reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzień dobry
Normalnie zawstydzacie mnie od samego rana:zawstydzona/y:ale urlopik rzeczywiście meeega udany
Margaritta-ja też się stęskniłam:tak:U nas niestety po pogodzie...chociaż-widzę jasność na niebie;)))Mój Dawid dziś pisze jakieś testy...Trzymam kciuki za Twą zdolniachę.a Nikusi zdrówka:*co do mojej rodzinki-wszystkim się podoba...oprócz babci-bo dla niej kobieta to taka-no!Taka mniej niż 80kg nie moze być;)
Przepraszam-Młoda w ryk,lecę.miłego dnia!!!!!!!!!!

Lubicznka, hihi uśmiałam się z Twojej babci :-D
Echh aż mi się zatęskniło za "tekścikami" mojej babci - niby wkurza ucho jak sto diabłów, ale po jakimś czasie człowiekowi tęskni się za tym :szok::zawstydzona/y::-D

Wogóle witam się :sorry: pranko nastawione, drugie w kolejce się szykuje. Ja mam dziś w planach umyć okna, bo normalnie jak słonko wyszło to widać syf na szybach :eek: Na obiadek mam ochotę na kaszę z jakimś sosikiem ;-)
Oho głodomór się obudził :confused2:

ps. czy ktoś wie co u Katriny?

Hej

.Coś niebo sie chmurzy,oby nie padało.Zasłony z pokoju posciagałam, i sie piora . Dzis musze zrobic generalny porzadek u Nas w pokoju.Oczywisci jak M przyjedzie z pracy,bo z Igorkiem nie dam rady
Barmanko Katrina jeszcze 2w1,bo ma taki opis na nk.:tak:
Lubiczanko babcie to sa dobre.:tak:

Miłego Dnia.

witajcie

Zaglądałam rano, ale nie miałam weny do pisania - przepraszam.

Zaczyna mnie juz troszkę męczyć mój stan - od początku wiedziałam, że nie będę miała problemów z donoszeniem ciąży - mój problem polega na tym, ze moje dzieci nie chcą zdecydować na wyjście - dzis mija termin i NIC!!!!
A same wiecie, że zaatakowało nas lato, jest duszno, gorąco - nogi mi puchną, słabo mi momentami - kocham lato, a jestem uziemiona w domu - dobija mnie to!!!

Jutro mam ostatnie USG i lekarz wyznaczy termin, kiedy mam się zgłosić do szpitala, jesli maluch sam się nie zdecyduje wyjść.

Lubiczanka - super fotki, widać na nich, ze wakacje udane. W Polsce są krople do nosa nazywają się Rhinophenazol, które stosuje się tez zewnętrznie na ukąszenia owadów - jak masz dostęp do polskich leków, to spróbuj je ściągnąć.

Gliwa-sprawiedliwość musi być i u Was też popada;)))Ale najpierw niech Ci zasłonki wyschną;))))
Biola-jak samopoczucie?Pomaga to,co wypatrzyłas w bootsie(chyba?)?
Barmanko-ja najbardziej tęsknię do kłótni mojej Mamy z Babcia właśnie-co rano kibicowałam i dopingowałam;)))
AsieńkoM-czekamy na wieści w takim razie:)

reklama
Hejka i pochmurno :(ale cieplo:)
Lubiczanko tak pomaga ale za to wstalan z takim katarem ze szok prycham kicham masakra ku..........wa my jestesmy normalnie naokraglo chorzy ilez mozna nikud znowu kaszle:)a jak znim pujde do lekarza to babsztyle znowu mi dadza antybiotyk:(

Do góry