reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko tak na mleku:sorry:ale zawsze przepis mozesz "zgarnac"upieczesz jak przestaniesz karmic;-):-)

ja dzis ogorkowa gotuje...wlasnie nastawilam/...nikt oprocz mnie pewnie nie bedzie jej jadl:eek:...no moze Szym ze 3 lyzki :cool2::dry::sorry2:

reklama
Witam

Barmanko ja rowniez dziekuje
Ewelcia ja robie podobne ciacho tez sie gotuje mase sernik gotowany sie zwie :-)

A ja niedawno wstalam ehhh jak fajnie jest jak druga polowa w domu trzeba sie ogarnac i po prezent jechac bo popoludniu na urodzinki idziemy do Natalki kolegi jak uslyszala ze ja zaprasza na urodziny to juz myslala jaka ona sukienke ubierze:tak::-Dw miedzy czasie wywiadowke mamy wiec dzionek zleci szybko

Milego dnia

Ewelcia, haha - ja też dziś mam ogórkową :-D:-D

Ania, "wywiadówka" jak to poważnie brzmi :cool2:

ja pierdziu kopnijcie mnie w tyłek, normalnie spoczęłam na laurach i nawet palcem kiwnąć mi się nie chce :eek:

Barmanko jaja se robisz?!:sorry:
Pisałam,że nie wychodzę nigdy bez całej ferajny:sorry2:A to niedzielne wyjście to jakie było?...Z całą rodziną:sorry2:Co to za wyjście jak trzeba za dziećmi ganiać,pić wino z Mattem pod pachą,pfff...:dry:
Już rozumiem wyjść z mężem,ale bez dzieci a nie z całym majdanem:cool2:Takie wyjścia jak to ostatnie to ja miewam:tak:,ale w porównaniu do mojego P,który miewa wyjścia,że sam o 18-tej wychodzi,wraca około 2:00 i nie musi się niczym przejmować to ja nie mam żadnego wyjścia:-D
...Ale Radka szkoła piękna:-)A jaka ogromna:szok:...Nie na darmo mówi się,że jedna z większych w Ire:-)A jakiego Radek ma wychowawcę:szok:Takie ciacho,że ojojojo!:-DBryan się zowie,ale mówię Wam jaki przystojny:szok:Szkoda,że se ze mną za wiele nie pogada
:zawstydzona/y:

Hej.Dzis od rana na nogach,byliśmy na szczepieniu z Igorkiem w Dublinie.Waży 9800,a mierzy 78.5.
Nie lubie szczepień,bo zaraz i mi sie chce płakac jak patrze na Igorka.Za miesiac nastepne szczepienie na 13miesięcy.
Aniaa udanego wyjscia na urodzinki Wam życze.
Tichonku to mówisz ze przystojniak:-)popatrzec mozna:-D
Miłego Dnia.

Hej Kobitki.

Locik super bo nie było pełnego składu i Zuzia siedziała na fotelu obok. Zuzia bardzo szybko się przyzwyczaiła do nowych miejsc i ludzi.

Ja wczoraj juz byłam u dentysty więc siódemka zrobiona i ósemka wyrwana, jeszcze tylko wizyta we wtorek i koniec. Przy okazji Zuzia jeszcze pójdzie ze mną żeby zobaczył jej ząbki i to wędzidełko górne.

Gliwa no i już niedługo będziecie mieli z głowy wszystkie szczepienia.

Spadam dziewczynki, pogodę mamy fajniusią.

reklama
Do góry