pani Iwonka :)
Fanka BB :)
A paluszki warzywne, no tak widziałam takie, ale jeszcze nie kupowałam, jak polecasz to się skuszę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

extra, pozytywna wiadomość na rozpoczęcie dnia
nadzieja dla nas, że jak czegoś bardzo chcemy to prędzej czy później to się może stać
.no fakt z lokatorami bywa roznie. i jak mowilam wczesniej na mieszkanie przyjdzie czas.narazie chcemy pokoj.hej mamuski!!!
Widze ze forum znowu zaczyna zychehe to tak ja teraz daje malej sma 3 nic jej po nim nie jest
i smakuje jej zreszta zawsze zageszczam kaszka owocowa i ciachem
dalam jej kiedys aptime ale o malo sie nie skonczylo szpitalem... poprostu jej nie podpasowalo. hippa tez dawalam i tez byla spoko
do wyboru do koloru
![]()
Witaj Kasiupowiem ci tak ze ciezko teraz jest znalesc pokoj do wynajecia. My do niedawna wynajmowalismy ale juz to zakonczylam poniewaz za duzo problemow bylo z lokatorami.. ciagle wyjadalai tlukli wszystko nic nie kupowali do domu.. itp.. A nie mozecie mieszkanka wynajac? Gdzie mieszkacie w leicester?
Daysi kochana trzymam kciuki za Was !!!! ty zreszta wiesz . czekam az wszystko bedzie wpozadku u Ciebie !!