reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

no helloł

jak mi miło dziewczynki , ze o mnie sie tu wspomina :cool2: ale ja nic nie wiem o wyjezdzie zadnym ani o aucie :-D;-)

zartuje. Lubiczanko, barmanko , anineczko - kochane - do PL dopiero na początku sierpnia.

lubiczanko - na wakacje tym roku tylko PL :sorry2: normalnie mnie coś trafia, bo ja chce "gdzies" ale G urlopu nie bedzie miał wtedy kiedy byłby potrzebny. Ale moze gdzieś w okresie świat wyruszymy ;-)

Tichonku adwokacie moj :cool2: Oglądał P mecz dziś?

Barmanko ano tak sie poukładało, ze mój G spełnil swoje 10-cio letnie marzenie i sobie coś tam kupił a mi w spadku została moja ukochana yariska - pszczółka której nie zamianie na nic ;-)

AsieńkoM fajnie było w Bray?? uwielbiam tamtejszy klimacik...

kasiuleczko
o masz - bidactwo - 3m się ciepło i oby Olivka nie "załapala" od Ciebie nic...

i to tak o - kości stare czas iśc złożyc chyba- po meczu adrenalina puściła i jakoś tak "oklapłam":dry:

spokojnej nocy dziewczęta , zdrowia tym które go potrzebują i ich dzieciaczkom, szczęscia tym które szukają... ;-):-)

a to w ramach śmichów chichów :-D i ta mina:-D

3930.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Margaritta, Ty sie tu nie wymiguj gadaniem o meczyku tylko gadaj jakie to 10-letnie marzenie spelnil Twoj G:tak::-)
Na dlugo jedziecie do Polski? Jakie polaczenie wybraliscie?

Anineczko, te moje stare poduszki juz mnie tak wku... ze kiedys to je nozyczkami potne ze zlosci normalnie! Stare sa, zbrylone i wygladaja jakby psu z pyska wyciagnal:baffled:

Witam
zgadnijcie czemu nie śpię:baffled:;-)
Miłego dnia Dziewczynki
aha-Margaritta-no właśnie,więcekj szczegółów poprosimy-kiedy,którędy jedziecie,co za auto w ogóle kupiliście...No jak to się nic nie chce z nami newsami dzielić no!!!

Hejoo, pogoda same wiecie.. A trzeba dziś wyjść z Alutką na ważenie bo mi się jej ostatnie ważenie nie podoba :zawstydzona/y: I wogóle chce mi się coś dobrego na obiad, jakąś zupkę, ale nie mam pomysłu co... może pomidorowa?

Gdyby nie Tichonek to byśmy kiszke co wiedziały co u Margaritty:dry::wściekła/y:...
Tichonek weśś się zlituj nad nami i powiedz co więcej u niej ;-):-)

Lubiczanka, a jak Ty funkcjonujesz cały dzień jak tak wcześnie wstajesz? Drzemka w południe? Kawka? Redbuliki?

A jeszcze dopytam o te "pofalowane" poduszki - to do nich trzeba dokupić specjalne powłoczki czy też nadają się te normalne od kompletu z pościeli?

Bry:-)
Margaritta co to jest za pytanie...Czy P mecz oglądał?:szok:Ja bardziej od niego oglądałam:-DMordę darłam więcej od niego i na k.. i na h... i na ja p....:-DJa,ja,nie P tabele piłkarskie w domu wypełniam:-DKażdy mecz oglądam,nie tylko polskiej reprezentacji:tak:W końcu mam byłego piłkarza w domu więc nie wypada inaczej;-)
Dziewczyny,Margaritty kupiły...Piękne,duuuże auto...Trza wysoko nogę podnieśc,żeby do niego wleźc;-):-D
Lubiczanko:baffled:...Mój Matt przez ząbkowanie się uwstecznia:-DSpał już całe noce,do 7-8 rano a teraz zaś je o 1:00,około 5:00 i zaś o 8:00:dry:A rozdarte to takie,że szok:baffled:
Ale za to zaczął mówic:daj:-DJak chce czegoś ode mnie albo jak mi coś daje to :DAJ!:-D
A jak widzi,że P po pracy przed dom podjeżdża to leci jak szalony i tata,tata:-pA tata dumny jak paw:rofl2:

Dziewczyny,Margaritty kupiły...Piękne,duuuże auto...Trza wysoko nogę podnieśc,żeby do niego wleźc;-):-D
ten opis mi do TIRA pasuje:-D
:szok::rofl2:...
Margaritta nie gadaj lasko,zes tak przytyla ze G musial tira kupic????:-D:szok::rofl2:;-)

Tichonku brawa dla Matta:)

Lubiczanko o ktorej wstalas?
ja o 5:50:szok::baffled:

Barmanko czemu CXi sie waga Alicji nie podoba?myslisz ze nie dojada?

Witam

Ale się spartoliłam ze schodów.:crazy:
Z młodym na rękach.On lekko uderzył uchem w szafkę,płaczu było co niemiara,ale na szczęście wsio ok z nim.
A ja mam stłuczony bok i pupę :baffled:
Dobrze,że to było z dwóch ostatnich schodów,bo nawet nie chcę myśleć co by było gdyby to były dwa pierwsze schodki.
Kapeć mi się poślizgnął,na szczęście skończyło to się tylko tak :dry:

Margaritta no to fajnie,że u was dobrze.
trzeba Ci drina zrobić na weekend byś rozwiązała język :-D

Barmanko ja M normalną poszewkę zakładam.Pasuje :tak:
Ja też nie cierpię tych poduszek z watą czy co to w nich jest? Dlatego mam z piór.Ale nie raz spałam na poduszce M i da się wyspać :-D

Lubiczanko matko jedyna,5;20 :szok:
To ja się na drugi bok przekręcam.I obym jak najdłużej.

Kasiuleczko ale cię choróbsko wytargało :szok:
Zdrowiej,zdrowiej i oby młoda nie podłapała.

idę na kawkę.

Anineczko cale szczescie ze nic powaznego sie wam nie stalo:)
No a co powiesz o wstawaniu 5:50:confused://...no troszke dluzej pospalam od Lubiczanki:baffled::-D

wybieram sie do lidla i wybrac nie moge,bo pada:baffled:.....

reklama
Anineczko,Ewelcia-równiusieńko do 5tej spałam...grrrr
Ewelcia-o proszę-i Ty masz bezduszną bestyjkę;))))Miłego dnia Ci;)
Barmanko-nic z tych rzeczy...jakoś pozytywne nastawienie póki co działa;)Ja też chcę coś dobrego na obiad!!!
Tichonek-nie,no Mikucha śpi od 19.30 do-zwykle 6,7.,ale kilka ostatnich dni do 5tej właśnie:( Pewnie,że Tatuś dumny z synka;)))
Anineczko-no mogłoby być super niewesoło,gdybyście zjechali(oby tylko zjechali-zgrzmocili się)z większej ilości schodków:szok:Buziak Jeremiaszkowi w uszko,a Ciebie w pupę całować nie będę,ale niech szybko ból przechodzi;)
AsieńkoR-obyś nie wypowiedziała w złą minutę o znknięcviu Margaritty-oby przed wyjazdem się chociaż zameldowała;))))))))))))

Do góry