rodziców, więc w nas siła i potęga. Ale.. no właśnie ... ale... jak już taki nastolatek znajdzie sobie towarzystwo to .. :sorry:

Katrina, Ty nadal nie znasz płci dziecka, tak? A masz jakieś przeczucia? Masz jakieś zachciewajki (słodkie, kwaśne)? Imiona macie wybrane? Rety toż to tylko 3tyg Ci się zostały :tak:

Wiesienka, no mam nadzieję że się spikniemy przed waszym wyjazdem do Pl. Samolotem lecicie?

Dziś w aldim są promocje na produkty Tommee Tippee, może któraś skorzysta ;-)
ALDI - Thursday Special Buys 10th May 2012

Witam

Kurcze nawet nie wiedziałam,że w Aldim takie rzeczy...buuuu...a sama z trójką to się nie wybiorę,zresztą pogoda nie zachęca.
Muszę młodemu pokupowac ciuchy bo normalnie wyrósł ze wszystkiego:eek:

Co do wychowania płci :-D to ponoc lżej z chłopcami,ale te 4 dni dały mi całkowicie w kośc,sądzę,że z dziewczynką miałabym lżej :-D przynajmniej nie skakała by po suficie :blink:
Ale okres dojrzewania mam wrażenie,że chłopcy przechodzą lżej.Ale jak będzie to opowiem za X lat :cool2:

Katrina no znajdź czas na odpoczynek.Należy Ci się.

Biola mówisz,że z Nikusia harpagan :-D A jaki jest starszy?Spokojny?
Bo gdzie się nie spotkam z rodziną z dwójką dzieci to zawsze jedno jest spokojne,a drugie nadrabia.
U mnie też tak jest.Antek choc rezolutny i swoje też ma za uszami to spokojniejszy od Mateusza.A Matt to wcielenie diabła czasami,taki chochlik z niego.Po Jeremku też widzę,że spokojny człowiek.I tak na zmianę są.
Współczuję problemów skórnych u Nikosia.Nie wiem co poradzic...

No nic to,lecę kawkę wypic.

reklama
hejka
Ale dzis zmoklam:wściekła/y:grrrrr zawsze tak mam ze przed wyjazdem tu pada, a tu pelno spraw na glowie. Zadzwonili mi ze szkoly ze Olive przyjeli i mam przyjsc po teczké z wszelkimi informacjami:-) no i zem poszla:happy2: w tym " dyszczu";-)
Teraz siadlam i kawuche pije- ehhh jeszcze glowa mnie zaczyna bolec az sobie cisnienie sprawdzilam 93 /53:dry:
Barmanko AsienkoM ano ciut zmazalam chyba za grzeczna jestem na takie teksty:-Dna forum:-D

Do góry