reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Drozdusia, cosik Ci się z suwaczkami dziwnego zrobiło :baffled:? Znaczy brak ich...

Ms.Marple, zdróweczka :tak::tak::tak:

Pyza mi zasnęła zaraz po 10.00, hm... Dziwne :confused:... Ale niech śpi, sen jest leczniczy, a przecież zasmarkaniec z Niej :sorry2:... Spacerek i zakupy poczekają! Chociaż słońce kusi, oj, kusi :-D;-)

reklama
Adamo też zaczyna smarkać no ale to nieuniknione było skoro ja kicham już dwa dni:dry:ale mimo zasmarkanych kicholców chyba pojedziemy do Lachinch pospacerować bo pogoda fajna:tak::tak:

no,suwaczki naprawione.nie wiem co się z nimi stało:confused: musiałam je na nowo stworzyć:sorry2:
ms.marple udanej wycieczki:tak:;-) to słoneczko rzeczywiście jest zachęcające

Witam się w Nowym Roku :-) zmykam na spacer i zakupy.. mam nadzieję że to co widać za oknem jest tak samo miłe z bliska :-) Pogoda ostatnimi czasy strasznie zdradliwa .Życzę wszystkim "odsmarkania" byście szybko wróciły do zdrowia i wasze bąbelki również :-)

Heja lejdis Ohh u nas sniegowo pada sobie i popaduje sniezkiem :) Nadinka urosla ahh tak bardzo i zlosnica z niej jest Wykorzystuje wszystkich a jak widzii tel to muzyke chce Too ok wlaczam jej ale jak lecii nie taka piosenka jaka lubii to walii tel i krzyczy Ohh ciesze sie ze rozwija sie ok Te jej nerwy wcale mi nie przeszkadzaja i nie mam zamiaru jej wszystko dawac tak jak ona chce Mna stety czy niestety rzadzic nie bedzie :))

Ide dzis do sis na kawke w ogole milo spedzam czasz rodzinami i babcia troszke lepiej sie czuje ale w jej wieku wszystko moze sie zdarzyc ...

Milego dnia calusy :)

Hejo laski :)
ja dopiero wstalam :zawstydzona/y: ale normalnie sie wyspac nie moge przez ten katar i do tego jeszcze chyrlam jak najeta :(
Ms.Marple widze ze sie zarazilas wirtualnie u mnie ten katar juz ponad tydzien fujjj takie zielone gluty nie do wysmarkania (ale jestesm wrazliwa ) hihiihih
teraz Bartosz z Jula poszli w kimke bo biedak z tego mojego mezola nie dosc ze w nocy mu spac nie daje bo albo smaram albo kaszle to jeszcze musi do Juli wstawac dobrze ze to moje dziecko tak dlugo rano spi

Hej kochani
I ja sie witam w Nowym Roku. U nas zmiany widoczne hehhe tzn troche znami lepiej :) Kieran i ja juz calkiem zdrowi, a Sophie jeszcze troszke pokasluje, ale to pewnie jeszcze pare dni potrwa, dzis wieczorem juz ma ostatnia dawke antybiotyku, ale juz i apetycik odzyskala, tylko kurcze z kupkami sie ostatnio meczy, i nie wiem czy to nie jest przez antybiotyk... ehhh My tez dzis bylismy na malych zakupkach ,a wlasciwie kupilismy kratke na schody bo mala juz raczkuje jak najeta i boje sie ze wkoncu zleci z tych schodow, tym bardziej ze za psem ciagle gania....:)
Justysia Ty sie kuruj kochana, bo mowie Ci jakies wirusisko ponauje, jak bylismy tydzien temu w szpitalu to mnostwo dzieciaczkow zatrzymywali na oddziele dzieciecym:szok: no a tesciowa moja zapalenie pluc zaatakowalo... ehhhhh dbaj o siebie kochana!!!!!

Sylwia kiedy do nas wracasz bo jakos pusto to bez Ciebie, eh no i nie moge sie doczekac jak zobacze Nadinke jak sie zmienila no i oczywiscie jej postepy:):)

cuuudnie było dzisiaj na plaży zero wiatru i słoneczko :tak::tak:bajer ja zabrałam termos z gorącą herbata a można było pić zimne piwko:-D:-D:-D

spotkaliśmy też gastone z rodzinką na plaży:tak::tak::-D

i chyba już mogę wam się przyznać ze i mnie udało się zaciążyć--- mam nadzieję, że na całe 9 miesięcy:sorry2:

reklama
Do góry