reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko buhahahah....mala miala radoche!!!
Wal z rana do goscia w poniedzialek!!a swoja droga niezle Cie wystawil:baffled:
Tichonku brawa dla Radka!!zdolna bestyjka z niego:)
Anineczko dla Antka rowniez brawa....;-)wrazliwiec maly:)....
Aniu ale Cie zebralo na pichcenie:szok::-D:-)

Tichonku chata na wypasie:)

ja mam dzis lenia...siedzimy z mlodym w domu:)i na przemian jak nie farby to kredki,to autka,klocki,czytanie ksiazeczek itp....i jakas wypompowana jestem:sorry2:czekam az pojdzie spac:)a juz niedlugo to nastapi;-)

reklama
Lubiczanko rosnie aparatka :)
Ewelcia a jakos tak wyszlo smaka mialam i tyle za to jutro mam luz :-)

Barmanko zyjesz bo ni widu ni sluchu

Gliwa to ja dziekuje za odwiedzinki

zmykam,spokojnej nocki

Witam
Gliwa-świetna jest ta huśtaweczka,prawda?
Aaniu-ala cwaniara z Ciebie-ja nawet jak mnie nachodzi smak to nie gotuję na jutro:/trzeba to zmienic;)
Ewelcia-a no śmiechu i pisku było co niemiara;)Ja nie lubię takich"leniwych"dni-wykańczają bardzirej niż te na speedzie;)
Miłego dnia Wam Dziewczynki

Hej

Myśmy z Zuzią wczoraj miały aktywny dzień. Najpierw kredki, potem farby potem ze stołu i kocy zrobiłam jej domek i miała zabawe na pół dnia. Byłyśmy u sąsiadów, posiedziałyśmy chwile.
Młoda wczoraj nawet drzemke zaliczyła a to dletego, że zpłakała się bo na dwór wyjść nie mogła przez ta pogode:angry:. Tak płakała, że musiałam ją lulać i tak zanęła, więc się położyłam z nią bo leżała na mnie jak żabka.
Eh... aż wspomnienia wróciły jak była taka malusia i tak spała na mnie;-)

Lubiczanka słodka, umorusana Dominisia
Tichonek, Anineczka gratuluje zdolnych dzieciaczków

Dzien dobry:)
Lubiczanko masz racje,wlasnie takie leniwe dni mnie wykanczaja....Szym chcial wczoraj na dwor,ale co chwile padalo,potem jak sie rozpogodzilo to on byl juz spiacy i nie bralam go na dwor....dzielnie poszedl spac po 20 i wstal dzis o 7:30:-)....ciesze sie ze nie o 5:50:baffled:

AsienkoM widze ze Zuzia lubi isc na dworek tak jak Szymko:)

Dzis slonko swieci,poki co nie zanosi sie na deszcz...zaraz ogarne chate z grubsza i pojdziemy na spacer:)
Jutro znow urodziny...musze kupic prezent dla 3latka...a kompletnie nie mam pomyslu:sorry:

Hej.
Humorek dzis juz lepszy,całe szczescie.:tak:Po dzwoniłam dzis troszke,porozmawiałam z mama.Pozniej z jednym bratem,i na koniec z drugim bratem.:tak::-)Igorek poszedł na drzemke,mam nadzieje ze troszke pośpi.Bileciki wczoraj kupilismy,miałam leciec sama wczesniej.Ale jednak lecimy razem 28lipca,jak bedzie pogoda w Polsce to zostane dłuzej,bo M dostał tylko urlopu 2tyg.
Lubiczanko bardzo fajna jest ta bujaweczka.:tak:
Miłego Dzionka

Kurdę-drugi raz posta musze pisac,bo coś się zawiesiło:wściekła/y:
Widzę,że szalejecie tu;)
Dziś raniutko mieliśmy NCT...Oczywiście nie przeszedł,ale to dla nas nie dziwota;)Natomiast ogromne zaskoczenie jesli o to,co do zrobienia chodzi-tylko jedna opona,którą już wymieniliśmy i czujnik z airbag...Tak więc mam nadzieje,że J uda się zlokalizowac problem z ta poduszka(ma ktoś może pomysł?)i w tym tygodniu bedzie dysk:)))
Dawid w pl szkole miał dziś zakończenie roku-no tu złego słowa nie mogę powiedzieć:)))Duma tak nas rozpiera,że od razu pojechalismy do sklepu po nagrodę-w sumie każdemu cos się trafdiło(o nieletnich mówie;))I też wykorzystalismy promocje w dunnes i zaczęliśmy kompletować wyprawki do szkoły-koszule,podkoszulki do dresów,śniadaniówki...takie tam;)W sumie baaardzo udany dzień
Miłego wieczorku wam zycze:)

Witam
Ja też wczoraj miałam zakończenie roku w pracy, czyt. polskiej szkole i było bardzo miło:). M miał wolne, więc został z Anią, już dawno tak się młoda za mną nie stęskniła, powiedziała, że z tatusiem jest fajnie, ale z mamusią lepiej:-p:rofl2:

Dobrej niedzieli wszystkim

reklama
Do góry