reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

drozdusia jak sie czujesz i jak maly sie spisuje??

ja czuję się świetnie.od razu byłam na chodzie.mały grzeczniutki-nawet w nocy budzi się tylko dwa razy na cycka.tylko dzisiaj coś mu brzuszek dokucza i popłakuje ale to norma.moja córa też na początku miała problemy z brzuszkiem więc myślę że ogarnę temat;-)

reklama
to cudownie zycze wam wszystkiego dobrego :-):-)

ja juz jestem po duzych zakupach: zamuwilam wuzek i fotelik, lozeczko, przewijak i pare innych konkretnych rzeczy za konkretna cene :-D:-D w polowie stycznia dostarcza mi wszystko wprost do domu

no i caly czas robie liste zakupow dzieciecych od butelek po reczniczki zeby o niczym nie zapomniec...:-) i pomalu glupieje :sorry:

dzięki dzindusia. a jeśli chodzi o zakupy dla dzidziusia to będziesz je robiła jeszcze długo po tym jak się pojawi na świecie:-D mnóstwo rzeczy jeszcze wyjdzie po drodze:tak:

Jasne że napiszę coś o sobie hmm... tylko nie wiem od czego zacząć...
Jestem prawie w 18tc dowiedzieliśmy się o moim stanie jakieś 13-14 tyg temu.Początki były dość dziwne czułam mdłości byłam zmęczona ...ale na tym się kończyło tak więc życzę każdej kobiecie takiego" przebiegu " ;-)Na dzień dzisiejszy oprócz brzuszka który się powiększa oznak negatywnych nie ma :happy:Nie myślimy jeszcze poważnie nad imionami ,zakupami etc ponieważ chyba mamy jeszcze czas hmmm tak mi się wydaje.
Wczoraj czułam jakieś dziwne motylki w brzuchu i zastanawiam się czy to "TO" ;-)
Tak w zasadzie jestem szczęśliwą ciężarówką

hej Laski ja po maratonie sklepowym i na 19 do pracy a tak mi sie nie chce!!!!!!
Agnieszka ja plec mojej Ksiezniczki poznalam w 13 tygodniu ciazy i na zwyklym usg a pozniej mialam 3d w ten sam dzien i sie potwierdzilo no i naprawde mam ksiezniczke a nie ksiecia hihihihi
dzindusia to super ze masz juz wszystkie rzeczy wieksze zamowione :) a moze Ty sie skusisz na pepkowe do Drozdusi podjechalabym po Ciebie bo ja na bank jade i mam wolne miejsce :)

hejka :)
ja w czwartek tez sie zjawie :) dominika zostawie u kolegi(chyba,ze jego mamusia bedzie miala inne plany-jutro zapytam) marta,justyna moze z ktoras z was moglabym sie zabrac???
witam nowa mamusie :)
aha marta co to za sklep kolo ciebie otworzyli???ja nic nie wiem...moze nie doczytalam :(
kurde ada caly dzien sobie drzemala po 10minutek,a teraz sobie spanko urzadzila i jak sie obudzi to pewnie do 11 bede z nia urzedowac !
wiecie co dzis zrobilam??poszlam do penego zaladowalam sobie ciuszki...podchodze do kasy,zagladam do torebki,do portfela a tam brak karty...gotowki tez nie mialam...mhh ale sie wstydu najadlam!!!szok....skleroza jak nic!!!

natinke ja już kilka razy tak kupowałam bez portmonetki :tak:tylko w moim wiejskim sklepie, za każdym razem prosiłam, żeby odłozyli mi żarło aż wrócę z kasą:zawstydzona/y::-D:-D:-D, rzeczywiście obciach:-D:-D

reklama
Natinke fajnie że będziesz;-)
a mi się jeszcze taki obciach z portfelem nie zdarzył.jakoś tak zawsze zanim podejdę do kasy to sprawdzam czy mam kaskę bo to różnie bywa.przecież baby mają po kilka torebek i ciągle przekładają jej zawartość:sorry: i chociażby dlatego:sorry::-p

Do góry