reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Alu tu pustki :szok: może i lepiej bo pogoda taka że nie mam siły nawet usiąść przed kompem, snuje się po domu jak cień jakiś:nerd:

Lubiczanka, to wesołe miasteczko jest zawsze w lipcu (cały miesiąc), więc można fajnie zaplanować sobie wypad w pogode ;-) a atrakcji maaaasa, po zwykłe karuzele, loterie, zamki dmuchane, łódki (czy kule) na wodzie. W razie w-u w Bray masz Domy Uciech, jak je słodko nazywam :-D są tam automaty z maskotkami, takie no wiesz dziecięce Las Vegas :-D, różne gry na automatach, poza tym Bray to piękne miejsce do spacerów :tak:
Ciacha troche zostało, pewnie dlatego że my prawie całą niedziele poza domem byliśmy ;-)
Z tym samopoczuciem to doskonale Cie rozumiem:-:)-( jak znajdziesz jakiś złoty środek to daj znać...

Gliwa, o to super gości macie :tak: dobrze że sami sobą się zajmują :tak:

reklama
hellollll!!!!
Barmanko polozyloas mnie na lopatki"DOM UCIECH":-D:-D:-D:-D
My tez bylismy w Bray chyba ze 2-3razy i potwierdzam ze jest fajnie:)

ja jakos weny wczoraj nie mialam na pisanie...chyba mnie deprecha bieze...wykonczyc sie mozna z ta pogoda:baffled:
Lubiczanko jak tam humorek dzisiaj?

za tydzien do PL lecimy:baffled:..Matko kochana,mam stresa jak cholera:rofl2:...mam nadzieje ze przezyje lot:crazy:..

AsienkoR...ostatnio lecaialm prawie 4lata temu...bylam wtedy w ciazy...modlilam sie - doslownie-zeby jak najszybciej ladowal.Plakalam z bolu:-(...cala glowa mnie bolala,zatoki,gardlo,oczy,zeby,nogi,rece a do tego cholernie brzuch.
Droga powrotna z PL wygladala tak samo.

reklama
AsieńkoM-dokładnie tak jak AsieńkaR pisze:)
Ewelcia-ech...niby lepiej,bo tak mnie na płacz nie rwie,ale...no właśnie ciągle jakieś"ale"...niech choć jeden dzień poświeci to mi się odmieni;)A Ty latać się boisz czy o co chodzi?

Do góry