reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Limerick

niunia gp ci wypisze recepte jesli chcesz tabletki....jesli masz karte medyczna bedziesz je miala za darmo....ja bralam 9 lat tabletki i bardzo sobie chwalilam....i nie mialam zadnych skutkow ubocznych....jesli potrzebujesz jakis wiadomosci pukaj...chetnie odpowiem....pozdrawiam

reklama
aine jak idziesz glowna ulica od skrzyzowania to mijasz takie male sklepiki po prawej stronie( jak na elm park idziesz) potem stara stacje paliwowa a potem jest pub....taki zolty....z drewnianymi okiennicami....i jak przejdziesz przez ulice to masz takie waskie przejscie na elm park...i ten dom po prawej to moj....duza brama wjazdowa jest z zielona siatka....pozdrawiam

hehe, dzięki Aga, dokładnie to wyjaśniłaś:-) Ja zbyt dużej orientacji w terenie nie mam:zawstydzona/y: , ale pewnie jak będę przechodzić, to skojarzę. Na Elm Park idę trasą:Bloomfield, McDonald, Superqinn, rondo, potem taki stary kościółek i cmentarz no i dopiero zaczynam widziec te zielone okolice, gdzie mieszkasz-faktycznie pełno tam Polaków, bo nieraz słyszałam, jak polskie dzieciaczki krzyczały:-) no a poza tym Polaka łatwo poznać po Cyfrze plus hehe.A później przechodzę ruchliwą ulicę i idę na uniwerek po męża.Pewnie kiedyś się miniemy, na bank Cię poznam:-)

aine...mozliwe....idziesz ta druga strona...jak wchodzisz na elm park tp pierwsza w lewo i drugi dom....caly podjazd zwirowy ...to moj,.....hehehhe....po lewej stronie zapomnialam dodac ....pozdrawiam...

A tu jaki ruch dzisiaj:-)

Sylwia to napewno jest dzisiaj po:tak:a Krycha moze jeszcze po porodzie nie zdolala jej znalezdz,ale mowie wam jutro juz na pewno sie znajda:tak:

reklama
Czesc maamuski.Krycha cieszy sie malenstwem i napewno sie odezwie jak wroci do domciu lada dzien i opowie nam wiecej szczególow.A co Sylwii to nie wiem.Pewnie tez jak tylko wroci to sie pojawi zebysie pochalic bo ja sama by, tak zrobila.Szkoda ze nie zostawila namiarow, to nie denerwowalybysmy sie tak hihihih.W kazdym razie czekamy z niecieroliwoscia.
Pogoda do dupy jak zwykle, ale coz kwestia przywyczajenia.Choc powiem wam ze od 5 lat pobytu tutaj to moje najgorsze lato! Ehh co zrobic sila wyzsza.Ide sniadanko mezowi do pracy naszykowac , salateczke zrobilam to bedzie jadl az mu sie uszy beda trzesly hhhheee.Pozdrowionka, wpadne pozniej jak internet bedzie dzialal oczywiscie, bo jak juz mowilam od godz 12 nie rusza sie ani na chiwle.Wiec papapapa

Do góry