K
krycha
Gość
Witam, witam... Słonko
, ciekawe na jak długo? Udanego dnia, pozdrawiam... ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc mamuski.Pogoda dzis ladna, mam nadzieje ze na dluzej.Moje dziecko daje mi popalic troche od kilku dni, wpada w dziwne histerie, na wszystko reaguje placzem ale tak koszmarnym ze uszy pekaja.Boze..ten bunt dwulatka to jakis koszmar!
witam wszystkie mamuśki w ten jakże piękny dzionek!!
ja dzisiaj jakaś padnięta!co prawda szykuje się dzisiaj wielkie plotkowanie(kumpela mnie odwiedza)i upiekłam ciacho ale to nie powód żeby padać odrazu na twarz!!
w dodatku jakoś brzuch mi opadł i troche mnie to martwi bo zostało mi 10 tyg a wiem że kiedy brzuszek opada to w ciągu ok 2-3 tyg pojawia się na świecie dzidzia!!
do tego mam takie dziwne uczucie, chęć parcia!!
ahhh dziwny ten dzisiejszy dzień!!
pozdrawiam mamy![]()
ja idę pakować torbe do szpitala!niestety czuje się jakby moje szczęście miało przyjść na świat niebawem a nie wyobrażam sobie żeby mąż szukał ciuszków dla dziecka czy dla mnie!!same dobrze wiecie jak to jest!chociaż moje kochanie wie gdzie co leży to i tak bezpieczniej będę się czuła pakując wszystko sama!!