reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Obiad cały gotowy i na jutro już będzie, zaraz może jakies proste, szybkie ciacho zrobie. EEE jednak nie robie ciasta bo P powiedział, że nas na zakupki zabiera. Nawet powiedział, że na fryzjera mi da jak sie zdecyduje.

Anineczka :-) dzięki, już jest lepiej
Aniaa a ma puzzle i ma też w takim stylu
Wooden Flat Puzzles – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores.
P ma chrześniakowi kupic duplo na dzień dziecka i dogadalismy się że zuzi chrzesny też jej kupi bo bardzo lubi u innych dzieci układać a w domu ma na razie tylko drewniane.
Asienka_r a to sie musimy spotkać, Zuzia uwielbia bawic sie z dziećmi i coraz bardziej żywiołowo reaguje na bobasy.

reklama
Aniaa a dlaczego Was wyproszono?:eek:
Anineczko dziękuję za życzenia spania długo dzieciaczków,mój Matt spał dziś do 9:15:-p:-) a Radek do 10:30:-DNo ale mieliśmy wczoraj gości i trochę dłużej posiedzieliśmy:tak:Natomiast w piątek Matt poszedł spac około 20:30 i wczoraj wstał o 8:50:-DCudownie wypoczęłam w ten weekend:-D

Męża mi połamało:eek:Ledwo łazi:sorry2:

Margaritta spóźnione życzenia dla Martysi
anineczko ja robię tak samo pieczone ziemniaczki jak Ty :-):tak:
barmanka 2 miechy... jak nie jeden :-p ja miałam labę króciutko ,. oj za krótko ;-) hehe jedynie ze spaniem nocnym 0 problemów :-) Vi budziłą się raz do 3 miesiąca później wcale .. a Emma wcale się nie budziła w nocy ... i tak jest do tej pory :-) śpią całe noce
biola u mnie też się ta teoria nie sprawdza z dziewczynami :no: ruchliwe to od samego poczatku było jedno i drugie :-p
i nawet mimo ż e są dwie to wcale nie jest tak ze się zawsze razem bawią ... a szkoda ;-) prędzej razem broją ;-)
wisienko l,adna fryzurka :-)

a mnie znów przeziębienie złapało... już drugi raz w tym roku :/ to o 2 za duzo :sorry: ucho mnie do tego boli jakby mnie przewiało :/
masakra jakaś.... buuuuuu

Cześć dziewczyny!

Ponieważ jest Was tu dużo pozwoliłam sobie polecić pewną firmę.

Firma WDcatering!! Jak bedziecie w potrzebie przygotowania czegos na urodziny, imieniny, chrzciny, czy jakiekolwiek inne przyjecie, oni Wam pomogą.

Smacznie i tanio.

Kuchnia polska!!!

polecam!!!!

WDcatering | Facebook

Duzo produktów jest tez dostepnych w papu i foodlandzie (bigosy, golabki, salatki, surowki.....)

PYCHA!!!!!

reklama
Do góry