reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

dzięki martuana na pewno tam wpadnę tylko dzisiaj nie mam woza:confused2: może jeszcze jutro cos uda mi się kupić chyba, ze dzisiaj dłużej jest czynny:eek:, czy ktoś wie do której dzisiaj sklepy w centrum?

kurde balans a chrzestna fumfla kwitnie na lotnisku w łodzi i chyba dzisiaj nie przyleci:wściekła/y:

reklama

Hej :))

witam sie!!!!
u nas dalej cherlawo!!! Juz nie moge patrzec jak sie Jula meczy :no:
a mi zaczelo z nosa cieknac jak z kranu ahhhh :wściekła/y:

Ojjojojojjoj ojoj zdrowka dla was kochaneczki :))

Krycha może i ja bym poprosiła o tą Twoją książkę ;D mailowo może i ja coś z niej wprowadzę w życie:-p ja ogarniam chatkę i się wściekam bo mój M o Dublina dziś jechał znowu ale ze szwagrem do konsulatu a mieliśmy razem dzionek spędzic:-( dziewczyny znaczie jakies przepisy na dobre sałatki ale nie Grecką czy warzywną bo te to zawsze podaje moze znacie jakieś inne fajniowe;-)

Ja wyslalam kiedys na watku co dzis na obiad kilka salatek ale polecam stronke na necie www.pysznie.pl znajdziesz rozne przepisy na dania salatki i takie tam :))

dzien doberek:)
witam sie w koncu:)
wczoraj wrocilam z pracy o 18.30 i tak jakos trpche z Majcia pogadalam,z dziewczynami ,z wezem i trza byla kapielszykowac i do smu malenstwo ukaldac.....no i nawet nie zdazylam sie przywitac....
w pracu ok....busy...ale to dobrze....lepiej niz siedziec bezczynnie.....namacham sie troche z tymi rampami do wozkow inwalidzkich no i z samymi wozkami....bo trza wepchnac do auta, pozapinac wszystkie 4 kola specjalnymi blokadami,zapiac pasy no i potem to wszystko rozmontowac i sprowadzic wozek na ziemie spowrotem....cwiczen przynajmniej mi nie brakuje....i jak fajnie wysoko sie jezdzi takim 9 osobowym kolosem:)
noooo
to chyba tyle...
ja posprzatalam,popralam, zrobilam obiadek na dzis i jutro od razu ....potem bawilam sie z Majcia zeby wynagrodzic ten czas jak mnie nie ma no a zaraz do szkoly po Anite jade.....pozniej moze jakis spacerek szybki zaliczymy jak padac nie bedzie a wieczorkim do lidla chyba po jakies zakupki trzeba bedzie podjechac...no i znow wieczor ...ech.....i weekend pracujacy....
no nic....
uciekam dziewczynki...moze pozniej zajrze jeszcze nie wiem...
milego dnia zycze i wszystkie serdecznie pozdrawiam....
hmmmm....i ja tylko pracujaca jestem?????????????????? ech.................

Noo heja widac cwiczysz i cwiczysz :)) Noo a jak na razie to Ty i Cytrus pracujace kobietkii jestescie :))

Ohh babki zmeczona troszke jestem zakupki i spacerek byl super dziekii Martka :) A jutro powtorka z rozrywki :)) Krycha jakos bysmy po 11 byly jak dobrze licze czasowo :))

reklama
Do góry