reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Limerick

No wlasne pozdrowienia dla Krychy i zapytaj czy gdzieś tam Sylwii nie spotkała jeszcze:confused:
No babeczki to nam sie irlandia powiększa:laugh2:ale mnie to cieszy uwielbiam jak się dzieci rodza:-D:happy::happy::happy:

A ja ide na spacerek bo się waham i waham a moze się nie rozpada:baffled::dry:

Milego dzionka i czekamy na wiesci:tak:

reklama
aine jak idziesz glowna ulica od skrzyzowania to mijasz takie male sklepiki po prawej stronie( jak na elm park idziesz) potem stara stacje paliwowa a potem jest pub....taki zolty....z drewnianymi okiennicami....i jak przejdziesz przez ulice to masz takie waskie przejscie na elm park...i ten dom po prawej to moj....duza brama wjazdowa jest z zielona siatka....pozdrawiam

AAAAAaaj dziewczynki milcze bo internet mi szwankuje od kilku dni ido polodnia nie mam jak.Poza tym bylam z babelkiem na spacerku bo jeszcze chwile slonce bylo no idzieki Bogu bo juz teraz leje.
Wlasnie dostalam smsa - Krycha urodzila dziewczynke.Mala wazy 2600.Calusy i gratulacje Krycha!!!!!!!!! Reszte szczegolow przekaze sama. A sywlisko22 hmm szkoda ze nie zostawila namiarow...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny gratulacje ,dla rozdwojonych mamuś:-) Ja sie jak zwykle malo udzielam bo Majka daje mi troche w kość ostatnio :p ,więc wiecznie nie wyspana chodze ehhh kiedy jej to minie:no:
gastone milo bylo Cie poznac i Masia :D ,a pogoda jka zwykle do d,,,,

KRYCHA OGROMNE GRATULACJE :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

No kobietki,to nam sie porozdwajamly ciezarowki:-D:-D:-D

A ja mam do was takie pytanko jak jestesmy przy tych porodach,a raczej juz narodzinach:rofl2:,czy zeby kupic tabletki antykoncepcyjne,musze isc do mojego gp?bede wdzieczna za odpowiedz:tak:

KRYCHA OGROMNE GRATULACJE :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

No kobietki,to nam sie porozdwajamly ciezarowki:-D:-D:-D

A ja mam do was takie pytanko jak jestesmy przy tych porodach,a raczej juz narodzinach:rofl2:,czy zeby kupic tabletki antykoncepcyjne,musze isc do mojego gp?bede wdzieczna za odpowiedz:tak:

Ja pigulek nie biore ale napewno do Gp bo sie mnie po porodzie pytal.:tak:

reklama
Ja jeszcze nigdy nie bralam,ale chyba wole sie zabezpieczyc bo jeszcze jakas niespodzianka bedzie:sorry2:znajac moje szczescie:rofl2:.W przyszlym tygodniu pojde zapytac;-)

Do góry