reklama
D
drozdusia
Gość
no a ja miałam iść na spacerek ale brzydko się porobiło i siedzimy w domku.
Nicholasek śpi a Lola rządzi
trochę jej odbija od tego siedzenia w domku
nawet obiadu mi się nie chciało robić.tak na szybkiego przygotowałam placuszki z jabłkami bo smacznie i mało roboty
Krycha ja tam nie mam pojęcia najlepiej jak ją lekarz obejrzy.może to zwykły gruczoł albo coś torbielowatego i samo się chłonie....przypominam sobie że moja chrześniaczka przez pierwsze 4 lata miała taki guzek tyle że na szyi.też się wszyscy martwili bo to przy węzłach chłonnych itd ale dzisiaj nie ma śladu a mała jest zdrowa.najlepiej skonsultować to z lekarzem
Nicholasek śpi a Lola rządzi

nawet obiadu mi się nie chciało robić.tak na szybkiego przygotowałam placuszki z jabłkami bo smacznie i mało roboty

Krycha ja tam nie mam pojęcia najlepiej jak ją lekarz obejrzy.może to zwykły gruczoł albo coś torbielowatego i samo się chłonie....przypominam sobie że moja chrześniaczka przez pierwsze 4 lata miała taki guzek tyle że na szyi.też się wszyscy martwili bo to przy węzłach chłonnych itd ale dzisiaj nie ma śladu a mała jest zdrowa.najlepiej skonsultować to z lekarzem

K
krycha
Gość
Krycha ja tam nie mam pojęcia najlepiej jak ją lekarz obejrzy.może to zwykły gruczoł albo coś torbielowatego i samo się chłonie....przypominam sobie że moja chrześniaczka przez pierwsze 4 lata miała taki guzek tyle że na szyi.też się wszyscy martwili bo to przy węzłach chłonnych itd ale dzisiaj nie ma śladu a mała jest zdrowa.najlepiej skonsultować to z lekarzem![]()
No właśnie też myślę, że to tylko gruczoły, ale jednak troszkę się martwię :-(... Ale jak już wspominałam w piątek mamy wizytę to zapytam! Dzięki Drozdusiu :-)!
Moja Oliwcia śpi, zasnęła na spacerku, pod sam koniec, potem z godzinkę w łóżeczku a teraz na kanapie ;-) norma

justysia gratulacje dla Julci brawo!!!
no i gratuluję mamusiu masz od teraz przerąbane;-)

drozdusia napisz jak się te placuszki robi bo brzmi apetycznie a ja nie mam dzisiaj weny na obiad
krycha może i te przygotowania są trochę męczące (kwestia dobrego zaplanowania) ale za to efekt... ehh niektóre potrawy robię tylko raz w roku i wtedy fantastycznie smakują w atmosferze świątecznej --choinka, ubrany dom i stół --nie zamieniłabym tego na nic nierobienie ;-)
a co do spotkanka to proponujemy wizytę w tons of fun:
w piątek 18go grudnia od10:30 do 12:30
będzie mikołaj, za 8E od dziecka w tym: jakaś torebka za słodyczami, helowy balonik do zabrania dla dziecka
herbata-kawa i ciastko dla rodzica,
nie trzeba rezerwować wystarczy przyjść
z tego co się zorientowałam to chętne już są:
ja, drozdusia, justysia, martuana, natinke, aga, camomile(jesli brat zostanie w domku)
chyba więcej nie pamiętam,
proszę mi odświeżyć pamięć;-)to dopiszę

drozdusia napisz jak się te placuszki robi bo brzmi apetycznie a ja nie mam dzisiaj weny na obiad
krycha może i te przygotowania są trochę męczące (kwestia dobrego zaplanowania) ale za to efekt... ehh niektóre potrawy robię tylko raz w roku i wtedy fantastycznie smakują w atmosferze świątecznej --choinka, ubrany dom i stół --nie zamieniłabym tego na nic nierobienie ;-)
będzie mikołaj, za 8E od dziecka w tym: jakaś torebka za słodyczami, helowy balonik do zabrania dla dziecka
ja, drozdusia, justysia, martuana, natinke, aga, camomile(jesli brat zostanie w domku)
proszę mi odświeżyć pamięć;-)to dopiszę

K
krycha
Gość
proszę mi odświeżyć pamięć;-)to dopiszę![]()
Wiem, że tu o efekt chodzi i faktycznie potrawy wigilijne mają niepowtarzalny smak, ale i tak traktuję to jedynie jako dodatek... Hm... No taka już jestem i co zrobić... A spotkanko brzmi bardzo interesująco, jednak ciężko mi się już teraz określić ;-)
Oliwcia wstała czas więc na obiadek

aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
lallllaaaaallaallalalallalalallalalala.......
druga pralka sie kreci
a Mayka dalej spi
ale juz cos zaczyna kontrolowac sytuacje i sie kreci
pewno sie obudzi ,jak bedziemy musialy jechac po Anite....
a gdzie te spotkanko bedzie Bozencia? tam za Aldikiem?????w tym centrum?????
druga pralka sie kreci
aga ty to masz tempo

aguś ten tons of fun jest tam gdzie się robi NCT (chyba , dobrze gadam drozdusia?)
no w każdym razie na tej ulicy z tyłu sklepu B&Q
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
a ja sama sie dziwie skad te tempo u mnie.....no ale jak sie tyle dzieciow ma to i sprint do wszystkiego potrzebny hehehe...
musze sprawdzic gdzie te centrum bo nie wiem...
mayka wstala....siedzi u mnie na kolanach i sie kompem interesuje
musze sprawdzic gdzie te centrum bo nie wiem...
mayka wstala....siedzi u mnie na kolanach i sie kompem interesuje
reklama
D
drozdusia
Gość
ms.marple dobrze gadasz-tons of fun jest koło nct. a placuszki to nic prostszego-ciasto jak na naleśniki i dodaję do niego jabłka starte na tych oczkach co ogórki na mizerię.i do tego cynamon