reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciekawe po kim te moje dzieci takie zgrabne:-p
:-D:-Dmam tak samo, w sensie z Marcelem :tak:też bym chciała być taka "smukła" ;-):-)

Dzięki dziewczyny za odpowiedź, ja też zawsze zęby robię w Pl, ale teraz jak wiecie wykruszył mi się kawałek zęba, przy przeglądzie okazało się mam - niby - zapalenie dziąseł, którego ja wcale nie czuje, bo ani mnie nie boli ani nie krwawię więc o co kamman? :dry: lekarz zalecił usunięcie kamienia. No i mam zagówzdkę, nie wiem czy robić, do Pl pewnie dopiero po nowy roku polecimy .....

Margaritta, osz Ty !! Coś się nie chwaliła nową furą?:wściekła/y: Gadaj tu zaraz, jakie cacko macie?:-)
O proszę, dwa autka nawet mają :rolleyes2:

Tichonek, plac zabaw na Tallagh. Śmiałyśmy się że faceci mogą zostać z dzieciaczkami na placu a mamusie bryknąć sobie na zakupy (bo to blisko centrum handlowego jest ;-)).

Lubiczanka, co miałaś dobrego w weekend? Ja słodkości nie robiłam żadnych, chlebek tylko upiekłam z pestkami dyni:tak:

Gliwa, a czemu to nie masz weny do pisania? Jakieś smutaski naszły?

Anineczka, gumowych drzew życzę ;-):tak: A Galaxy pięękna jest:happy:

reklama
Witam

Witam
Aaniu-o proszę-i Tobie ślub się szykuje?Tu czy w Pl?
W Polsce az dwa wesela mamy jedno na koniec czerwca a drugie 8 wrzesnia bede tylko na jednym sama tak jak tichonkowa pisala J urlop musial zaplanowac na poczatku roku na rok z gory takze moja polowa dopiero w sierpniu doleci
Ale wesolo bedzie idzie moja Mama siostra brat takze towrzystwo doborowe :-)

Barmanko Tichonku no ja nie wiem jak to bedzie z moim klocuszkiem cialka ma, Nacia to szczuplusia no i sie ciagnie w gore a Lenuska to cialeczka ma

Gliwa poprawy humoru zycze

Milego dnia zycze

Aaniu-to całe wakacje siedzicie w Pl???Pewnie,że się wybawisz!!!kreacje sa,towarzystwo-że lepszego nie znajdziesz...Super!!
Barmanko-hehe...u mnbie weekend na leniucha-sobota spaghetti(dawid wyżebrał)a wczoraj wrócilismy po 16tej,wiec ino ten grillek...ale za to-meeega pyszny koktajl do tego(lody truskawkowe,truskawki i mleczko skondensowane-pyyyyyszka...Jak poczeka się ok 30minut ,to mozna wcinać łyżeczką;))
Tichonek-no żeś wtopiła Margaritke;)))))dzieki Tobie chociaz wiemy ksztynę z tego,co u Nich:sorry2:
Anineczko-miło było Cię słyszeć:tak:
Gliwa-poprawy nastroju...chociaż wiem co czujesz,bo i mnie taki"flak"dopadł:zawstydzona/y:
Ewelcia-jak Młody?Co z przedszkolem?
ech...dziś znowu dzień"nic nierobienia"-no nic a nic mi się nie chce:dry:

Gliwa, strzel sobie dobrą kawkę :tak: a najlepiej idź do Ani na moją ulubioną kawcię z expresu ;-):-)

Ania, wyciągnie ją, zobaczysz :tak:

Lubiczanka, ja też tak mam po weekendzie, nie mogę rozpędu nabrać do roboty :/
A ten koktajl muuusiał być pyszniutki :)) a truskawki są gdzieś w ofercie?

Boszz niech już ta małpa wstaje bo mi cycki zaraz rozwali :szok:

Ostatnia edycja:
Aaniu-to całe wakacje siedzicie w Pl???Pewnie,że się wybawisz!!!kreacje sa,towarzystwo-że lepszego nie znajdziesz...Super!!
Prawie na cale w polowie sierpnia wracam wiesz mam kupe spraw do zalatwienia dlatego lece wczesniej zalatwie co mam zalatwic a pozniej bedziemy sie relaxowac jak J przyleci
Oby wrocila Ci energia

Gliwa, strzel sobie dobrą kawkę :tak: a najlepiej idź do Ani na moją ulubioną kawcię z expresu ;-):-)

Ania, wyciągnie ją, zobaczysz :tak:
Oby bo jak jej tak zostanie to nie dosc ze bedzie niska to jeszcze papusna :-D

Ide sobie kawke strzele Lenka na drzemke nie chce isc w najlepsze sie bawia dziewczyny

Oby bo jak jej tak zostanie to nie dosc ze bedzie niska to jeszcze papusna :-D
wiesz albo może być że jedna "poszła w mame" druga "pójdzie w tate" ;-) tylko nie gadaj nic Jarcekiemu bo skopie mi tyłek :rofl2: pliiisss:sorry2:
a wogóle jak Ty mnie możesz zostawić na całe lato?? :szok::wściekła/y: i do kogo ja będe na kawkę jeździć coo? :-:)-( Ciekawe jak sie odwdzięczysz za takie porzucenie koleżanki? :sorry2::sorry2: nooo słucham...?:-p

Idę obudzić Alutkę, nosz ileż można spać :dry:

Lubiczanko nieraz przychodza takie dni.Tobie równiez życze poprawy nastroju.
AsienkoM udanego wypadu na Brey.
Barmanko
juz sobie kawke strzeliłam.:tak:Aniaa juz domnie dzwonila i zapraszała na kawke,mamy sie spotkac na placu zabaw.
Igorek poszedł spac.A ja siedze na necie i buszuje.Zaczął raczkowac powoli,na dywanie super mu idzie.Ale na panelach jeszcze się ślizga,jak mu wyjdzie to raczkuje a tak sie przesuwa na brzuszku.Wszedzie juz wejdzie.Ostatnio sie wsunął cały pod wózek swój.Cwaniaczek mały rosnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Barmanko nie martw sie bedziemy w kontakcie:tak: jak wroce to sobie odbijemy :tak:na pocieszenie przywize Ci materialy do robienia literek:tak::-Dchyba ze cos innego sobie kolezanka zyczy ;-)

Gliwa brawo dla Igorka

Zmykam ogarnac po obiedzie poki Lenuska spi

Do góry