reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Oj Tichonku, Tichonku..... ja tez marze o pomniejszeniu biustu :D Nawet kiedys sprawdziłam, ze jesli obciaza mocno kregosłup, to mozna na nfz ;) Ale jeszcze problem taki, ze po oprecji pomniejszenia biustu nie mozna karmić piersia... wiec ja sobie najpierw poczekam, az porodze dzieci, a potem zaczne znowu myslec o operacji :D :D
A masz dobrze dobrany stnaik? Dobrze dobrany cyckonosz potrafi zdziałać cuda :) Kurcze, kiedys był taki znany blog... nawet tam były zdjecia babeczek w 'normalnym' staniku, a potem w takim dobranym przez brafitterke, i róznice kolosalne były... jak sie bardzo wstydzisz, to moze sama sprawdz rozmiar...
Spróbuj tutaj:
Stanikomania!

I naprawde, spróbuj sie przełamac, zeby jednak ktoś ci pomogł dobrac odpowiedni stanik, chyba nie chcesz, zeby cycuchy jeszcze mocniej ucierpiały podczas intenswyncyh podskoków? ;)

reklama
Tichonek oj dziękuje za odpowiedz,bo tez kupowaliśmy na Ticketmaster i mieliśmy już dzwonić.A jakie miejsca macie??Heheh
Możliwe,że się bedziemy widziały;-)
Wichurka-super,że leciało się Wam rewelacyjnie:tak:Odp Ci na priv<dostałaś wiad?>bo miałam jakis problem z wysłaniem.

Hej

Z tymi stanikami widze ,ze nie ja mam tylko problem:tak:
Jakos nie jestem przekonana do sportowych,wydaje mi sie ,ze dobrze nie trzymaja i ,ze piersi nie wygladaja korzystnie w nich,a moze sie myle?:sorry:

Gdzie sa te sklepy DEBENHOUSE?nie mam pojecia czy u mnie w miasteczku jest taki?
Chcialbym bardzo ,zeby mi brafiterka zmierzyla biust,w pl chcialam ,ale u nas w miescie nie ma brafiterek:-(

Wichurka, Tichonek ja korzystałam z tego bloga Brafitting by Maheda
warto zajrzeć w temat Po warsztatach
oraz Naprawa piersi
Początkowo też się sama mierzyłam w domu, potem poszłam do brafitterki (dobrze się zmierzyłam ale chciałam by ona jeszcze to sprawdziła) i zaczęło się Wielkie Przymierzanie. Pamiętam że szukałam czegoś konkretnego pod sukienkę na wesele. Hihi do tej pory pamiętam jak byłam zawstydzona jak pokazywała mi w jaki sposób układać pierś w miseczce :))
Tichonku, nie ma się czego bać, panie są bardzo miłe i mega pomocne w doborze 'nowej' rozmiarówki.
Zresztą ja kiedyś już pisałam o tym..psiapsióła namawiała mnie ze 3 lata :zawstydzona/y:a ja jak ta koza uparta....no bo kto widział żeby zakładać miseczkę większą niż C:confused2:

Ostatnia edycja:
Hej.
Dzionek dzis mi szybko uciekł,M w domku jeszcze.Od poniedziałku ma byc juz praca.Spacerek dzis wspólny zaliczyliśmy,po południu bylismy u znajomych.
AsienkoR fajnie tak kupowac ciuszki dla dzieci co:-)
Nati kolega mial nam kupic bilety przez neta.Chyba juz kupil,musimy sie z nim skontaktować.:tak:
Lubiczanko witaj,jak tam u Ciebie?
Miłego wieczorku.

Hej dziewczyny,dzieci spia wiec chwila wytchnienia
Tichonku czemu dziwnie z mezem kupywac bielizne...moj czasmi sam kupuje w Swords jest sklep z bielinza na Pavilonach nie wiem czy bylas tam kiedys...J nawet kiedys na prezent dla mnie sam kupywal i jesli byla by za duza to mogl wymienic ale na szczescie wsio pasowalo

Nati bilety jak zamowione przyjda napewno nie ma co sie stresowac :tak:dobrze ze juz po szczepieniu ...U nas jeszcze zalegle szczepienie na 13 miesiecy a to przez to ze corcia chorowala a jka juz byla zdrowa chcielismy jechac na szczepienie to informacja z przychodni dostalismy ze szczepionek nie maja i tak sie ciagnie

Barmanko czesto masz takie bole glowy?

Wichurka w ktorej przychodni chcesz zrobic badanie 3d ?

Jutro z Lenka na bilans ciekawe co nam powiedza ...
Zmykam spokojnej nocki zycze

Aniaa83 oj ja tez juz 2 tydzien przrkładałam szczepienie bo maluszek był chory.Czekamy na bilety z niecierpliwością:-)Powodzonka na bilansie.Czekamy na wieści:tak:;-)

Wichurka jak tam z wózkiem?Ogladałaś coś w Polsce???

U mnie ten sam problem ze stanikiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U znajomych było bardzo fajnie:-)Pogadalismy troszkę,pożartowalismy.Nastepne spotkanie u nas w niedziele:tak:
Zrobiłam sernika na zimno mniam mniam,z truskawkami i brzoskwiniami :tak::happy:Mąż miał ochote więc zrobiłam:-)

Zmykam do łóżeczka.Miłej i przespanej nocki dla Was:)
Mam nadzieję,że Adrianek nie będzie się budził w nocy po tym szczepieniu;-)

Aniaa nie tyle kupować z mężem dziwnie co dobierać rozmiar stanika i żeby on pomiędzy mną a brafitterką tłumaczył,że tu cycek wyłazi,tam mnie coś pije a tam coś jeszcze,daj pani następny...Wiem,że trza będzie kilka staników przymierzyć a jak będzie mąż to będą i dzieci,a te to już przy pierwszej przymiarce przez mnie czegokolwiek z siebie wychodzą:confused2::sorry:I takie,kurna kupowanie w pośpiechu:confused2:A bielizny to mój P mnie nigdy żadnej nie kupił i całe szczęście bo na 100% by nie trafił z rozmiarem,fasonem bo ja mam na prawdę kłopotliwe piersi i sama długo szukam,żeby coś pasowało.strój kąpielowy to pół roku kupowałam...Mój biust żyje własnym życiem:confused2:
:eek:Wichurka ojojoj,ile ja się naczytałam o operacjach zmniejszenia piersi:baffled:Ja już nie zamierzam karmić cycem,ale na operację też mnie nie stać:sorry:NFZ mnie nie urządza bo ja w Polsce nie mam ubezpieczenia:sorry:

Witam piątkowo:)
Nati-mam nadzieję,że synuś miał spokojną noc po szczepieniu;)A slub-w Pl...Nie chciałabym z dala od Rodziny;)Ale poszczułas serniczkiem;)
Gliwa-u mnie szał i kompletny zawrót głowy...Na nic czasu nie mam i...busy,busy;)
Tichonek-no to już dziś trzymam kciuki...wczoraj wleciałam jeszcze do heatonsa-i tak jak nie lubię tam nabywać odzieży,tak staniki porządne całkiem całkiem mają:)
Aaniu-powodzenia na bilansie:)
Miłego dnia Wam

reklama
Dzien dobry! :)

Nati
wiadomosc doszla, dziekuje :) Wozki ogladalam, ale nic mi w oko nie wpadlo.... chyba po porostu juz mam konkretny model w glowie, zaprogramowalam sie i nie chce nic innego ;) No i wagowo duzo ciezsze te wozeczki!

Damada sprawdz tutaj: Debenhams Ireland - Fashion, Beauty, Gifts, Furniture & Electricals
A stanik sportowy to nie ma ladnie wygladac, tylko ladnie trzymac biust w czasie treningu :) Bieznia to nie rewia mody :D Ah, i raczej kazda ekspedientka w sklepie z bielizna potrafi dobrac odpowiedni rozmiar, wcale nie trzeba isc specjalnie do salonu z bielizna, na ktorym jest informacja ze tu pracuje brafitterka.

Barmanko no to niezle uparta jestes! Jak moja siostra! Ja to od razu jak zobaczylam haslo brafitting, to sie skusilam i nie zaluje! :)

Aniaa
wczoraj przegladalam oferty polskich przychodni i chyba pojde do Medicusa - bo tam przyjmuje dr Antepowicz, a ja do niej zazwyczaj chodze (ale na Smiethfield, a tam chyba nie maja w ofercie 3d/4d usg - musze dryndnac).

Tichonku no mnie juz tez NFZ nie urzadza - ale ja to jeszcze tych informacji szukalam w Polsce ;) Tutaj przestalam..... nawet nie wiem jakie sa ceny obecnie - pamietam tylko, ze byly wieksze, niz powiekszenie biustu :D A kostiumy kapielowe polecam tankini - lepiej kryja brzuszek niz jednoczesciowe ;)

Do góry