reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wichurko-no wlaśnie koszmar z tymi moimi wybredziochami:wściekła/y:Jak pływa w zupie coś co nie jest ziemniakiem czy makaronem to feee...Nie-ja mam wszystko po staremu:confused2:
Gliwa-co się kochana stresujesz przed wylotem...nic się nie denerwuj i jak cos ciśnienie podniesie policz do...miliona;))))

reklama
Lubiczanko u mojej sis to jeszcze bylo tak, ze ona zadnej wedliny, zadnego miesa 'z zylka' nie zjadla ;)
Gliwa do soboty jeszcze troche czasu jest, zddazysz spakowac torby ;)

asienka_r Ja też prasowałam oglądając seriale :-):-):-)ale strasznie tego duuuużo miałam i musiałam na dwa razy prasować:szok:

Oj dzisiaj ciężki dzień miałam.Wzięłam sie ostro za porządki:tak:Okna wszystkie wymyłam;-)w półce porządki już porobione.Co najważniejsze już zrobiłam.Zrobiłam liste zakupów na Święta i na Chrzciny.:tak:Jest troszeczkę tego.Ja to dostaje jakiegoś powera jak sie z mężem pokłoce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kurcze dziewczyny często się kłócicie z facetami?:confused:

Hejka,
Nati moje dziecko też będzie chrzczone 30 grudnia, tyle tylko że w Polsce :tak:

jesuuu jak mi sie nic nie chce :/ jeszcze tylko jutro do pracy i wolne. a potem laaaabaaa.
Likierek świąteczny zrobiłam, pyszota. Muszę jeszcze jedną butelczynę dorobić to zawiozę do Pl ;)

Witam
Barmanko-byleby tylki likierek do Świąt dotrwał;-):-DTo mam nadzieję,że dzisiejszy dzień strzeli jak z bata i już się zacznie"słodkie lenistwo";)
Wichurko-ło matko...to trzeba miec cierpliwość do takich"wybrzydzeń"...choć nie powiem,moja Dadzia z wędlin tylko chudziutką szyneczkę...a z mięs koko,albo kotlet-musi być chrupiący(czy schab czy inny mielony;))Ona z mięs to najbardziej ziemniaki w każdej postaci lubi;)Do ruskich ją przekonałam wyłącznie dlatego,że w środku ziemniaki są...ach te dzieci i ich"zboczenia";)
Nati-ja co prawda przed zamążpójściem,ale za to z całkiem ładnym już stażem z moim J(pomijam wczesniejsze związki;))i powiem Ci-nie wiem ile masz latek,ale ja jako 28latka inaczej patrzę na związki niż jeszcze 5lat temu...nawet ostatnio mój J zapytał"dlaczego my się nie kłócimy",na co mu odpowiedziałam"bo życie jest za krótkie żeby tracić czas na starcia";))))choć jak wszędzie różnice zdań są;-)ale w pokonywaniu trudności to już każda Kobitka musi sobie wypracować swój własny plan działania:-DA u Ciebie-popatrz z innej strony-jak takie gorsze chwile w związku pozytywnie wpływają na Twoje nastawienie do robót domowych;))))
AsieńkoM-u mnie też Mika coś świruje ostatnio z jedzeniem...generalnie wciąż nr 1 to kacha...w sumie nie mam nic przeciwko temu,ale przydałoby się dostarczyc temu ciałku troszkę innych składników...a ona tylko jak coś do rąsi dostanie,to poobgryza:sorry2:
Ja dziś poszłam do łóżka po 2giej,o której wstałam widać...mam dziwnego stresa(jak przed lotem zawsze)...coś się świeci chyba;)))
miłego dnia Wam Panie

reklama
Do góry