reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
kaja respect oczywiscie zapraszam!!! Wiesz gdzie mieszkam??? Przyjdziesz razem z reszta mamus??

Drozdusia nie zazdroszcze heheh, Laura pewnie sie zbuntowala na mamusie ktora dzis zostawila ja w domku heheh:):) Tylko uwazaj na siebie bo i Ty nam sie wkoncu do jutra tez rozpakujesz, i nici z jutrzejszego kawkowania, juz nam Kasia odpadla ehhh.....

Kochane ale się za wami stęskniłam buuuuuuuuuuuuuuuu aj juz chce piąteczek i weekend saaaaaaaaaaaaaaami ;-)bo uuuuuuuuuuuuuumieeeeeeeeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaaam :wściekła/y: chociarz nie jest aż tak źle jak myślałam ale do piątku kuuuuuuuuuuuuuuuuuuupe czasu:szok:no i potem was poczytam;-)

Myy tez tesknimy :)) Brak mi Twojego poczucia humorku i entuzjazmu !!! :)) Nie martw sie juz dzis poniedzialek sie konczy a do piatku to szybciutko :))

no poszła spać jakieś 10 min temu:eek: ale kilka razy wstawała i musiałam ją uparcie kłaść z powrotem.dużo mnie kosztowało żeby nie eksplodować:szok: nie wiem co ją dzisiaj ugryzło:confused2::crazy:

Ale u mnie to samo Nadina poszla przed 23 spac boszee tak niechciala usnac i to jeszcze z laska mi usnela teraz :(

Kasia trzymaj sie oby poszlo gladko i bylo wszystko ok!!!!! Gosia ja jutro zjawie sie tez, jesli moge;-)

Noo to superr ze wpadniesz kochana :))

nic mi się dzisiaj normalnie nie chce:-( nawet śniadania:confused2: ciekawe jak tam Kasia.kurczę szybko ją wzięło,ale miejmy nadzieję że z dzieckiem wszystko będzie ok.
Sylcia i Natinke jak będziecie szły z centrum w moją stronę to dajcie znać.ja ok 12 wybieram się do dunnesa 24 z Kają.może cosik sobie kupię na moje skołatane nerwy:sorry: no tak,ale gdzie tu sprzedają święty spokój:confused:?
to wtedy spotkamy się koło dunnesa i podreptamy do Gosi.
uciekam na jakąś herbatkę czy kawkę,miłego dzionka

dzien dobry !my mamy ciezka noc z soba!ada dostala takiego katarku,ze normalnie sie dusila bo nie mogla noskiem oddychac...kurcze znowu ja domi zarazil a jaego chyba dzieci w przedszkolu i tak wkolko macieja :( obwiam sie ,ze tak bedzie co chwila !
dziewuszki nie obrazcie sie ale j znow dzisiaj sie z wmi nie spotkam...po 1 jestem padnieta a po 2 nie chce ady ciagnac tak daleko.
milego spotkanka :)

dzieńdoberek

goście w samolocie ufff tydzień to trochę za długo jednak
kurczę nie mogę poczytać forum bo mój bajtel zazdrosny o laptopa:eek: i nie wiem co tu się działo:confused2:

madziakowalik
gratulacje mamusiu!!!:tak:

dziewczyny jaka jestem zła:wściekła/y: nie mam samochodu dzisiaj a tak chciałam z wami pokawkować:sorry:

reklama
Heja babyyy :))
noo ja tez mam nadzieje ze z Kasia i jej bobo wszystko dobrze :))
drozdusia ok a wiec bede sama szla to jak bede szla z centrum to puszcze sygnalek dlugii A spotkajmy sie na swiatlach niedaleko przystanku kolo dunnes stora :))

Do góry