reklama

Mamy z Leeds

Hej dziewczyny!
I jak tam Justyna z mieszkaniem, już po oględzinach?
Stefanka współczuję bólu i czekania na wizytę.
Dziś piątek a ja zero planów na weekend - małż zapewne spędzi część wolnego czasu w pracy więc nawet nie odczuję że to weekend. Miłego wypoczywania dziewczyny.

reklama
Justyna a gdzie ty chcesz sie wyprowadzac na beeston???? Tak daleko????? Wiesz co,ja na poczatku z Twojego posta wywnioskowalam ze to Stefanka przeprowadza sie na Armley:tak:
My sie wlasnie tez rozgladamy za domem,ale do kupna;-) Bylismy w banku i mortgage dostaniemy bez problemu,teraz tylko cos fajnego znalezc. U nas w opcje wchodzi bramley albo menwood a najlepiej cos niedaleko centrum,bo chcemy miec blisko do pracy. Ale to narazie plany,najpierw cos na spokojnie trzeba znalezc w rozsadnej cenie:-)

my juz po ogladaniu, mieszkanko spoko moze nie na takim standardzie jak te ale naprawde przyzwoite, duze pokoje, kuchnia jednynie taka sobie, a jaki zadbany ogrodek super. teraz czekamy do poniedzialku bo wlasciciel ma pomyslec bo my mozemy od 10 pazdziernika i kontrakt na minimum rok

Cześc ... :-)

No jestem , jestem ale tylko na chwilkę, bo zaraz lecę do Julii - w nocy ciężko spała, bo miała katarek ale mam nadzieję, że dziś będzie już lepiej .... :-D, a tak poza tym zaraz się zabieram za sprzątanie w moim ,, gabineciku " , bo dziś mam dwie klientki, i w poniedziałek też , dlatego nie mam za bardzo jak pisac .... :confused:, aż w szoku jestem, że po powrocie z PL trochę to wszystko w kosmetyce mi się ruszyło .... - :happy2::szok::happy2: - cieszę się ... :-):tak:

A co u was dziewczyny ??

Ja mam dziś super dzień, bo nie dośc, że będą klientki, to jeszcze moja najlepsza koleżanka wraca właśnie DZIŚ do Anglii - po 2 miesiącach pobytu w PL ... :-)) Jeszcze miesiąc i we wrześniu wróci kolejna - no i wtedy będę juz w pełni szczęśliwa .... :cool2::cool2::cool2: W przyszłym tygodniu będę sobie przedłużac włosy i jestem ciekawa jak to wszystko będzie się prezentowac na mojej głowie .... a wykona mi to koleżanka, która właśnie dziś wraca i która będzie świeżo po szkole fryzjerskiej .... Już się nie mogę doczekac .... :-)))

PS. Wiola, a Ty zaczynasz ten kurs księgowości od września ? Masz jakieś namiary może jak sobie to załatwic i jakie są koszty? , bo moja koleżanka chce sobie zrobic coś takiego .... :happy2: no i jak Twój ząb ??

Pozdrawiam i życzę wam wszystkim przyjemnego i spokojnego weekendu :-))))

Hej laski w końcu jestem spowrotem :tak::tak::tak::tak:
I nawet napisać wcześniej nie mogłam Virgin w Kulki leciii :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale nic to widze że u wszystkich po staremu ciotka Justyna chce nam ucieknąć na Beeston Koło ciotki Sefanki ale to nic bo w końcu dowiemy jak się jedzie i bedziem gęsto i często odwiedzać :tak::tak::tak::tak::tak: aż nas wyrzucą :-D:-D:-D:-D
Nasze dzidzio w końcu ma wygonionego diabełka z pupki i jest ochcrzczone nie bez problemów jak wszyscy wiedzą ( polski ksiądź więcej problemów stwarza niż pomaga ) ale jest
Pozdrowionka wszystkim miłej nierdzielli życzymy

WITAM WSZYSTKIE MAMY
Ja tez juz jestem po ogladaniu domku i kontrakt podpisany;-)
Przeprowadzamy sie 10 wrzesnia,ale bede miala dwa kroki z tad gdzie mieszakam teraz,takze Ciociu Justynko uciekasz nam z Armley,ale i tak dobrze,ze w Leeds zostajecie:tak:
Ja od jutra zabieram sie za pozadki bo w czwartek moj brat i siostra mojego Tomka przyjezdzaja,a w sobote chrziny Julci takze malo czasu zostalo a i jeszcze zakupy i gotowanie,takze tydzien bedzie na pelnych obrotach tymbardziej,ze jeszcze w czwartek(caly dzien) i w piatek(ale do poludnia)jestem w pracy,wow nie wiem czy ze wsztskim zdaze,a Tomek dopiero w ten piatek bedzie mial wolne(narazie po dwanascie godzin robi)takze bede starala sie w miare mozliwosci sama wszystko porobic a tato pomoze mi w gotowaniu:tak:no ale co wazne,Ciociu Tuniu bedzie wkoncu mozliwosc spotkania u mnie w domu tak jak sie kiedys umawialysmy jak sie juz na nowe mieszkanko przeprowadze,ale to jest jeszcze czas moze i inne mamy beda mialy ochote wpasc,tylko umowimy sie wtedy jakos w weakend bo ja teraz po chrZcinach tez bede powoli na caly etat wracac do pracy.GORACO POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY I POCIECHY;-)

witam was dziewczyny :-))

ale dziś nuudy - tyle w planach miałam, a przez tą pogodę nic mi sie nie chce :baffled: - dopiero teraz wyszło słońce .... może jeszcze uda mi się zrobic coś pożytecznego .... :confused: ale nie sądzę, bo mam lenia jak nigdy ... Jutro się pewnie rozkręcę , bo mam klientkę, a rano śmigam po zakupy, więc nabiorę mam nadzieję pozytywnej energii .... :szok::-D
Moja Julia właśnie śpi, a jak wstanie, to trochę się jeszcze pobawi, a potem kąpanko i znowu spanko ... hhihihihih .... :-D:tak: A my sobie siedzimy i odpoczywamy niedzielnie ....

Pozdrowionka dla was wszystkich kobietki :-))))

reklama
czesc dziewczyny ale cisza
no a u nas jesli nic sie nie zmieni to od 1 pazdziernika mieszkamy kolo Stafanki, bedziemy jak Kargul z Pawlakiem podejdz no do plota:)
facet sie zgodzil ma przyslac wstepna umowe.
dzis bylam u poloznej 14tydzien wirusa juz nie ma i wszystko ok serduszko bije prawidlowo
wlasnie Stefanka ty mi podaj namiary na przychodnie kolo nas bo na poczatku wrzesnia musze sie porzenosic
Kama to co kiedy wpadasz i reszte tez zapraszam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry