reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

ja też jeszcze na posterunku, a krycha już nas do łóżek wysłała:-D w weekendy lubię sobie posiedziec do późna, nawet jak rodzinka juz śpi;) odkąd pamietam , byłam taką sową-w nocy się dla mnieżycie zaczynało hehe. i natalka chyba ma to po mnie, niestety. no ale czas to zmienić, dziecko nie może łazić spać z sowami:-D fajnego weekendu życzę. a jeszcze postraszę : buuuuuuu:szok:
no bo to halowwen no nie/:crazy: papapapa

reklama
MrsRedhead i Ja Cie witam serdecznie..ja=ta najmlodsza. Fajnie ze tyle nas sie zbiera. :) a co do tych zdjec to sa super...marzylam o takich ale pieniazkow brak...( na utrzymaniu taty z roznych wzgledow)

Dobrej Nocki Dziewczynki. :*

No i już mi się oczka kleją!skończe szycie jutro!!zaraz się moja gwiazda obudzi,żeby ja nakarmić i do nas przenieść!także na dzisiaj się żegnam i idę się szykować do spania

ooo, to jednak będziesz megan? fajnie, bo juz myslalam, ze moja mała będzie jedyną dziewczynką wśród bandy chłopaków:-) zdradzę w tajemnicy, że słodkości Nati juz przygotowała;) a Dominik pomagał sprzątać mieszkanko-"jak zawsze zresztą" (słowa Natalii:-D ).

albo przeziębiłam sobie pęcherz, albo....cholercia zaczynają mi się wody sączyć!!
właśnie się obudziłam z mokrą bielizną!!już 3 razy byłam siku,ale czuję,że nadal kropelkuje daje sobie godz jak nie przestanie jadę do szpitala!tak miałam w poprzednich 2 ciążach!trzymajcie kciuki, żeby był to chory pęcherz

chyba fałszywy alarm..chociaż pół nocy spędziłam w necie w poszukiwaniu jak to z tymi wodami jest i już nic nie wiem i nic nie rozumiem każdy pisze coś innego...
jedni,że poprostu odchodzą jakby ktoś słoik zbił, inni, że mogą się sączyć kilka dni..(ja tak miałam)
poczekam do pon rano mam wizyte w szpitalu!!
do tej pory nie będę się przemęczać..ale nie myślcie z imprezki się mnie nie pozbędziecie!!miłego dzionka życze biore się za igłe i będę kończyć kreacje dla niuni

Dzień dobry!!! A gdzież ja bym śmiała Was tak wcześnie do łóżek wysyłać :sorry2:, hehe... Przed ciążą też uwielbiałam nocne weekendowe życie - spotkania ze znajomymi, przesiadywanie w knajpkach do 4 - 5 rano (a później zaczynanie kolejnego dnia od 8 rano i jakoś mi to nie przeszkadzało :-p). A teraz... Zmienia się wszystko, oj zmienia :tak:!!! Megan234, trzymay kciuki i koniecznie daj znać po tej poniedziałkowej wizycie co i jak, no chyba, że już zostaniesz w szpitalu...
Udanego weekendu, pozdrawiam Was mamuśki, do klikania :-D

Dzien Dobry :)

Ja nie bede sie chwalic jak wygladalo moje zycie przed ciaza xD mialam 18lat wiec wszystkiego trzeba bylo sprobowac :p a teraz racja racja wszystko sie zmienilo i jakos nawet nie mam ochoty wracac do nocnego zycia. Jak bylam w ciazy jeszcze i dzwonilam czesto do mamy to mowilam ze jak wroce to oddaje jej synka na weekend a ja ise sie bawic :D teraz jak do niej dzwonie to mowie jej ze oddam jej synka na weekend a ja śpie cala sobote i niedziele.oj niezle sie pozmienialo niezle :) ale nie zaluje niczego.

pozdrawia. milego dnia :*

reklama
Do góry