reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

justysia drozdzusia ahh mam zapalenie jajnikow ;(((
wszystko mnie tak boli a jak mam isc do wc to to odkladam tak dluho jak tylko mozna :/ Tak jest ok tylko te piekielne klucie czasem az do serca dochodzi :(

reklama
alex jezelu mozna zapytac te Murroe to miejscowosc ? Malo zwiedzilam tu w Irlandii :)

Wlasnie moze moje mamy moglybyscie podac jakues fajne miejsca gdzie mozna sie wybrac z malenka :))

Problemem jest tylko tatus bo nadzwyczajnie niechce mu sie zwiedzac wolal by jakies targi informatyczne czy gier pozwiedzac
Leniuch jest z niego Ahh

drozdusia byliście wczoraj w Murroe?

byliśmy ale nie za długo bo dość późno wyjechaliśmy.ale na pewno tam wrócimy bo okolica super

justysia drozdzusia ahh mam zapalenie jajnikow ;(((
wszystko mnie tak boli a jak mam isc do wc to to odkladam tak dluho jak tylko mozna :/ Tak jest ok tylko te piekielne klucie czasem az do serca dochodzi :(

bidulka.wiem przez co przechodzisz bo też kiedyś mnie to dopadło:-(

uhhh ale cisza
Aga cos nas zaniedbuje!!!!!
Ciekawe kiedy beakta SIE TU U NAS POJAWI:confused: a my bylismy na gardzie po podpis do paszportu wszystko zalatwilismy pojechalismy na poczte i pani w okienku nam powiedziala ze nie mozemy dac dowodow bo musza byc p[aszporty i lipa bo my paszportow nie mamy..... powiedziala ze moze byc prawdopodobnie akt urodzenia nasz ale nie na 100% i teraz czekamy na ten akt zeby z PL przyszedl:wściekła/y:

sylcia007
tak Murroe to miejscowość ok 25 min drogi autkiem od Limerick.
Bardzo jest tam fajnie duży park z osiołkami i wielki zamek < szkoła jest tam, ale na dziedziniec i do Kościółka można sobie wejść>.;-)
U nas dzień troszkę płaczliwy był bo rodzinka wróciła do Polski dziś no i moją małą bolą ząbki. Byłam z nią u stomatologa ten wysłał list na Roxtown a ci...że jej nie przyjma bo za mała do mnie zadzwonili wiec nasz stomatolog dał nam antybiotyk < ale chyba przestał działać> i tłumaczy ze on nie może zrobic nic no mała jest i coś tam oprócz dziurki z korzeniami czy cos i ze powinna mieć 4 ost ząbki usunięte bo nie zaplombuje. Więc się wkurzyłam zadzwoniłam tam i żeby pomogli to w środę mam z nią jechać bo nie moga prędzej?? Mam nadzieję że fajny jest tam stomatolog i boję się okropnie jak będą jej rwać te ząbki ;(

Ostatnia edycja:
zgadza się Justyś strasznie tu cichutko.też kilka razy zaglądałam ale lipa.a prowadzenie monologu to jakoś nie dla mnie;-) Agula może i nas zaniedbuje ale możemy jej to wybaczyć-w końcu jest mamuśką pełną gębą:-D do tego ogarnąć wszystko po takiej trzódce...na samą myśl jestem zmęczona:baffled: a z tym paszportem to rzeczywiście oni chyba tylko ten dokument honorują jak się coś załatwia.pewnie dlatego że Irole nie mają dowodów osobistych tylko właśnie paszporty lub prawo jazdy i tylko tymi dokumentami się legitymują.jakiś czas temu odbierałam w taxie moją L-kę i nie miałam przy sobie paszportu tylko dowód.i też nic nie załatwiłam-powiedzieli albo paszport albo właśnie akt urodzenia.także musiałam przyjść następnego dnia z paszportem.chyba najlepiej mieć tutaj paszport to wszystko załatwisz.wyróbcie sobie jak będziecie w PL.akt urodzenia to pewnie będzie trzeba tłumaczyć?:confused:

Natinke pamiętam z ostatniego spotkania że poszukujesz dla małej jakichś polskich kosmetyków.weszłam dzisiaj do apteki koło mnie i mają Ziajkę-szampon do włosów i płyn do kąpieli.mają też płyn do kąpieli z Nivea.to tak jakbyś była zainteresowana:-)

hejka
ja na chwilke przyszlam sie zameldowac:) drozdusia prawda troszke was zaniedbuje ale co zrobic? dzis troszke slonka bylo wiec z Majka w ogrodku posiedzialam bo nigdy nie wiadomo co nam jutro przyniesie.....
ja jutro do centrum z moja ferajna jade bo musze dokonczyc zakupy do szkol.....wrrrr.....masakra jakas.....mam nadzieje ze pogoda dopisze bo inaczej to kicha jakas bedzie:(
a co do czwartku to moje drogie ja sie chyba raczej nie pokaze:( mam wizyte u pielegniarki i musze isc.....postaram sie moze na chwilke pokazac ale ne obiecuje niestety...
dobra uciekam
musze mleko sciagnac( syzyfowa praca ech)
dobranoc kochane

reklama
Do góry