reklama

Mamy z Leeds

reklama
Czesc dziewczynki!!!
Pogoda dopisala w zeszlym tygodniu to brykalam z młodym i zwiedzałam yorkshire. W sobote nawet pierwszy raz odwazylam sie pojechac sama nad morze,ale to nie byl dobry pomysl,bo droga w obie strony zajela mi piec i pol godziny takie byly korki,ale w sumie i tak bylo fajnie:-)
Widze,ze powoli juz wszystkie wracaja z wakacyjnych wojazy,fajnie,bo moze zorganizujemy jakies spotkanie w wiekszym gronie:tak:
Młody cos mi sie podziebil,gile do pasa i mam nadzieje,ze dalej sie to nie rozwinie:-(
Pozdrawiam wszystkich cieplutko:cool2:

czesc dziewczyny,ladna pogoda nam sie zrobila,akurat na popoludniowy spacerek.moje szkraby sobie spia smacznie,a ja mam lenia i nic mi sie nie chce

Hello :-)

Pogoda faktycznie zobiła się ładna, chociaż myślałam, że rano będzie lało ale potem wyszło piękne słoneczko .... :-D Ja od 10 rano buszowałam po sklepach z Julcią i załatwiałam sprawy :-)) wszystko mam, co potrzeba i wczoraj upiekłam karpatkę z kremem truskawkowym, więc trochę inną niż tradycyjna, a na weekend już mam kolejny pomysł - będę robic babeczki z budyniem, owocami i galaretką, bo kupiłam w tym celu specjalnie foremki w Polsce :tak::-)..... a tak poza tym, to ciągle znajduje sobie jakieś zajęcie, szczególnie, gdy nigdzie nie wychodzę i pada deszcz ..... Jutro jak będzie ładnie, wybieram się do charity na krótki spacerek, bo dziś już nie zdążyłam,,,, :baffled::baffled::baffled:, a mam tam na oku kilka fajnych rzeczy .... :-)) Teraz robię obiadek, a Julia mi właśnie połamała okulary słoneczne... mimo to nie potrafię byc na nią zła, bo i tak jest słodka i kochana :cool2::cool2::cool2::happy2::happy2::happy2:

Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie !!!! PAAAA - zajrzę jeszcze później ....

Witam wszystkie mamy...
Justynko WELCOME IN LEEDS:-D
Ja dzisiaj caly dzien na spacerku z Julcia i moim tata zaliczylam i znalazlam fajny dom na internecie w bardzo niskiej cenie do wynajecia i jutro ide z Tomkiem go zobaczyc(tez na Armley,wlasciwie to nawet na tej samej ulicy co teraz mieszkam)ale tak sie na niego napalilam,ze chyba jutro jak go jeszcze w srodku zobacze,to wpacimy kaucje odrazu zeby nikt go wczesniej niepodebral:tak:
A pozatym juz w nastepna sobote po tej, chrzciny mojej Juleczki jesli ktoras z mam ma ochote zobaczyc ceremonie zapraszam do kosciolka:-)

WITAMY CIOCIE JUSTYNKE,NICOLASKA I FASOLINKE:-):-):-).
My chrzcimy Maksika 6 wrzesnia,wiem,ze pozno ale jakos wczesniej nie moglismy sie zgrac zeby i babcia i dziadek akurat byli w uk. Akurat dziadek przyjechal w niedziele a moja mamusia bedzie juz 28 sierpnia,wiec nam wszystko przypasowalo:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry