reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Kamilka wiadomo ze teraz patrza na wszystko, ale mysle ze jak trafisz na "normalnego" pracoodawce to zrozumie ze dziecko czy rodzina to nie jest kula u nogi i ze ze wszystkim da sie ugadac i uzgodnic. No ale nie czarujmy sie teraz takich ludzi coraz mniej. Najlepiej byc młoda, piekna, zgrabna, miec studia, doswiadczenie zawodowe min 5 lat i skonczone 25 wiosenek :no::no:, tylko ze tak sie nie da :sorry::sorry:

reklama
no tak wlasnie wiem ze wszystkim sie spotkalam do pracy w takim sklepie mam doswiadczenie bo pracowalam w drogeri i odziezowym i hipermarkecie to o sklep to mam kasa fiskalana i komputer prosta sprawa gorzej jak wiedza ze sie ma dziecko tu jest precedens...

bo chodzac o prace spotkalam sie ze wszystkim i doszlam do wniostu ze kobiety sa traktowane troche nie rozno i nie ladnie a powiedzialabym ze jak "suki" rozplodowe... jak nie ma sie dziecka o nie przyjma do pracy bo zaraz bedzie dziecko zwolnienia itp... a jak ma sie to dziecko male dziecko to tez nie przyjma bo jak dziecko chore to znow zwolnienia itp... i nie powiem ze ciezko jest chyba najlepiej miec swoja dzialalnosc ale na to trzeba miec troche kasy :-:)-( dlatego narazie ile bede mogla to chcialabym ten masaz prywatnie bo tez to lubie i problemu duzego nie ma...

no i szukam jak nie w swoim zawodzie to chcociaz w sklepie..

dobry gust to ja mam napewno tylko nie zawsze kase na to zeby ubierac sie na czasie i z tym to napewno jestem do tylu:-:)-:)-(

a z tym 25 lat i 5 laT stazu to sie zgodze bo wiem co bylo jak moj Misiek pracy szukal dokladnie tego wymagali:crazy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

co do stażu w przychodni na stoku to moja kolezanka tam miala staz i wiem, ze oni nie zatrudniaja bo maja stala kadre a stazystow to tylko do pomocy biora i pozniej do widzenia, ciiezk jest znalezc prace w tym zawodzie z reszta jak w kazdy w kielcach, bo to taki zascianek

ja juz dlugo szukam i nic, jesli chodzi o wlasna dzialalnosc to jest prosta sprawa tylko trzeba miec pomysl, bo sklep odziezowy nie jest dobrym, mialam i wiem, jest tego tyle ze trudno sie przebic, przede wszystkim dobre miejsce, jak sie ma to moze sie uda
teraz jak wybuduja te 2 galerie to caly biznes przeniesie sie tam i nikt juz po miescie nie bedzie chodzil :shocked2:

kamilka - a tak z ciekawości, to wiesz może czy w ciązy to mozna masaz robić? Bo mnie powiedział lekarz internista ze można, ale jak byłam u ortopedy to mi nie pozwolił :eek:. Teraz to bym pewnie nie chciała jeszcze ryzykowac, ale po 30 tygodniu to może....

mrozik pewnie ze mozna:-):-) i to w kazdym miesiacu i tygodniu nie wolnoruszac brzucha bo kazde smarowanie moze doprowadzac do skurczy macicy ale rece nogi krzyz szyja lopatki wszystko sie da;-);-);-)

a kobietom w ciazy sie zaleca na rozluznienei i przeciwbolowo na kregoslup..

teraz masuje maluszka 4 miesiace z napieciem miesniowym powiem wam rewelacja w ciagu miesiaca prawie zaniklo.. jeszcze zostalu piastki i stopki gdzie trzyma najmocniej ale jest juz dobrze bardzo dobrze jesem szczesliwa ze moglam maluszkowi pomoc:sorry::sorry::sorry::tak::tak::tak: tyle ze nie robie tego za kase bo to mojego brata ciotecznego bobas i nie mogli znalesc nikogo..

Kamilka - to jak mi moja Gin pozwoli to sie do ciebie zgłoszę :-). Bo jak sie położe, to sie podnieść nie mogę, tak mnie kręgosłup boli, co ja gadam, ja nawet na bok sie przekręcić nie moge :eek:

na radio kielce jest takie ogłoszenie
Firma poszukuje Kierownika sklepu odzieżowego. Wymagane doświadczenie na podobnym stanowisku, komunikatywność, umiejętność pracy z ludźmi. Zapewnione atrakcyjne warunki pracy i płacy. Tel. 508 385-135.

uuuu to ty masz chyba to co ja podczas ciazy... i wtedy tez dostalam rwy ... ja na 13 do pracy i nie chce mi sie juz isc bo tak dzisiaj ladnie ze wziela bym malego ze zlobka i ruszyla na spacerek:tak::tak::tak: ehhh szkoda..:cool2::cool2::cool2::cool2:

mrozik- odpada za wysokie stanowisko dla mnie;-);-);-) poprostu chyba tez za mloda jestem:tak::tak::tak: nikt nie wezmie na kierownika dziewczynki 22 lata:sorry::sorry::sorry:

ja ta gielde obracam codziennie mysle ze sie tez w weekedn przejde po tesco i realu tych galeriach...:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
kamilka widze ze ty tak jak ja , stały bywalec giełdy pracy, ale zasrane warunki :no::no::no::no: szlag mnie trafia jak sobie pomysle ze o ta prace tak jest trudno :no::no:

Do góry