reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
eloo
Truska, dziewczyny się urlopują, więc pustki... ja niestety urlop gdzieś we wrześniu... więc pól dnia przed kompem w robocie spędzam... chociaż teraz jak tak leje to żadna strata ;-)
do tego młoda mi się pod ziębiła, mam nadzieje że jej się to nie rozwinie..
a wracając do pogody to ja wole jak jest tak pól na pół ;-) bo ostatnio to same skrajności... albo powódź i ulewy albo susze i upały.... masakra
Truska a co twojej Weronice??
Halina ja pisałam co u mnie słychać ale kompletnie zignorowałaś mojego posta :p
cZEŚĆ MARLA PRZEPRASZAM CIĘ ALE NIE PRZECZYTAŁAM WSZYSTKICH WIADOMOŚCI :sorry:, NIE MIAŁAM POPROSTU CZASU.
BYLIŚMY NA WYCIECZKACH W KUROZŁĘKACH , W CHAŁPKACH I W OSTROWIE Z GRUPĄ DZIECI BYŁO SUPER ,W WPIĄTEK BYLIŚMY W KRAKOWIE- NA BASENIE, ZWIEDZILIŚMY WAWEL I GRÓB PREZYDENTA. BYŁO SUPER:-). BYLIŚMY NA NOWINACH NA BASENIE , CÓRCIA SIĘ WYBAWIŁA PŁYWAŁA W KÓŁECZKU POMPOWANYM, BYLIŚMY RÓWNIESZ NA SIELPI POPŁYWALIŚMY , BYŁA SUPER CIEPŁA WODA :tak: ALE CHYBA TERAZ JEST CHŁODNA :laugh2:.
OBECNIE CÓRECIA SIEDZI W DOMU BO CAŁY CZAS PODA , BAWIMY SIE W DOMU .
JA Z MĘŻEM STARAMY SIE O 2 DZIDZIUSIA (CÓRCIA ANIA MA 4 LATA), TO NASZ 3 CYKL, DZIŚ MAM TERMIN @ JESZCZE JEJ NIE MA I OBY NIE PRZYSZŁA:-), ALE CHYBA PRZYJDZIE BO TEST ZROBIŁAM WCZEŚNIEJ I WYSZEDŁ NEG.:-(.
A CO U CIEBIE ???? BYLIŚCIE GDZIEŚ??
POZDRAWIAM CIE I ŻYCZĘ SŁONECZNEGO LATA:tak:

Halinka spoko, tak się tylko przypomniałam ;-)
to mieliście bardzo dużo atrakcji. myśmy przystopowali od poniedziałku bo Baśkę choroba złapała. a od piątku do niedzieli miałam teściów więc weekend wycięty z życiorysu ;-) hehehe a do Krakowa się wybieram za tydzień, bo jadę odebrać terrarium dla moich szczurów :-D wreszcie się ogonki wybiegają bo jest ogrooomne ;-)
co do starania to życzę owocnych wysiłków ;-)

halinka spoko, tak się tylko przypomniałam ;-)
to mieliście bardzo dużo atrakcji. Myśmy przystopowali od poniedziałku bo baśkę choroba złapała. A od piątku do niedzieli miałam teściów więc weekend wycięty z życiorysu ;-) hehehe a do krakowa się wybieram za tydzień, bo jadę odebrać terrarium dla moich szczurów :-d wreszcie się ogonki wybiegają bo jest ogrooomne ;-)

witaj marlo dzięki za życzenia , moja córcia też ostatnio złapała katar chyba w niedzielę wybiegła na dwór ugrzana a było chłodno, ale na szczęscie już jej pszeszło , zrobiłam jej inhalacię i jej pszeszło.
życze zdrówka dla basi i słonecznych dni . Pozdrawiam cię :-)
P.S JLE MAJĄ LAT TWOJE DZIECI??????

Hey. Baśka ma 2 lata i 4 mce :-) i mam tylko Baśkę, bo męża chociaż czasem jest jak małe dziecko nie liczę ;-) hehehe
miałam taką nadzieję, że dziś będzie ładnie a tu lipa... siąpi taki wredny kapuśniaczek... bleee, może wreszcie jutro będzie ładnie :-)

Witam się porannie :-)

marla - nie chwaliłaś się że masz szczurzątka :-D Też miałam - przecudowne stworzenia :tak: A teraz mamy koszatniczki - też są fajne ale ostatnio chyba im upały po tyłkach dały :-D U ciebie siąpi a u mnie pada :dry: a niby tylko 2-3 km różnicy :-D

halina - no to mieliście wycieczek a wycieczek :-D

Dostałam śniadanko od męża bo on z Karolą dostali ode mnie i mam nadzieję się zaraz wybyć do koleżanki na położniczy bo coś urodzić jej się nie chce :-D A ma taką fajną tą piłeczkę :-D

Sol Kawiarnia "Kawka zabawka " jest w Muzeum Zabawek
Widzę ze pożądek zrobilac w wątku o lekarzach . SUPER

Halina udanych staranek zyczę

Witajcie dziewcxzyny

A u mnie dzisiaj wogole nie padalo chyba jakie\s inny moj rejon miasta a teraz swieci piekne sloneczko i maly wariuje na dworzu.. Ale wiefczorem wracamy juz do domu maly sie wybawi potem pojezdze z ni8m na rowerze i wracamy...

Halina- zycze powodzenia w staraniu o maluszka Trzymam kciuki...
marla i Halinka mam nadzieje ze dzieciaczkom nic nie bedzie i nie bedzie gorzej u nas odpo\ukac spokoj ciekawe czy bedzie ok.. Jeszcze zostal 1 miesiac wakacji i jesien ufff nie chce...

Zycze milego Dnia:-)

reklama
Halinka spoko, tak się tylko przypomniałam ;-)
to mieliście bardzo dużo atrakcji. myśmy przystopowali od poniedziałku bo Baśkę choroba złapała. a od piątku do niedzieli miałam teściów więc weekend wycięty z życiorysu ;-) hehehe a do Krakowa się wybieram za tydzień, bo jadę odebrać terrarium dla moich szczurów :-D wreszcie się ogonki wybiegają bo jest ogrooomne ;-)

Witam dziękuję wam za życzenia:-) mam nadzieje że sie uda, córcia czeka na rodzeństwo, WSZYSTKIM STARAJĄCYM TERZ ŻYCZĘ DZIDZIUSIA:tak:, POZDRAWIAM

sol kawiarnia "kawka zabawka " jest w muzeum zabawek
widzę ze pożądek zrobilac w wątku o lekarzach . Super

halina udanych staranek zyczę

dziękuję za życzenia mamy jeszcze nadzieje że sie uda

witajcie dziewcxzyny

a u mnie dzisiaj wogole nie padalo chyba jakie\s inny moj rejon miasta a teraz swieci piekne sloneczko i maly wariuje na dworzu.. Ale wiefczorem wracamy juz do domu maly sie wybawi potem pojezdze z ni8m na rowerze i wracamy...

Halina- zycze powodzenia w staraniu o maluszka trzymam kciuki...
Marla i halinka mam nadzieje ze dzieciaczkom nic nie bedzie i nie bedzie gorzej u nas odpo\ukac spokoj ciekawe czy bedzie ok.. Jeszcze zostal 1 miesiac wakacji i jesien ufff nie chce...

Zycze milego dnia:-)

dziekuje za kciuki w starankach:-), a u nas ja mam katar - chyba u nas jakiś wirus panuje po tym ochłodzeniu:-(. Pozdrawiam cieplutko ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry