reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Biola daj znac po lekarzu.Zdrowka zycze chlopca.
Tichonku gratki dla Mateusza....na pierwsszej focie jest Natalka,corka jednej naszej marcoweczki:-)
Zdrowka dla malego zycze:)

ja tez nadal chora...juz mam dosc...
trzeba sie brac za obiad,a mnie sie nie chce:baffled:

reklama
Tichonku, gratki za wygrany konkurs! :tak: Zdrówka Wam:tak:

Gliwa, ten Motorola - Digital Baby Monitor (MBP36) - Baby Monitors - Mamas & Papas
Wczoraj kończyły się oferty promocyjne na wszystkie produkty w M&P, dlatego tak nas przypiliło z wyjazdem. Z pracy dostałam (w sumie Alicja, nie ja ;-)) gift vouchera, plus jeszcze kaska od znajomych, więc my dołożyliśmy tylko pare groszy do zakupu:tak:

Kasiuleczka, a daj spokój.. w przypływie szału staremu wygarnęłam że mógł sam jechać a nie nas ciągnąć po centrach:wściekła/y: fakt że trzeba było wczoraj jechać, bo to był ostatni dzień przecen w M&P. Ja do centrów handlowych, czy do Ikea najlepiej lubię jeździć w poniedziałki (m ma ten dzień wolny od pracy), spokój, luzik, nikt sie nie pcha...

Biola, ja też bym poszła do jeszcze innego alergologa :sorry2:
A obstawiałaś może proszek do prania, albo kosmetyki dla dziecka?

Ewelcia, zdrówka dla Ciebie :tak:

My dziś na obiad mamy grila, znajomi przychodzą. No w sumie ja będę mieć ryż ze śmietaną :cool2: ale też dobre :-p

Hej laseczki
U nas szpital w domu i jakoś tak dobra ma za mało godzin,jak dla mnie :/
Kinga mi się rozchorowała, śpi po 4-5 godzin w nocy :( heh
dzisiaj w końcu będzie nasz lekarz,także zobaczymy,bo oczywiście w szpitalu g... nam powiedzieli.

Barmanko jak tam córeczka?? śliczne imię wybrałaś ;)
Tichonku gratki ;) a powiedz mi znalazłaś już domek?? ;)

zdrówka dla wszystkich chorowitków.

Miłego dzionka

Tichonku aaaaa to jeszcze inne dolegliwości męczą Mateuszka,chyba nie doczytałam...
No i gratki dla modela :-) Oby wam wystarczyło na chociaż jedną rzecz w tym smyku bo tam cholernie drogo :-D

Ewelcia zdrowiej,zdrowiej.A jak Szymka ospa nie ospa?

Fenix zdróweczka również dla córci.

U nas odpukac rewelacja.Żadne z trójeczki nie choruje.

Co tutaj dzisiaj robic,znowu padnę z nudów.Chata już ogarnięta,na obiad jakiegoś gotowca zrobię,młody śpi...może wyszukam jakiegoś desera w necie bo mam mascarpone:dry:

Niech ten mój M już wraca z Pl bo po pierwsze nudno bez niego,a po drugie boję się wieczorów :baffled::baffled: Jak już se człek nakładzie do tego łba to kaplica...
I w dodatku w przedpokoju mam ten zapach co sam wyrzuca zapaszek i pomimo tego,że mam to już tam od dłużeszego czasu to aż podskakuję ze strachu jak przechodzę i on psiknie :-D:-D

Fotki Alicji, żeby nie było :sorry2:

Załączniki

• IMG_5297.jpg
    IMG_5297.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_5411.jpg
    IMG_5411.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 101
  • IMG_5429.jpg
    IMG_5429.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_5446.jpg
    IMG_5446.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_5449.jpg
    IMG_5449.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_5454.jpg
    IMG_5454.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_5520.jpg
    IMG_5520.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_5558.jpg
    IMG_5558.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 82
Barmanko sliczna jest!!!po mamusi rzecz jasna!:-);-)....Marcel jaki dumny brat...super!

Anineczko raczej ospa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::sorry2:...te pierwsze mu juz schodza...nie ma nowych krostek...nie ma temperatury i sie nie drapie...;-)ogolnie ok.
Ale ja to chyba pluca dzis wypluje przez ten kaszel:baffled:

Fenix zdrowka dla Kingi:)

reklama
Barmanko słodzinka :)))
Tichonku gratulacje !!!! I zdrówka dla małego!!
Ewelcia zdrówka dla was też.
Zmykam nad zatoke taki ładny dzień trzeba korzystać, a wieczorem siatkówka:))))

Do góry