reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo,
boszz wczoraj to mnie chyba "bozia pokarała" :wściekła/y: dałam się mężowi namówić na wyjazd do centrum handlowego.. tylko do jednego sklepu, po konkretną rzecz.. Tyle tylko że był bh, a my pojechaliśmy w takiej godzinie że wierzcie - nie było miejscach na parkingach, o tłumie w sklepach nie wspomnę! Normalnie PRZYSIĘGAM nigdy więcej takich wyjazdów, w żadne bh, czy niedziele!! Nigdy, nigdy więcej! Wróciłam z takim bólem głowy że musiałam sobie pilsa zapodać:baffled:
No ale w końcu kupiłam baby monitor (wczoraj Marcela podglądaliśmy :-D) :tak:

Tichonek, nie złośnikuj się :-p Dziecie najlepiej na żywo zobaczyć :-) adres na priv mogę Ci podać :tak:
A tak serio- przecież Wy wiecie jakie ja mam zawsze tyły w wstawianiu fotek ...?:zawstydzona/y:
O sesji dzieciowej owszem myślę, ale pewne rzeczy nie są zależne ode mnie ;-)
Dobraaaaa ide pozgrywać fotki Ali:cool2:
A co dostane w zamian za fotki Ali?:rolleyes2::rofl2:

Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka!

reklama
Witam
U nas masakra:-(
Matt spał słabo,co chwilę w nocy płakał,kręcił się...Od 4-tej z nami w łóżku i co 15 minut ryk:sorry2:
Wstał z rykiem,rozpalony-39st.:szok:Wył,wył,nie schodził mi z rąk:-(Dostał Nurofen a po godzinie temperatura 38,9st.:-(Tak więc na 12:00 do lekarza bo nie mogę tempki zbic:sorry2:Nie mogłam się ubrac,wysikac,nic.W końcu padł 1/2 godz.temu...Pewnie zaraz z rykiem wstanie więc idę się naszykowac do lekarza i Radka bo przy Małym nic nie zrobię:no:To chyba trzydniówka będzie jednak bo za wysoka temperatura jak na zęby:-(No nie to samo dziecko,normalnie...Tak mi go szkoda,gorący jak piec:-(
Jak po ichszemu jest trzydniówka?"Three day fever"?

Hej.Pogoda do bani,pada:wściekła/y:Igorek jeszcze kaszel dostał,obudził sie dzis o 3 w nocy i sie dusił.Katar leci mocno,wyciągam mu frida non stop glutki.
Tichonku zdróweczka dla Matta.
Barmanko pochwal sie jaki kupiłaś monitor.:-)
Miłego Dzionka.

Tichonku możesz tak powiedziec lekarzowi.
Zdróweczka życzę.Ale ja bym nie szła do lekarza tylko próbowała na zmianę podawac calpol i nurofen...bo chyba nie ma silniejszych leków zbijających gorączkę.No ale jak się obawiasz to it's up to you ;-)
Rób kompresy z chłodnych szmatek.

A Antek w czerwcu ma tylko 2 dni wolne,a szkołę nie wiem kiedy zaczynają.Ale to,że idą w sierpniu to tam nic nadzwyczajnego

Biola a to takie buty...no to chyba przeszłabym się do jeszcze innego alergologa tak dla pewności.

No nic to idę kawkę pic i ogarnąc chatkę.

Tichonku gratulacje wygranej i zdrowka dla Mata.

Barmanko to zes sie na zakupy wybrala, u nas jest odwrotnie-Mojemu M sie tak podnosi cisnienie jak jest w pasazu a tam tlumy ludzi ja to poprostu olewam po co sie denerwowac. Najlepeij isc na zakupki rano wtedy sa pustki- ja dzis sie wybralam do Tesco a tam moze z 5 kupujacych bylo:tak:wiec luzzzz mozna ze spokojem wszystko ogladac i przebierac.

ehhh pogoda no coz jak zwykle zimno i pochmurnie, mloda dzis rano cos zaczela psikac oby tylko sie nie rozchorowala bo w sobote lecimy do Pl.

Ostatnia edycja:
Anineczko bardziej mi chodzi,żeby go lekarz osłuchał bo Matt kaszle od Wielkanocy:sorry2:Wtedy byliśmy u lekarza i niby czysto a ten cherla do dziś i to coraz gorzej:sorry2:I już nie wiem czy ta gorączka nie z tego:confused:A syropy na przemian mu daję,a na noc czopek i nie chce spaśc gorączka:no:
Aaa...no i zapomniałam dodac,że od 1.5 tygodnia obsrywa się 4-5 razy dziennie,po każdym jedzeniu,jak noworodek
:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry