reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam wieczornie dopiero Was nadrobilam;-)

Marcysiu zdecydowaliście się na jakieś ZOO?
Ja byłam w Dublinie 2 razy i jeszcze raz zajadę jak moja siorka przyleci :tak:

tak bylismy wczoraj i zdecydowalismy sie na Dublin:tak: pogoda jak wyjezdzalismy nie napawala nas optymizmem bo akurat padalo ale jak dojezdzalismy do Dublina to sie rozpogodzilo i bylo super, slonko za chmurami ale ciepelko i bezwietrznie. Mlodzi zadowoleni, chociaz na poczatku najbardziej interesowaly ich place zabaw i budki z lodami:-D:-D:-D ale po zjedzeniu lodow dzielnie zeszli cale zoo. Naprawde super udany dzien.:-):-) Wrocilismy dopiero na 21 padnieci na maxa :-D:-D

jak chcesz sie wybrac do zoo jeszcze raz to jak w Dunsie kupisz banany(nazwy nie pamietam ale jak bede jutro to popatrze, takie w opakowaniu) i zbierzesz 5 naklejek to masz 10e off na bilet familijny ;-) promocja chyba do grudnia:tak:

Tichonku-wszystkiego najlepszego dla Mateuszka:-) a filmik super:-)swietny pomysl na prezent i jeszcze lepsza pamiatka.

MammaMatta-witaj wsrod Nas:-)

Wiesienko-udanego urlopu i oby udalo Ci sie znalesc czas na odpoczynek;-)

Aniaa-dla Lenki wszystkiego najlepszego juz teraz jakby mnie znowu wcielo na pare dni :laugh2::laugh2:

barmanko-zdrowka dla Was i powiem Ci ze smaka mi narobilas na pierogi z borowkami, niestety beda musialy u mnie poczekac bo narazie miejsca w zamrazalce brak:-( bo jak juz robic to wiecej;-)

sorki nie pamietam co komu jeszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
spadam do wyrka, dobranoc:tak:

reklama
witam się z wieczora

Byłam dzis na scanie i Pani doktor stwierdziła, że:
"albo spotkamy się już w szpitalu, albo za tydzień ostatni scan i wtedy poda mi termin, kiedy mam się zjawić w szpitalu" i pewnie będzie wywoływanko,

Barmanka - miałam w tym tyg. kilka wieczorków z takimi przepowiadającymi, ale trwa to jakś godzinkę może troszkę dłużej i wszystko cichnie, ja to się tylko boję o to, żebyśmy zdążyli do szpitala, bo od nas to 40km, a i przewijak nieaktualny (dostaliśmy w prezencie, sorki),

Dziękuję, że nam tak kibicujecie - proszę o kciuki, zeby jednak smo się rozwinęło, a nie z "dopalaczami".

witam noca,
w koncu mam wszystko spakowane, naszykowane za 3 godz pobudka:szok:
Aania- wszystkiego naj.......dla Lenki spelnienia marzen, usmiechu i zdrowka na ten pierwszy roczek:-D:tak:
katrina - powodzenia i trzymam kciuki oby szybko i latwo poszlo

Aniaa wszystkiego najpiękniejszego dla Lenusi:-)Dużo uśmiechu na buzi,zabawek,spełnienia dziecięcych marzeń:-)

lena.jpg

Ostatnia edycja:
Dzien doberek kochane wcielo mnie na pare dni ale jakod czadu brak weny brak i wogule jakos tak dziwnie mi ostatniodobrze ze chociaz pogoda iest,boska no ale ta pogoda nam sie nalezala;)
Witam nowa,mamusie:)
Aniu dla Leneczki sto latek i wszystkiego co najlepsze:)bonciu ale ten czas zasuwa i moj nikus juz za tydz bedzie roczniakiem:)a zaraz nim sie obejrzymy bedziemy 2latka obchodzic:)
Ide kawke spijac z kolezanka wiec do pozniej:)

Hej

Ale nic mi się nie chce. Zapomniałam Wam napisać, że w następny piątek przylatuje moja teściowa. Będzie od 1 czerwca do 13, ale połowe pobytu spędzi u nas a połowe u drugiego syna.

Gliwa i jak przebił sie przez noc ten ząbek
Katrina no może się ruszy bez "dopalaczy"
Marcysia no to fajnie, że wycieczka udana, jeszcze nie byłam w zoo w Dublinie ale wybieramy się jak moi rodzice przylecą.
Aniaa Wszystkiego dobrego dla Lenki
happy_birthday_pink.gif

Zuzi przebił sie kolejny ząbek, tak tylko troszeczke wystaje ale go słychać pod łyżeczką.

witam
chciało by się zaśpiewać "ah jak przyjemnie" :-D

Aaaniu dla Lenusiu wszystkiego co najlepsze,najsłodsze i naj naj naj!

Ewelcia o której Kora idzie na ciachnięcie?

Lubiczanka dzwoniła do mnie wczoraj,dotarli szczęśliwie :-):tak:

AsieńkoM gratki dla Zuzi za kolejnego zębolka :-)

Didi i jak się czujesz? happy?

Marcysiu ooo a muszę zobaczyć te banany.10e to spora obniżka :tak:
Fajnie,że wypad się udał.

Biola no co ty?! Ważne,że jest słoneczko,energii Ci doda!

Katrina kciuki trzymam.Oby było naturalnie!

Tichonku no widzisz jak trafili z tym bonem.Super.

Dopiję kawkę i idę coś skończyć,pochwalę się jak już zrobię.Tylko nie wiem ile mi to zajmie :baffled:

Ej ja to jednak jestem po**pi**!! Wiecie o której poszłam wczoraj spać? :szok: O 2.30 :eek: i to jeszcze żebym miała na kogo winę przerzucić... Ale nie. Najpierw oglądałam jakieś bzdurne programy w tv, potem posiedziałam na necie, na koniec o 23 stwierdziłam że może jakąś czapeczkę na szydełku se pykne :nerd: Jak już poszłam na pięterko to stwierdziłam że pewnie Ala się zaraz na jedzonko obudzi więc jeszcze se książkę poczytałam co by się nie kłaść spać na przysłowiowe 5 minut. Ale o dziwo obudziłam sie wyspana jak nigdy dotąd!:szok::-) Tak więc git. Heee zobaczymy tylko czy wieczorem nie sieknie mnie z nóg :sorry:

Gliwa, cieszę się że wyniki wyszły dobre! Czyli co gp powiedziała na Igorkową dolegliwość, że to jednak od ząbków? A wciąż ma te symptomy czy już wszystko zniknęło?

Marcysia, czytam o tych bananach z dunnsa.. nie doczytawszy do końca myślę sobie - o czym ona chce napisać?! Że co? Że w diunsie są banany którymi w zoo można małpy karmić??:szok::rofl2::rofl2: Nooo, czyli wychodzi że kofeina w mojej krwi jeszcze nie działa poprawnie :-D
Tjaaa pierogów tez ja więcej zrobiłam, myślałam że dziś dla młodego będą..wpylił je wczoraj na kolację:eek: ma wygar, nie ma to mato. Pierogi z jagodami to danie którego on nigdy nie odmawia i zawsze o dokładkę prosi :)

Aniaa, sto latków dla Lenki :**

Katrina, nie ma sprawy.
Ja też sie zawsze obawiałam przeterminowania, ten stres wrrrr. Ale będzie dobrze! Pokoik/ kącik dla bobaska już masz gotowy? Masz jakieś fotki?:happy:

Asienka, cieszysz się na przyjazd (tudzież onegdaj - najazd) teściowej?
Gratki za kolejnego zębolka:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry