reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

dzień dobry
ms.marple też się pocieszam że najgorszy tutaj to listopad bo taki wietrzny i nieprzyjemny a potem to już jako tako:tak: na pewno lepiej jak w PL
mam nadzieję że się rozpogodzi bo chętnie bym gdzieś dzisiaj wylazła z małą
no jak już wspomniano o kawusi to ja się wirtualnie dołączam;-)

reklama
dzieńdoberek babki
wracamy do kieratu post weekendowego;-):-D:-D:-D
wstawać na kawuchę!!!! już pachnie:-D:-D
wiem, ze brzydko i zimno:eek: jeszcze tylko miesiąc najpaskudniejszej pogody a potem już z górki :-D:-D:-D

Noo mam taka nadzieje ze ten miesiac minie i sie rozpogodzii troszke i poleci jak splatka :))

dzien doberek moja kawka tez juz zapachniala :)
sylwia no to czekam na ciebie :) tylko nie pisz do mnie wiecej NATALA!nie nawidze jak sie do mnie tak mowi :) obecnie odnosi sie tak do mnie tylko ukochany tesciu :)hehehe
moze ktos jeszcze ma ochote wpasc??zapraszam jak cos :)
milego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ok bede pamietac szefowo :)) A wpasc napewno wpadne Jest wstretna pogoda ale nie moge caly czas w domu z Nadina siedziec bo oglupiejemy ;/

no ja też muszę się bujnąć gdzieś z małą bo buczy mi od rana:sorry: może na spacerze jej przejdzie.acha zapomniałabym-macie pozdrowionka od Kasi.i trzymać dzisiaj mocno kciuki bo Igorek będzie miał zabieg wszczepiania portu:tak: potem nie będą go już tak kłuć:no:

no ja też muszę się bujnąć gdzieś z małą bo buczy mi od rana:sorry: może na spacerze jej przejdzie.acha zapomniałabym-macie pozdrowionka od Kasi.i trzymać dzisiaj mocno kciuki bo Igorek będzie miał zabieg wszczepiania portu:tak: potem nie będą go już tak kłuć:no:

My trzymamy bardzo bardzo mocno ksiukasy ! :-):-):-) :tak::tak::tak:

W koncu nie bedzie kluty tyle razy bidulek malenki :-:)-:)-(

Dzień doberek!!! Ależ nastukałyście :szok::-D:szok:!!! A mnie gardzieło drapie :-( i muszę sie powygrzwać, bo przecież w sobotę do Polski lecimy :eek:... Wolałabym być już zdrowa! Więc dziś w domku siedzę! Natinke18, a ta kawucha u Ciebie mogłaby być też w czwartek? Drozdusia, jak się nie boisz moich zarazków i bałaganu, bo dziś jakoś nie mam weny żeby uprzątnąć :confused2:, to wpadnij na do nas jak masz ochotę ;-)! Laski poszaleją, pokłócą się troszkę ;-)... No i smaka narobiłyście mi tą kawcią jak nie wiem, zaraz sobie zrobię :sorry:

no tak teraz to laski jedna po drugiej będą wylatywać.Krycha może zajrzę po południu jak będę gdzieś łazić to od razu dałabym ci dysk bo Bożenka mi zostawiła:tak:

witam sie i zmykam bo najpierw socjal mnie czeka a pozniej do pracy i pozniej ogarnac chatke i sie dopakowac wiec mam dzisiaj duuuzo do zrobienia... milego dzionka dziewczynki moje :)
Trzymamy kciukaski za Igorka cala rodzinka :)

Justyś po co ogarniać chałupkę jak wyjeżdżacie?:-) ja już zaprzestałam tych praktyk jakiś czas temu.stwierdziłam że po co mam sprzątać skoro i tak mnie nie będzie i nie będę na to patrzeć:eek: posprząta się po powrocie:tak:;-)

a co tu tak cicho????laski już po weekendzie jakbyście zapomniały.no i z kim ja mam klikać w to deszczowe przedpołudnie he?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam sie i zmykam bo najpierw socjal mnie czeka a pozniej do pracy i pozniej ogarnac chatke i sie dopakowac wiec mam dzisiaj duuuzo do zrobienia... milego dzionka dziewczynki moje :)
Trzymamy kciukaski za Igorka cala rodzinka :)

Spokojnej i bezpiecznej podróży życzę i zamówcie pogodę dla nas :-p;-)

Krycha może zajrzę po południu jak będę gdzieś łazić to od razu dałabym ci dysk bo Bożenka mi zostawiła:tak:

Oki, będę na Was czekała :tak::-D

Sylcia007, jak już pojeździsz tym swoim nowym pojazdem to chwal się wrażeniami :-)!!!

No dobra, jednak posprzątałam sobie, jak Pyza była z tatusiem na zakupkach! Jeszcze tylko kuchnia mi została... Nawet grochówkę zdąrzyłam już ugotować na obiadek :sorry:... Ale teraz lecę się poprzytulać troszkę do węża, póki Oliwcia śpi :rolleyes2:

Do góry