gaga
uzależniona
witam nowe mamy, czas rozkręcić ten wątek, depresje jesienne poszły precz słoneczko świeci czas się brac za pisanie :-)
ja polecam Żeromski, małą była zagrożona i była szybka cc i bardzo jestem zadowolona, nikomu w łapę nie dałąm, jak poprosiła to zawsze mi ktoś pomógł, POLECAM
u nas z Majeczką mamy małe przejścia bo idą zęby - 6 na raz, cztery na szczęście już się przebiły, ale ja korby dostaję przez te nieprzespane noce
ja polecam Żeromski, małą była zagrożona i była szybka cc i bardzo jestem zadowolona, nikomu w łapę nie dałąm, jak poprosiła to zawsze mi ktoś pomógł, POLECAM
u nas z Majeczką mamy małe przejścia bo idą zęby - 6 na raz, cztery na szczęście już się przebiły, ale ja korby dostaję przez te nieprzespane noce

Powiem szczerze że musiało trochęczasu minąć znim się przyzwyczaiłam do nowego design
na początku nie mogłam się w tym wszytskim połapać miałam parę wątków subskrybowanych i na tym koniec tylko je śłedziłam na bieżąco. Teraz już nowe forum nie ma przede mną tajemnic ;-) Ale mam u Was nadrabiania, ho, ho. Będę się starać jak najprędzej przeczytać co tam u Was, oczywiście jak Adaś pozwoli:-) Póki co całuję wszystkie cioteczki te "stare" i te "nowe";-)