reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Wrócilismy ze spacerku,najpierw bylismy wózeczkiem a pozniej na rowerku powoziłam Igorka.Ogólnie zimno nie jest,ale bedzie chyba padac bo niebo zachmurzone.Mój mały Skarb tak sie cieszy zawsze jak juz wychodzimy na dwór:-D:-)Teraz stoi przy oknie i patrzy.
Tichonku ja ogladam Rozmowy w Toku.:szok:
Miłego popołudnia.

Ostatnia edycja:
reklama
Lubiczanka gratki dla Dominisi, wreszcie się doczekałaś
Biola co za wizyta, szkoda słów
Tichonek no ciężko jest coś znależć o skokach rozwojowych w drugim roku życia więcej jest artykułów o rozwoju i jak sie dziecko zachowuje i czego uczy.
Może to Cię zaciekawi o ile nie czytałaś już, rozdział 2.2
Społeczny obraz rozwoju małych dzieci - praca licencjacka
Też mam nadzieje, że wygramy mecz z Czechami i wyjdziemy z grupy.

jak sie nie pojawi jak sie pojawi :-D

helloł dziewczynki

Tichonkowa dawaj młodego do mnie. Cycem nie karmisz to se damy rade- serio. A Ty sobie odpoczniesz troszke:tak: poza tym nie wierze w zadne słowo Twoje o nim - ze niby taki niegrzeczny - toz to grzeczniejszego dziecka nie znam

lubiczanko zapewne tort wyjdzie jak marzenie -wiem to :cool2: i gratki dla Dominisi :cool2: o drogę i wszelkie akcje z tym związane mnie nie pytaj:sorry2:

barmanko słyszysz - nic nie wiem gdzie przez co :confused: wiem tylko, ze juz sie boje jakoś... zwłaszcza jak dziewczynki to zniosą- ale nieograniczony bagaz mnie przekonał :-D;-)

ewelcia - no jedna co mysli ;-) tak własnie jak piszesz kochana - przytyło mi się to i G o wiekszym aucie pomyslał:-D ale do yariski sie jeszcze jakoś wciskam:-D

wiesienka
- trudno sie po pobycie w PL ogarnąc co? fajnie Cię "widziec". A kiedy te zaległe "pogaduchy" :confused: na świętego dygdy chyba:sorry2:

anineczko a i bez polania napisze czasem ;-) i patrz pod syry next time - na szczęscie wsio ok- ukochaj brzdąca swego ode mła.

Asienko-M spoznione zyczenia milości i szacunku na wspólne lata :tak:

a autko mojego G to jakiś Land Rover czy jakoś tak :-D;-)

wiecie co tak wsiąkłam w ten sekretariat w pl szkole, ze az coś.. nawet moj G nosem czasem kręci. A ze teraz koniec roku to roboty full. A i nowych dzieciaczków przybywa :tak: w nast sobote wycieczki dla maluszków 1 dzien dla starszych na 2 dni. Pozniej zakończenie roku, swiadectwa, nagrody - papierów mnóstwo- ale ja to lubie no:sorry2:

lece poki co . Niebawem gym - to tez uwielbiam:cool2:

Margaritta no przeca pisałam,że ktoś mi dziecko podmienił:wściekła/y:To nie ten Matt co był jeszcze tydzień temu:baffled:Dosłownie inne dziecko:baffled:Musiałabyś widziec jego akcję dziś pod szkołą:szok:Wszystkie,tak samo do tej pory jak Ty,uważające,że to przegrzeczne dziecko,koleżanki były w szoku:zawstydzona/y::wściekła/y:No czort,nie dziecko:wściekła/y:
Ale przecież kiedyś mu minie,nie?:sorry2::-D
P właśnie dzwonił,że będzie późno z pracy:wściekła/y:
A i dostaliśmy dziś formę o przedłużenie FIS-a:tak:

Margaritta-trzymaj kciuki-i to mocno za tego torta;)A moze wpadniecie zobaczyć i spróbowac?Fajnie Ci z tą szkołą-ja też taka społecznica jestem ino tu nie ma gdzie się zaangazować...marzenia:sorry2:
Tichonek-no rogi synkowi przyprawia no;)))Czyli,że macie fis przyznany,tak?Gratki!!!

Hehe,Lubiczanko ja mam FIS rok temu przyznany (tzn.mój P) i właśnie się kończy:sorry2:No i przysłali formę,którą musimy wypełnic by przyznano nam na kolejny rok:tak:
No i widziałam,że już są dostępne formy na BTS na 2012 rok:tak:Może w końcu w tym roku dostaniemy pierwszy raz:sorry2:Bo cennik książek już do pierwszej klasy dostałam:baffled:
...Dobrze,że mundurek mnie nie interesuje:sorry2:Bo nijak to BTS nie pokrywa wydatków na wyprawkę szkolną gdy trza mundurek zakupic:sorry2:

Tichonek-niestety Cię zmartwię...jeśli dostałas tę forme do wypełnienia to po odesłaniu jej poczekasz nawet kilkanaście tygodni na decyzję i pieniążki:sorry2:Ale nie powiem,ze potem zwrot nie cieszy-nas wyciągnął z długów;)Co do BTS-faktycznie nijak sie ma kwota(któą i tak obcięli do 150e:/)do wydatków...ja kupując 1/10 mundurka(tj sweterek dla Dawidka i spodnie dresowe dla Dadzi)wydałam prawie 40e:szok:Kurtki są,ale nie obowiązkowe,spodnie,kiecki,koszule...echhhh

Lubiczanko wiem,wiem o tym,ale jeszcze kilka tygodni nam do końca zostało a forma przyszła wcześniej:tak:I w sumie to się cieszę,bo tygodniowo tak nie odczuję braku ale za to przypływ po kilku (lub kilkunastu tygodniach) a jakże!:-DNa przyznanie FIS-u czekaliśmy około pół roku :baffled:ale jak przyszedł...:rolleyes2:

reklama
bry wieczor
trampolina i maszynka dotarly dzis:-)
Anineczka- to byly warunki ze zostajemy tutaj;-)pomalowana kuchnia i zmywarka
barmanko - a widzisz zapomnialam a jak czegos nie zrobie od razu to mi ucieka:-:) jajko, mleko,roztocze kurzu domowego, pylki lipy, olchy, brzozy, mieso wieprzowe. Podeszlam do tego w ten sposob, ze staram sie jej ograniczyc troche ale nie calkowicie, jak Asia potrafi sama wziac z lodowki serek to przeciez nie bede chowac przed nia albo nie zamkne na klodke:no:. Zobaczymy, teraz sie nic nie dzieje, tzn nie ma kaszlu, zadnych zmian na skorze.
a my zmywarki nie mamy teraz:angry:
Margaritta - a Ty busy women jestes w weekend a ja w tyg nie mam jak, a kiedy szkola sie konczy chodzi mi o ta polska, kiedy sekretariat zamykasz i bedziesz miala wolne;-)
biola - wspolczuje takiej wizyty, ale moi znajomi czekali 1.5 roku na wizyte w szpitalu :szok: z dzieckiem
Tichonek - nie nerwuj sie na Mateo , odwroc sie i policz do 10:tak::cool2:
lubiczanka- gratki dla Dominisi:happy:

Ostatnia edycja:
Do góry