reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

alex no tak zapomniałam, że to dzień szkolny

popchnęłam kolędy jeszcze raz:tak:, bo nie wiem czemu nie doszło:no: u mnie pokazuje wysłane:eek:, ehhh co za pech już do kaji nie chciały dojść- no nic zobaczymy

reklama
no a ja miałam iść na spacerek ale brzydko się porobiło i siedzimy w domku.
Nicholasek śpi a Lola rządzi:sorry: trochę jej odbija od tego siedzenia w domku:rofl2:
nawet obiadu mi się nie chciało robić.tak na szybkiego przygotowałam placuszki z jabłkami bo smacznie i mało roboty:-p
Krycha ja tam nie mam pojęcia najlepiej jak ją lekarz obejrzy.może to zwykły gruczoł albo coś torbielowatego i samo się chłonie....przypominam sobie że moja chrześniaczka przez pierwsze 4 lata miała taki guzek tyle że na szyi.też się wszyscy martwili bo to przy węzłach chłonnych itd ale dzisiaj nie ma śladu a mała jest zdrowa.najlepiej skonsultować to z lekarzem:tak:

Krycha ja tam nie mam pojęcia najlepiej jak ją lekarz obejrzy.może to zwykły gruczoł albo coś torbielowatego i samo się chłonie....przypominam sobie że moja chrześniaczka przez pierwsze 4 lata miała taki guzek tyle że na szyi.też się wszyscy martwili bo to przy węzłach chłonnych itd ale dzisiaj nie ma śladu a mała jest zdrowa.najlepiej skonsultować to z lekarzem:tak:

No właśnie też myślę, że to tylko gruczoły, ale jednak troszkę się martwię :-(... Ale jak już wspominałam w piątek mamy wizytę to zapytam! Dzięki Drozdusiu :-)!

Moja Oliwcia śpi, zasnęła na spacerku, pod sam koniec, potem z godzinkę w łóżeczku a teraz na kanapie ;-) norma :-D:-D:-D!

justysia gratulacje dla Julci brawo!!!:-D no i gratuluję mamusiu masz od teraz przerąbane;-):-D:-D:-D

drozdusia napisz jak się te placuszki robi bo brzmi apetycznie a ja nie mam dzisiaj weny na obiad

krycha może i te przygotowania są trochę męczące (kwestia dobrego zaplanowania) ale za to efekt... ehh niektóre potrawy robię tylko raz w roku i wtedy fantastycznie smakują w atmosferze świątecznej --choinka, ubrany dom i stół --nie zamieniłabym tego na nic nierobienie ;-)

a co do spotkanka to proponujemy wizytę w tons of fun:
w piątek 18go grudnia od10:30 do 12:30
będzie mikołaj, za 8E od dziecka w tym: jakaś torebka za słodyczami, helowy balonik do zabrania dla dziecka
herbata-kawa i ciastko dla rodzica,
nie trzeba rezerwować wystarczy przyjść

z tego co się zorientowałam to chętne już są:
ja, drozdusia, justysia, martuana, natinke, aga, camomile(jesli brat zostanie w domku)
chyba więcej nie pamiętam,
proszę mi odświeżyć pamięć;-)to dopiszę:-D

krycha może i te przygotowania są trochę męczące (kwestia dobrego zaplanowania) ale za to efekt... ehh niektóre potrawy robię tylko raz w roku i wtedy fantastycznie smakują w atmosferze świątecznej --choinka, ubrany dom i stół --nie zamieniłabym tego na nic nierobienie ;-)

a co do spotkanka to proponujemy wizytę w tons of fun:
w piątek 18go grudnia od10:30 do 12:30
będzie mikołaj, za 8E od dziecka w tym: jakaś torebka za słodyczami, helowy balonik do zabrania dla dziecka
herbata-kawa i ciastko dla rodzica,
nie trzeba rezerwować wystarczy przyjść

z tego co się zorientowałam to chętne już są:
ja, drozdusia, justysia, martuana, natinke, aga, camomile(jesli brat zostanie w domku)
chyba więcej nie pamiętam,
proszę mi odświeżyć pamięć;-)to dopiszę:-D

Wiem, że tu o efekt chodzi i faktycznie potrawy wigilijne mają niepowtarzalny smak, ale i tak traktuję to jedynie jako dodatek... Hm... No taka już jestem i co zrobić... A spotkanko brzmi bardzo interesująco, jednak ciężko mi się już teraz określić ;-)

Oliwcia wstała czas więc na obiadek :sorry:

lallllaaaaallaallalalallalalallalalala.......

druga pralka sie kreci:)a Mayka dalej spi:)ale juz cos zaczyna kontrolowac sytuacje i sie kreci:)pewno sie obudzi ,jak bedziemy musialy jechac po Anite....

a gdzie te spotkanko bedzie Bozencia? tam za Aldikiem?????w tym centrum?????

a ja sama sie dziwie skad te tempo u mnie.....no ale jak sie tyle dzieciow ma to i sprint do wszystkiego potrzebny hehehe...
musze sprawdzic gdzie te centrum bo nie wiem...
mayka wstala....siedzi u mnie na kolanach i sie kompem interesuje

reklama
ms.marple dobrze gadasz-tons of fun jest koło nct. a placuszki to nic prostszego-ciasto jak na naleśniki i dodaję do niego jabłka starte na tych oczkach co ogórki na mizerię.i do tego cynamon:-p

Do góry