Jak dobrze Agus czytac takie mile wiesci!!1juz po wizycie u lekarza.mocz czysty,dzieciatku serduszko bije (slyszalam)wedlug lekarza jest 18 t 5 d( wedlug mnie 17t 4d) ale moze to i sie zgadzac bo na istatnim usg powiedziala ze starsze niby jest....cisnienie prawidlowe nastepna wizyta w szpitalu za 3 tygodnie mam nadzieje ze zrobia mi usg...buziole
Aga suoer ze wszystko OK:-)ciesze sie bardzo.Dziewczynki czy nie bedzie za pozno gdy w sobote lub niedziele wam dam znac gdzie impreza?Tzn.odbedzie sie napewno i szykujcie sie na poniedzialek.Wolalabym do poludnia tzn.tak kolo 11 lub 12.Ale sie dostosuje do was;-).Zainteresowane prosze o potwierdzenie na priv a ja wysle adres.
A teraz wam sie pochwale naszym dzielem![]()
Dzielo przednie kochana!
A ja sie wam musze pochwalic ze moje dziecie w koncu zaczelo jesc jak normalny czlowiek hehe Po tylu przjesciach z jedzeniem w koncu zaskoczyl (jezuu ale to trwalo)No i w koncu z mojego niejadka stal sie zarloczek. Ale sie ciesze.Wsuwa takie rzeczy ze bym nigdy nie pomyslala.Dzis zjadl normalny obiadek kotlecika, ziemnaczki z koperkiem i groszek z kukurydza i marchewka.Na sniadanie jajecznice z dwoch jajek hihi Poza tym moje dziecko probuje ostatnio nietypowych rzeczy jak na dziecko chocby fete (wsuwa az mu sie uszy trzesa), oliwki mu smakuja,a ostatnio zciagal mi z chleba ser zolty z oliwkami, czosnkiem, bazylia i pomidiorami.Normalnie smakosz mi sie kulinarny robi! heheh Dziekowac bogu bo same wiecie ile przeszlam z tym jego niejadkowaniem, nocami sie zamartwialam, a tu proszeNie chce narazie jesc zadnych owocow ale zaczelm mu dawac sok z marchwki z jablkiem i bananem i tez w koncu zaskoczyl (po kilkunastu miesiach prob, bo jak do tej pory wszystkie proby icia sokow konczyly sie wymiotami)
Ostatnia edycja: