reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

a u nas kominek strzela na maksa a i tak jakos za cieplo nie jest:(chyba przez ten wiatr....ech.....i pogoda jakas taka butelkowa no................

a ja sobie slucham muzyki...podoba mi sie piosenka sumptuastic |^mali wielcy" i verby "nie lam mi serca|\".....i nowa piosenka flipsyde when I was god

Ostatnia edycja:
reklama
miałam poleżeć i nic z tego nie wyszło.jakoś tak nie umiem gnić bezczynnie.szukam sobie zajęcia tyle że nic mi do głowy nie przychodzi:sorry2:

Norma :-D:-D:-D! Kupiliście to łóżeczko? Mam pomysł na robotę dla Ciebie - SPAKUJ TORBĘ DO SZPITALA :-p;-)

a u nas kominek strzela na maksa a i tak jakos za cieplo nie jest:(chyba przez ten wiatr....ech.....i pogoda jakas taka butelkowa no................

Przy tulu osobach w domu na pewno znajdziecie zajęcie, a jak nie to przyjeżdżaj na kawę :sorry2:! U nas nie wieje i cieplutko mamy...

Krycha łóżeczko jest ale skręcimy je i wstawimy do sypialni jak wrócę ze szpitala bo boję się że jak mała je zobaczy to pomyśli że to dla niej i właduje się spowrotem do naszej sypialni:sorry2: a co tam pakowanie torby,chwila i już.a co dalej? może na jakieś zakupki skoczymy bo chyba cienko z chlebem i mlekiem.i chyba jeszcze pampersy trzeba kupić a chyba w super quinnie mają jakąś promocję

no Aguś zazdroszczę ci tego kominka i atmosferki przy nim:tak:

cieszę się laseczki że jesteście zadowolone z zakupu.mi też ta folia dobrze służy już ponad rok

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha łóżeczko jest ale skręcimy je i wstawimy do sypialni jak wrócę ze szpitala bo boję się że jak mała je zobaczy to pomyśli że to dla niej i właduje się spowrotem do naszej sypialni:sorry2: a co tam pakowanie torby,chwila i już.a co dalej? może na jakieś zakupki skoczymy bo chyba cienko z chlebem i mlekiem.i chyba jeszcze pampersy trzeba kupić a chyba w super quinnie mają jakąś promocję

Ano racja z tym łóżeczkiem, Laura na pewno nie przepuściłaby takiej sytuacji :tak:...

Olivca, jak Wam powrotnia podróż minęła?

Witam mamusie:-)

Oj Ania ale sie porobilo mam nadzieje ,ze malej przejdzie i mezowi rowniez . ja juz chce do szpitala:-( . ale pogoda dzisiaj okropna - nic tylko baraszkowac mozna :-p. Justynko pakuj torbe do szpitala bo potem Ci sie juz nie bedzie chcialo .

Nie samej Bozenkii brakuje Kilka mamus rowniez :(( Weekend mamy w koncu :))

Masz rację w 100% :tak::tak::tak:!!!

Oj Ania ale sie porobilo mam nadzieje ,ze malej przejdzie i mezowi rowniez . ja juz chce do szpitala:-( . ale pogoda dzisiaj okropna - nic tylko baraszkowac mozna :-p

Wszystko jest oki z Oliwką! Ten antybiotyk to po to żeby szybciej doszła do siebie ;-)! Ogólnie wszystko gra :tak:... 1 litopad już prawie za nami to możesz iść do szpitala :-p hehehehehehehe! A jak pogoda sprzyja baraszkowaniu to do dzieła, może pomoże :rolleyes2:...

Oj Ania ale sie porobilo mam nadzieje ,ze malej przejdzie i mezowi rowniez . ja juz chce do szpitala:-( . ale pogoda dzisiaj okropna - nic tylko baraszkowac mozna :-p. Justynko pakuj torbe do szpitala bo potem Ci sie juz nie bedzie chcialo .

Noo Ty juz kchanienka tylko masz tydzien do porodu :D:D:D Gartulejszyn wielkie :)) A co do pogody to boszeee masakra ;/

reklama
no wlasnie mnie tez brakuje :))
tak jak sie spodziewalismy maciej jest na bezplatnym urlopie...ale niby tylko 2 tygodnie takze luzik,pobedziemy troszku razem :)) byle ten urlop nie przedluzal sie w nieskonczonosc!!!
zmykam na"czas honoru" pappapa

Do góry