reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanka niestety Marcel całą noc walczył z temperaturą, pierwszy raz zdarzyło mi się że leki na temp tak mało pomogły :-(

Andzia, gratuluje fasolki.:tak:

Faktycznie ten 2013 obfitujący w dzieciaczki :-)

reklama
Bry...
Nie,no teraz to już wszystko jasne,skoro GLIWA pisze,że w Sylwka była ale nie u gina:-DAniaa mi powiedziała,że u gina byli w Sylwestra,potwierdzić ciążę więc wersja moja byłaby górą,teraz to zwracam honor;-)
Andzia gratulacje,super wiadomość:-)
A ja już sobie Zumbę potańczyłam,stanik 50E kosztował i se poczeka,wiedziałam,że tak będzie,zawsze to samo:-(

Dzien dobry! :)

Barmanko u meza mozna bylo pracowac nad wada wymowy, ale to juz zaniedbanie rodzicow... jak byl mlodszy, to trzeba bylo z nim isc do logopedy - teraz to juz za pozno....... ale, ja tam lubie to jego rrrrllll ;) zwlaszcza jak chce zabluznic i krzyknie pod nosem kulwa, brzmi fantastycznie smiesznie ;D

Lubiczanko, oczywiscie, ze do przyszlego roku wszystko moze sie zmienic :) Chce po prostu zrobic rozeznanie i zastanowic sie jakie warunki moge zaoferowac Pani, ktora mam na oku ;) I dac jej czas do zastanowienia i miec plan awaryjny ;) Ale fakt, ja jestem z tych osob, co to maja kalendarz, wszystko zapisane, 'list to do' zrobione ;) wszystko pod kreseczka ;) no, pedantka organizacyjna ;D

Czy ja uslyszalam haslo zumba? UWIELBIAM :D

O tak,ja jestem baaaardzo uparta:-D
Tak,Wichurko ja ten stanik na Zumbę szukałam,ale...
Po Zumbie bo P dziś z pracy nie wróci na tyle szybko,żebym mogła na nią iść:wściekła/y:Non stop to samo,angielski nie bo z 10 lekcji chyba na 4 byłam,Zumba nie bo zaś P robota i tak wkoło Macieja a ja ciągle w domu z dziećmi,jak ten dzik,nigdzie nie mogę wyjść:wściekła/y:
U nas na osiedlu,dokładniej dwie ulice ode mnie w czwartek wieczorem jakaś akcja była,dwa strzały padły i w piątek pół dnia Garda łusek szukała:szok:Coraz lepiej:sorry2:
A w ogóle to już na 100% muszę się wyprowadzić bo z lanlordami do porozumienia nie dojdziemy:wściekła/y:Tylko,oczywiście siedzę pół dnia na Dafcie i nic nie ma:dry:

O matko Tichonku! Ja lubie sie sportowac, ale tez cos czuje, ze jak dziecie bedzie w domu to nici z tego..... zwlaszcza, ze moj maz to tez z tygodnia na tydzien wie jaki bedzie mial grafik......Chyba jedyne rozwiazanie to Zumba dla mam - Mumba :D Mumba Dance - Dance and exercise for mums with babies

U mnie tez wlasnie w czwartki jest Zumba na osiedlu.....

No, a z ta strzelanina... pewnie o narkotyki chodzi ;) ale nic nie slyszalam.......

Wichurko taka Zumba nie dla mnie bo ja niemobilna jestem:no:A z mojego osiedla to z buta do miasteczka około pół godziny:-DNatomiast te zajęcia,na które nie dotrę dziś:)dry:)są u mojego Radka przy szkole:tak:Tzn.wybudowano kilka miesięcy temu nowiuśki budynek szkoły i część budynku eksploatuje community centre i tam są od stycznia różne kursy,w tym Zumba.A do szkoły mam 3 minuty z domu,tylko przez ulicę przejść:tak:

Oh, to bliziutko!!!! Ja tez wole jak wszytko mam na miejscu, pod nosem - nie lubie tracic czasu na dojazdy........ Sis mi obiecala, ze jak bede na macierzynskim w Lodzi to pochodzimy na Zumbe, a babcia Terenia zajmie sie w tym czasie wnukiem ;)

reklama
a propo wysypu ciezarowek na 2013 ;) Takie zdjecie pojawilo sie na SuperMamy FB :D Zarazamy sie :D
75023_480111642025331_773455901_n.jpg

Do góry