reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Hej!!! Dzięki dziewczyny raz jeszcze ;-)! Lot w sumie bez niespodzianek, tylko mieliśmy opóźnienia z 30 minut, bo kogoś szukali :szok:, ale ogólnie było oki :-)!!! Nie mam czasu na szczegóły :eek:... Pozdrawiam Was bardzo gorąco i do klikania w najbliższym czasie, paaaaaaaaaaa

reklama
Witam sie
Sorki ze dopiero teraz, ale caly dzionek mialam zajety ze hohooh tescowka i szwagier byli u nas takze caly dzien cos, dopiero kompa nawet wlaczylam:szok:
Drozdusia to jak Ty wrocisz z maternity pieszo??? i kurcze skoro masz wizyte na 12 to pewnie dopiero bedziesz badana o 13 hehe z ich tempem tam zawsze sie czeka..... mi 13 pasuje rowniez:)
Krycha dobrze ze juz jestescie na miejscu to najwazniejsze ze szczesliwie dolecieliscie:)
A kto sie pisze na wtorek do mnie???? ZAPRASZAM WSZYSTKIE CHETNE MAMUSIE:)

Aguś my też dziękujemy za odwiedzinki i oczywiście zapraszamy jak najczęściej:tak: a my na pewno też nie raz zajrzymy.i nawet jak się w międzyczasie rozpakuję to się zjawimy w powiększonym składzie:-D
Ms.marple fajnie że wtorek ci pasuje;-) im więcej sympatycznych ludziów tym lepiej:tak:
Gosiulka cosik ci się popiętroliło:-p ja wizytę mam na 9.25 i będę samochodem z mężem bo ma jutro wolne.także ok 12 mam zamiar być w domu.dam małej obiadzik,położę spać i jestem wolna.zostawiam ją z mężolem bo mam potrzebę w spokoju napić się kawusi:tak::-) także ok 13 mogę się zwijać-jeśli tak ci pasuje to chętnie się z tobą zabiorę a jeśli wybierasz się wcześniej to T mnie zawiezie

Drozdusia wtakim razie zle Cie zrozumialam z ta wizyta w maternity:) takze wszystko jest okej, to ja Cie odbiore tak okolo 13 z pod Twojego domku i razem pojedziemy tak okolo 13 :) jak cos to jeszcze wczesniej do Ciebie przekrece, bo rano tez sie wybieram do lekarza na dooradoyle takze zobaczymy jak tam mi zejdzie ale raczej bedziemy o czasie:)
Sylcia to fajnie zapaszam zapraszam:)
ms marple rowniez sie ciesze ze poznam w realu:)

Dzień dobry :-)!!! Heh, jakoś nie bardzo mi wychodzi odpoczywanie :sorry:, całymi dniami gdzieś... Ale na samym początku zawsze tak jest ;-)! Wracając do lotu to Oliwka połowę przespała, a drugą przejadła, przepiła i ludzi zaczepiała... Lądowanie było okropne, myślałam, że mi głowę rozerwie, a Młoda tylko paluszka do uszka wkładała co jakiś czas i tyle :laugh2:! Aaaa i mówiła "ciii" do dzieci które płakały... Rodzina czarowana Oliwką a Ona sama zachowuje się jakby ich znała, no, ale w sumie nie tak dawno przecież ich wszystkich widziała, może jeszcze pamięta :-p... Bawcie się dobrze, Kochane, na kawuchowaniu i wypijcie, i dziś i jutro, za mnie łyczka, co :cool2:? Zmyka się szykować w gości, miłego dzionka życzę, pozdrawiam Was bardzo gorąco, buziaki, papatki :-D

reklama
Do góry