K
krycha
Gość
hejo dziewczeta
mamy paszport!!!!!! jupiiiiii!!!!!!!!!!!!!
zmykam bo mam troche robotyCytrusek fajnie ze sie z nami spotkasz na kawuche !!!!:-)
No, to się doczekaliście

witam wszystkie mamcie z limerick)
w koncu za namowa jednaj z Was jestem i sie witam)na codzien przesiaduje na ennisowych mamusiach,ale postaram sie wpadac tez do Was
troche was poczytalam i tak mi glupio bo wy tu jak jedna wielka rodzina,hehe
a ja taki outsider;-);-);-) pozdrawiam i milego dzionka
![]()
Czas najwyższy ;-)! "Jak jedna wielka rodzina" :-) :-):-)! Szybko się wciągniesz, zobaczysz

No to jutro juz bede wiedziala jaki dzien mam wolny w przyszlym tygodniu i dam wam znac to pokawkujemy,stesknilam sie juz za wami.
My też się bardzo za Toba stęskniłyśmy!!!!!! Bardzo

czesc, dziekuje bardzo za odp i mile slowa...... bardzo chetnie bym do Was dolaczyla ale tak jakos nie wiem jak.... no bo jak tak Was czytam to jestescie jak rodzina - swietnie sie znacie i wogule.... Ah to moze na poczatek kilka slow o sobie: wiec w limerick mieszkam od 4 lat razem z mezem, mam 25 lat i jestem w 19 tygodniu mojej pierwszej ciazyi nie znam tu zbyt wiele mam wiec nie bardzo mam z kim o tym wszystkim pogadac i gdzie szukac porady....
No, to moim zdaniem dobrze trafiłaś! Troszkę nas tu jest, każda ma jakieś inne doświadczenia i chętnie się nimi dzielimy

co nie wieszdolaczasz i już
witaj witaj, widzisz mi tez jakos ciezko poznac jakies mamusie tu gdzie mieszkam wiec przesiaduje na limericku
![]()
Bo Ty nasza jesteś, limericka, nawet jak pojechałaś do Dublina!!! Aine z resztą też ;-)

Drozdusia, trzymam kciuki żeby Ci szybko ten wózio przysłali, bo stresów Ci już nie potrzeba ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: