asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
mrozik ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamietam dlugie, poobiednie spacery z niezyjaca:-( juz babcia, kapiele w zalewie ( wygladal miliard razy lepiej niz teraz, brrrr). Na razie Swietokrzyskie. Moge ponarzekac???

Na Świetokrzyskim "osiedlili" sie bezdomni, ktorzy na stale zamieszkuja dzialki przy Realu.
Nie mam nic przeciwko bezdomnym, wspolczuje im ale nie zniose kiedy podchodzi do mnie i mojego malego dziecka chwiejacy sie od upojenia alkoholowego czlowiek, przewraca sie na mnie itd.
Na Świetokrzyskim to juz plaga. Stoja w SMIETNIKACH, pija, pala i kto wie co tam jeszcze robia. Mamy tego po dziurki w nosie, za chwile moj synek zapyta :"Mamo, dlaczego ten pan lezy w smietniku, dlaczego lezy na chodniku".
Wiem, ze na innych osiedlach moze byc podobnie, ale znam Szydlowek i wiem ze jest tam przynajmniej lepiej 

za to może się wybierzemy na spacer do parku - jest ładnie - szkoda marnować tak ładną pogodę na siedzenie w domu. Więc jeśli któreś dzisiaj wolne i zdrowe to zapraszam do parku - my tam będziemy w okolicach 12.
;-). A jeśli chodzi o niebezpieczne osiedla to u nas zawsze straszyli Czarnowem, Herbami i KSMem. Widac lokalnie różne opinie chodziły
. Ale Szydłówka też jakoś się "baliśmy"
Uroczysko dla nas było najspokojniejsze