reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

hej!
AsienkoM no odlozyl:-D..bo Szym chcial sie tulic do mnie:cool2:
Ja zabralam mlodemu smoka jak mial jakies 7miesiecy...jak bylismy w PL i zdarzylo mi sie zostawic spiacego Szymka z tesciowa i jak ten sie przebudzil to ona mu smoka wtykala,jak juz zasnal i wyplul to ona mu wkladala.
Efeket byl taki,ze mlody budzil sie w nocy po 10 razy i wyl bo smoka szukal.A wczesniej potrzebowal go tylko do zasypiania....
Zabralam i koniec-nie dalam...3 nocki byly ciezkie,a potem z gorki:)powodzenia zycze!

ja nadal chora:-(

reklama
asieńkoM u nas było proto ze smoczkiem bo K wziął małego do PL i tam zgubił smoczek i po sprawie,juz nawet nie pyta:-)

barmanko śliczna córcia:tak:

ewelcia zdrówka!
anineczko ja cały czas sama:sorry:zaczynam sie przyzwyczajac:sorry:

a ja zapisałam Szymka do przedszkola,nie chciał wyjsc:confused2:więc problemu nie bedzie:-)

Hej.
Ewelcia Szym dobry,ale sie naśmiałam:-DZazdrosny był o mamusie.
Kasiuleczko to czas na siostrzyczke dla córci.:-)
Mój bąk zasnął,ja koncze sniadanko.Zaraz na kawulke przychodzi do Nas Aniaa:tak:
Miłego Dzionka.

Witam

Słucham ciągle irlandzkiego hymnu na Euro i jest super.

Zaraz zrobię sobie drugą kawcię,bo nocka była do pupy.

Margaritta jesteś zdolna po córusi to i dasz sobie radę z egzaminami.Wierzę w Ciebie.Buziak.

MartaF ja niestety nie stworzona do samo matkowaniu jestem.Tak więc mężu przybywaj! Jeszcze tylko jedna nocka samej.
A Szymek na pewno będzie się dobrze czuł w przedszkolu.

Ewelcia się uśmiałam z Szyma ha ha ha.Się faceci biją o tulenie.

AsieńkoM ja obcinałam w smoczkach końcówkę i wpierałam dzieciom,że myszki obgryzły.Pamiętam jak Antek chodził po domu i paluszkiem robił nu nu myszka.
Ale 3 dni i po sprawie było.

Tichonku jak Matt?
Taka zabaweczka z Lamaze w Smyku kosztuje prawie 50zł a i tutaj to koszt 11 euro,no masakra.No ale w Pl ceny są kosmiczne.:szok:

Barmanko śliczności ta Twoja córusia.

Kasiuleczko noo trzeba posłuchac córeczki,siostrzyczka musi byc.A i jaki ma dobry gust z imionami.Good girl :rofl2:

Witam...
Ja tylko na moment.Nadal masakra,Matt w nocy spał dobrze ale od rana 39,1st.C:-(Zbijam tę temperaturę,ale on jest tak wykończony,że marudzi cały czas,płacze,kaszle,hafta przez to,na wet gdy tempka jest w porządku.Głowę mam 6 na 9:sorry:Cały czas na rękach i wyje:sorry:Teraz padł na drugą już drzemkę więc idę coś do jedzenia zrobic bo niedługo Radek ze szkoły wróci a ja w proszku:sorry:Mam nadzieję,że to się niedługo skończy bo mam dośc.Wszystko zasrane,zahaftane,zapłakane:confused2:

Dziewczyny, a ja jeszcze raz zapytam o chrzest. Napiszcie, prosze, jakie bede potrzebowala papiery, np. akt ur, czy cos bedzie potrzebny? I gdzie kupic te biala chustke, bo swiece to chyba widzialam w takich specjalnych sklepach... Czy chrzestni i my musimy byc wyspowiadani... ?

Rety jak mi net muli na bb :eek::eek: wszystkie inne stronki działają ok, a forum..:baffled: tragedia!
Witam wszystkie :tak:
My dziś mieliśmy 2-tyg sprawdzenie u Alicji :tak:
Dziękujemy za komplementy :-):-) Marcelek chce bardzo się opiekować Alicją, czasami aż za bardzo :confused2: A wózio to Tako Laret ;-)

Ewelcia, no pewnie że Ala śliczna po mamie :cool2: przecież nie po tacie :sorry::-D....

Tichonek, Ala ma takie białe kropki na nosku, nie mam pojęcia co to, starszak tego nie miał.
A z czasem to domyślam się że ciężko coś wygospodarować na dłuższy wyjazd:nerd:

Margaritta, powodzenia na egzaminach.

Kasiuleczka, no to co Ty tu jeszcze robisz? :szok: Do roboty się weź - jak córka o siostre prosi :tak: a nie na forum przesiadujesz? :-p:-D

Asienko, ja nie pomogę bo my obyliśmy się bez dydka :tak:

Anineczko, miałam zapytać, w drodze powrotnej z Pl udało się Wam zwiedzić Paryż? Nie wiem czy już pisałaś, jak tak to sorki, przegapiło mi się :zawstydzona/y:

barmanko, juz urodzilas?? Kurczaki, ale ten czas leci! Wiem, ze rzadko bywam ale pamietam jeszcze, jak pisalas, ze czekasz na malenstwo, a to juz 2 tyg po ur! Gratki! :-)

Barmanko Matt też miał takie pory pozatykane na nosku jak się urodził,z czasem zeszło:tak:
Dranissimo ja tu Matta chrzciłam.Nic nie potrzebujesz miec prócz aktu urodzenia dziecka:tak:Z tym idziesz do kościoła i mówisz,że chcesz dziecko ochrzcic,wypełniasz papiery,tzn.imiona,nazwiska rodziców,chrzestnych i to wsio.Żadnych dodatkowych dokumentów,nie trzeba się spowiadac:no:Ja zamawiałam szatkę razem z garniturkiem z Polski,ale tu wystarczy,że będziesz miała cokolwiek białego,nawet kocyk wystarczy:tak:

reklama
Tichonku, wielkie dzieki!
No to musze zalatwic akt ur, bo oryginal zostawilam w pl przy umiejscowianiu malej ;/ Powinni mi wydac jakis, co? Odpis, czy cos takiego? :-)
Kurcze, moja maluda ma juz ponad rok, jak myslicie, w co ja ubrac??

Do góry