barmanka79
Deus Dona Me Vi
Asienka, ja też mam już wypisane kartki świąteczne, jutro idę wysłać - w końcu wolne od pracy 
Biola, teściowa powiadasz?
)) to co zrywasz się z chaty na czas jej wizyty ? 
Biola, teściowa powiadasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

. Oj i ja odczuwam brzuch, małą się wierci, wypycha pupcią do przodu i zaczynają mi się lekkie skurcze Braxtona- Hicksa, ale na razie są takie leciutkie. Mam jeszcze czas. Ja mam wizytę z midwife za tydzień. Ja przed świętami wielkanocnymi dziwnie się czuję, bo do tej pory 3 razy spędzaliśmy je w Polsce, a teraz jesteśmy tutaj, ale jakoś to będzie
, potrafi 15 minut non stop, a mi aż brzuch podskakuje. No ja dzisiaj z szefem ustałam, kiedy mam zajęcia, i już dużo mi nie zostało. Ostatnie mi wypadają 4 maja, bo potem jest Olimpiada w szkole sen, historia a potem ja już po terminie to nawet nie zakładam, że pojadę
, pewnie na końcu roku 22 czerwca się zjawię z Anią i maluszkiem, bo to taki luźny dzień szkolny