reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Spędzam czas na dworze, więc nie mam czasu na kompa

MamaMatta ale historia, super, wszystkiego dobrego dla Was
Aniu dla Lenki wszystkiego dobrego z okazji pierwszych urodzinek, bo nie pamiętam czy Ty dzień czy dwa po Tichonku czy przed

I znikam

reklama
Hej.Pogoda piękna:-)rano bylismy z Igorkiem na miescie po zakupki.A teraz siedze na ogródeczku,mały zasnął.:tak:
MamaMatta piękna i wzruszająca historia.Ja to z moim mężem tez mamy co wspominac,bo sie poznaliśmy przez telefon.:tak:
Barmanko jesli chodzi o inhalator,to my kupowaliśmy w Polsce,wloski inhalator w aptece.
No nic zmykam.Miłego Dzionka.

MammaMatta na górze po prawej stronie masz ustawienia i je włączasz, pojawia się strona i po lewej stronie w spisie jest "edytuj sygnaturę" i tam sie wstawia suwaczki
Gliwa ale sobie zostawiłam ślady na rekach od bluzki, nastepnym razem będe siedzieć prawie na golasa u Ciebie na ogródku. Lubie się opalać bo mnie szybko bierze i od razu na brązowo.

Młoda tnie komara, starszak wcina arbuza jako deser po obiadku :happy: A mnie czeka prasowanie :baffled:

Ewelcia, dałam rade bez :-D Muszę się pozbyć jagód z zamrażalnika, bo niebawem nowy sezon będzie a ja jeszcze mam zapasy z zeszłego roku :nerd:

Tichonek, noo uważaj bo możesz się zdziwić tak jak ja :sorry2::-p ja przez dwa dni do Alicji mówiłam jak do chłopaka :zawstydzona/y: tak bardzo nie mogłam uwierzyć w cipuszkę :rolleyes2:

Aniaa, o popatrz, nie wiedziałam że Ty masz inhalator :sorry2:
Przygotowana na najazd gości?:-)

Gliwa, widzisz jak byliśmy w Pl to jakoś nie pomyślałam o tym inhalatorze

Jakas zmeczona sie czuje,Igorek poszedł juz spać a ja odpoczywam.Wyniki wyszły dobrze,wiec kamien spadł mi z serca.
Barmanko kupilismy w Polsce,jak mały leżał w szpitalu.Jesc nie woła,wiec lepiej zeby był.
AsienkoM niema problemu mozesz sie opalać,umnie słońce do wieczora jest.Skwar.:-)
Miłego wieczorku.

reklama
Asienka dzięki za zaproszonko.
Gliwa teraz wieczorem to dopiero widać jak mnie wzięło i jak nigdy czerwona jestem. A miałam przyjść w bluzce na ramiączkach i teraz żałuje bo nie wiem czy doopalam te jaśniejsze miejsca. no nie moge na siebie w lustrze spojrzeć a tylko godzinke byłyśmy u Was.

Do góry