reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej dziewczyny dawno tu nie zaglądałam, od kiedy córcia zabrała się za chodzenie to tak się nakręciła że nic tylko ją gonić po domu :-D:-D

Miłego wieczorku wam życzę ;-)

reklama
Asienka, hihi dzisiaj wyjątkowo tak. Bo wczoraj to nic a nic nie robiłam ;-)

Ale mi katar z nosa ciurkiem sam leci :baffled: kinol już boli od ucierania:-(
Jeszcze pół godz i zaczne dzieciory szykować do kąpieli i spania, a mamuśka weeekeeend rozpocznie:-D

Barmanko-jesli Ci posmakowała,to się ciesz,że taką ilość trzasnęłaś;)))Co do blogu-a czymże się chwalić-tożto początki,a wiecie jaka ja do komputera:zawstydzona/y:nie,tak jak napisałam nie tylko słodkości bedą:)
Anineczko-no masakra normalnie-tak bardzo bym chciała jakoś pomóc-zwłaszcza,że o mojego Jeremiaszka chodzi-jeśli czegokolwiek Wam trzeba daj znać:sorry2:
Gliwa-brawo za kolejny nabytak w buźce Igorka:)))Ja się napatrzeć nie mogę na paszczę Miki-jak się uśmiecha z tymi dwoma jedynkami na dole;)
No i co...dzień dziś bezdeszczowy(nie do wiary normalnie;),placyk zabaw zaliczony,z PIPO na smyczce pochodziliśmy po ogródku...i minął sobie dzionek:)Miłego wieczorku Wam kochane

Witam
Widze tu nam dzieci ostro romansują!:)
Anieczko zdrówka dla małego no i pewnie ci teściowa trochę pomoże..?
Barmanko ty to mróweczka jesteś:)
Margaritka też widzę busy (zresztą tak jak ja:)
Wróciłam do pracy po holiday i jakoś brakuje mi tego słońca:/
Pozdrawiam

Barmanko narazie odpuszcze sobie naprawy tej kamerki.Ale dziękuje bardzo za propozycje.:tak:
Dzis sie nachodziłam:tak:najpierw byłam na miescie,po drodze zaszłam nad morze.No i na końcu place zabaw odwiedziłam dwa.:-) Miłego wieczorku zmykam.

Ja robote w domu będe miała jutro znaczy się sprzątanie, a dzisiaj spędziłam dzień na zabawach z Zuzią:-). Muszę jej trochę ograniczyc zabawe i czas spędzany z sąsiadem bo robi sie nieznośna:dry:. On zauważył, że ona wszystko po nim małpuje to same głupoty jej pokazuje:dry::sorry2:, a ja jej później naprostować nie moge:-p.
Wyszalała się dzisiaj z nową koleżanką Madzią na placu zabaw, potem o 17 poszłysmy na plaże i chodziłysmy na bosaka po mokrym piasku, taką radoche miała, że wracać nie chciała.:tak:

Asienka_r mam nadzieje, że w czwartek pogoda dopisze i Zuzia pokaże Ci co wyprawia na placu zabaw.:-p
Barmanka a co ty jakiś motorek sobie w dooopie zamontowałaś dzisiaj
Anineczka zdróweczka dla Jeremiaszka, a Antek to niezłe zabawy ma z Dadzią:-D
Gliwa suuper, gratki dla Igorka za kolejnego zębulka
BetiARO miłego ganiania

Witam po bardzo długiej przerwie.
Szczerze to brakuje mi tego forum, ale nie mam czasu zaglądać. Rozkręcam moją pasję. I być może we wrześniu uda mi się założyć działalność. Na razie czekam na odzew pani z Socjal Welfare, bo chce się załapać na BtWAE. Postaram się częściej znaleźć choć chwilkę na dwa trzy zdania.Pozdrawiam Was

reklama
Do góry