reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejoo, ja też pranko wstawiłam, ładnie wyschnie na dworze.
Na obiadzio spaghetti dziś co by na szybko i smacznie, bo wczoraj ze sklepu przywlekłam świeżą bazylię :-)No
i też mam życzenie co by słonko długo świeciło:tak:

U nas tez slonko swieci..ale tez niezle wieje wiatr:)
Wstawilam ziemniaki...mam w planach pierogi ruskie...dawno nie robilam,a zapasow brak...:sorry:

Ja miałam prania nie robić ale chyba ręczniki wypiore.

Ewelcia
miłego lepienia, ja ostatnio narobiłam sie pierogów ale za to mam jeszcze na dwa obiady ruskich i na 2 obiady z kapustą. A dzisiaj jajko sadzone z kartofelkami i szpinakiem.
Gliwa zdróweczka dla Was

Ostatnia edycja:
witam :-p

kasiuleczko gratki dla Olivci :-) super że się dostała...!

a ja już pranko powieszone... ufff wkońcu słońce wyszło :-)
bo już się martwiłam :-p
w zeszłym roku pamiętam jak Emke urodziłam pod koniec kwietnia to calusieńki maj lało tak że aż się na dwór z niemowlakiem iść nie chciało :no:
oby teraz było lepiej

reklama
Witam

Gliwa
zdrowka dla Was
Kasiuleczka gratulacje dla corci!moja do przedszkola sie dostala dzwonili osttanio ;-)
Vikamcia najlepszego dla Twej gwiazdy nie wiem czy skladalam zyczonka ...jak tam chodzi juz?

Zmykam kolejne pranie wywiesci wykorzystam poki pogoda w miare na dworze
Milego dnia

Do góry