reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

dzień dobry kobietki.dzionek rzeczywiście nieciekawy.a miałam ochotę na spacerek z bąblami:-( ale może coś się poprawi.w sumie to moje dzieciaczki też się smarkają ale nie jest tragicznie.Lola dzisiaj mnie zaskoczyła bo spała do 10.30:szok: to dziwne zwłaszcza że wychodzą jej dwie górne trójki:sorry2: za to Nick rządzi od rana więc nie miałam okazji poleniuchować
ms.marple Mikołajek oczywiście był rozchwytywany,rozpieszczany i ubóstwiany.od razu nawet go ochrzciliśmy.Lola też oczywiście rozpieszczana do granic przyzwoitości.no ale teraz dostanę ją do porządku:tak:
Sylcia przykro mi z powodu babci.wyobrażam sobie co czujesz.sama na tydzień przed świętami miałam pogrzeb....co zrobić.każde życie kiedyś się kończy:-(

laseczki jeśli któraś ma ochotę i nie boi się moich zasmarkańców to zapraszam na kawusię.Natinke jeśli to dla ciebie nie za daleko to wpadaj.ty Bożenko przy okazji też wpadnij.no i kto tam jeszcze ma ochotę:tak:

reklama
natinke ja będę w centrum bo dzisiaj mam samochód , mam nadzieję, że tam nie pada:tak: myślę, że tak 14ta

drozdusia
jak będę miała czas to zajrzę ale dzisiaj szczepienie mamy muszę być punktualna hehe

natinke ja będę w centrum bo dzisiaj mam samochód , mam nadzieję, że tam nie pada:tak: myślę, że tak 14ta

Hmm... Teraz tutaj popadywuje i wieje i w ogóle jest nieprzyjemnie :dry:

Drozdusia, super, że chrzciny macie już za sobą! Ja bym z chęcią przyszła, ale dziś nie dam rady, muszę się obrobić ze wszystkim po tych świętach i obiad do końca sklecić, bo póki co dopiero nastawiłam ogórkową...

no cicho cicho.... a ja jednak wybrałam się z dzieciarnią na krótki spacerek.i wcale nie jest tak zimno.w porównaniu do -20 mrozu jaki trafił mi się w PL to miód malina:-)

no cicho cicho.... a ja jednak wybrałam się z dzieciarnią na krótki spacerek.i wcale nie jest tak zimno.w porównaniu do -20 mrozu jaki trafił mi się w PL to miód malina:-)

:szok::szok::szok: ło matko -20 :szok::szok::szok:, ale się Wam trafiło!

Ja również wyszłam ...i szybko pożałowałam ..Ten wiatr z deszczem -przeszywające zimno..

No właśnie! Musiałam wyjść z rańca do sklepu i też szybko wracałam do ciepełka w domu :tak:!

reklama
Do góry