reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Kamilka cieszę się że truskaweczki smakują.... :)
Nom My mamy bez oprysków dlatego warto...
Moi rodzice nie pryskają nigdy tylko co plewią i to wszystko...
Ja to truskaweczkami i czereśniami się zajadam :)
Jeśli chodzi o ciuszki to bodziki rampersiki już mam sporo ale napewno się zgłoszę do Ciebie jak już mały się urodzi i jak troszeczkę mi podrośnie :)
Bo nie chce tych ciuchów aż tyle gromadzić bo naprawdę nie mam gdzie tego chować hehe ogólnie przesadziłam z ciuszkami dla niemowlaka mam ich aż do przesady dużo....
Ale jak to pierwsze dzidzi jeszcze chłopczyk to Ja szaleje :)
Pozdrawiam dziewczyny :)

reklama
mrozik - współczuję - wiem jaki to ból :-(

A ja dzisiaj byłam u promotora i udało mi się ustalić konkretny termin obrony na 4 września :-D Więc wakacje mam wolne :-D

Hey kobietki
Asiulka, jakiś czas temu pisałam że moja młoda ma wysypkę, wyglądało to podobnie jak u ciebie, na szczęście obyło się bez szpitala.a zniknęło po lekach na pasożyty jelitowe <?????>
Julitka, jak tam kolki u małej?
Sol, to masz już luz :-) a jak samopoczucie??
Samotronka zobaczysz jak szybko będzie dzidziuś ze wszystkiego wyrastał hehehe ledno założy się jakiś ciuszek, a tu już za mały...
Mrozik, jak po szczepieniu? już lepiej?
a my dziś na wesele idziemy, tylko pogoda nie za ciekawa, chociaż ma się wypogadzać...

reghina - z Nowej Słupi to chyba nie mamy nikogo niestety
Marla - jak po weselu? Wytańczona

Wiki śpi troszkę lepiej. Ale w nocy z soboty na niedzielę to mnie chciała wykończyć. Do 3 w nocy nie chciała usnąć, a w dzień też niewiele spała. Dobrze że mąż pomaga, bo chyba bym padła. A jeszcze parę dni wcześniej zaczęła sie tak co 15 minut budzić i myślałam że nie może być gorzej, a jednak mogło. No cóż, trzeba jakoś to wytrzymać.
Wczoraj podałam jej marchewkę. Wiem że to wcześnie, ale lekarka tak poradzila. Poza tym wiecie że teraz sie w 4 miesiącu zaleca wprowadzenie glutenu dla dzieci karmionych piersiom? No i to do posiłku sie dodae kaszke, wiec i tak niby rekomendują wprowadzać nowości w 4 miesiącu przy karmieniu piersią. A Filip dostał pierwsze jabłuszko jak miał 5 miesięcy skończone

Sol - no to sobie wypoczniesz troszkę. A jak skurcze? Dalej męczą? Była już u gina? Może trza jakiś progesteron? Ja Kaprogest na początku dostałam - 3 zastrzyki raz w tygodniu

A co sie z Masiulom dzieje? Długo jej nie ma coś

mroziku - a męczą dalej bo się rozchorowałam i dzisiaj antybiotyk dostałam bo już spać po nocach nie mogłam przez katar. A dzisiaj idę do gina obejrzeć maluszka. A wiesz że katar i kaszel nie pomagają pozbyć się skurczy niestety tylko jeszcze bardziej ciągnie. Dobrze że Karola się jakoś bidula trzyma jeszcze bo bym chyba ducha wyzionęła :-( A nie przejmuj się Wikusią - przejdzie jej eksperymentowanie ze spaniem :tak: A na skurcze miałam duphaston początkowo ale jakoś nie bardzo się po nim czułam więc kazał odstawić :-p A no-spa nie działa na mnie więc zostaje stoicki spokój :-D

Spadam się położyć bo jestem nietomna :-(

Ja właśnie po wizycie - maluch brykał na usg aż miło :-D Piotrek chciał go zmierzyć ale maleństwo szalało w najlepsze :-p Ma 34 mm i wg wielkości ciąża jest starsza niż wskazuje na to termin ale spoko - po za tym wsio ok :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam dziewczyny , ja jestem z okolic Jędrzejowa , mam 28 lat. Mam 4 letnią córeczkę Anię , przeprowadziliśmy się 2 lata temu , pech że ANIA NIE MA SIĘ z kim bawić , same chłopaki na tym osiedlu:szok:. Obecnie z mężem staramy się o drugiego dzidziusia. Okres miałam na 14.06 , mdłści , ból piersi , senność , gorączka. Zrobiłam dziś test - jadna ciemna a druga bladziutka kreska:-). Nie wiem co o tym sądzić????..... Myślę powtórzyć test , ale kiedy??.
Jak wasze pociechy ??? Mają rodzeństwo, jak się zachowóją, ??? zazdrosne o młodsze rodzeństwo ?? Jak się bawią??? pytam bo sama nie miałam rodzeństwa.>>>
POZDRAWIAM WSZYSTKICH , :-)

Cześć , szkoda , że nie ma tu nikogo z uroczej Nowej Słupi...:-)W takim razie uciekam na swój wątek i serdecznie pozdrawiam wszystkie mamy z Kielc i Okolic i duzo zdrówka dla waszych maluchów:-):-) Buzka , pa:-)

reklama
Witam dziewczyny , ja jestem z okolic Jędrzejowa , mam 28 lat. Mam 4 letnią córeczkę Anię , przeprowadziliśmy się 2 lata temu , pech że ANIA NIE MA SIĘ z kim bawić , same chłopaki na tym osiedlu:szok:. Obecnie z mężem staramy się o drugiego dzidziusia. Okres miałam na 14.06 , mdłści , ból piersi , senność , gorączka. Zrobiłam dziś test - jadna ciemna a druga bladziutka kreska:-). Nie wiem co o tym sądzić????..... Myślę powtórzyć test , ale kiedy??.
Jak wasze pociechy ??? Mają rodzeństwo, jak się zachowóją, ??? zazdrosne o młodsze rodzeństwo ?? Jak się bawią??? pytam bo sama nie miałam rodzeństwa.>>>
POZDRAWIAM WSZYSTKICH , :-)
Witam:)

Dawo mnie nie było ale brak czasu....Mała ma problemy z brzuszkiem wiec poswiecam jej duuuuzo czasu.
W dalszym ciagu nie znosi spacerów; kazde wyjscie jest dla mnie mega stresem:(((
Za miesiąc planujemy chrzciny i już się boje jak ona je przetrzyma;)

Witaj Hlina i gratuluje kolejnej dzidzi:). JA TEZ MIAŁAM BLADĄ kreseczkę na tescie a od prawie 8 tygodni jestem mama kochanej Majeczki:))

Sol zdrówka życzę:)))

Do góry