K
krycha
Gość
w samochodzie oczywiście![]()
Sprytne, sprytne

!!! Więc dodatkowo owocnych zakupów życzę ;-)Zmykam do sklepu, do później

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w samochodzie oczywiście![]()

!!! Więc dodatkowo owocnych zakupów życzę ;-)
co prawda jak wracałam wieczorkiem od szwagierki to cosik sypało ale dzis od rana nic, mam tylko nadzieje ze nie zacznie jutro. Co prawda jak w "dzień dobry tvn" pokazywali W-we to rzeczywiście nie ciekawie ale tutaj jest oki mam nadzieje że tak pozostanie i jutro spokojnie bez problemów wylecimy z Bydzi i wyladujemy w Dublinie:-) a ja czapke Michała na sam koniec gdzies przesiałam
ale w sumie dzis mam zamiar do szwagierki iśc a to nie daleko więc kupie mu taka aby była i tyle bo chce go na nóżkach wziąść bo wózkiem gdzieś się ruszyć to poprostu masakra
tak po odśnieżane wszędzie że pieszy ma problem z przejściem a co dopiero wozem dziecia

mam dziś takie same samopoczucie..może to faktycznie przesilenie wiosenne nas dopada heheheKurcze mam dzis jakis kiepski dzien - nic mi sie nie chce i samopoczucie jakies nijakie........:--(
! Wąż już w pracy, dziecię śpi... Bidulka, oglądała bajeczke i zasnęła na fotelu
, niewielka gorączka Ją zmogła, bo od rana się zmagamy z 38 st. No i ten katarek
! Ale nam dziś stracha napędziła
, sobie z resztą też
... Jadła jabłuszko i nie chciała podzielić się z tatusiem i nawpychała sobie wszystko co miała w miseczce do buźki no i się zakrztusiła
... Szybka nasza reakcja pomogła, ale ja z nimi kiedyś osiwieje, mówię Wam!!!! A pomysły Pyzy przechodzą moje najśmielsze oczekiwania 

! Strasznie mi się chciało kwaśnego 

. A do tego ogóreczki konserwowe, bo mi Edziook smaka narobiła i już pół słoika nie ma 
...
... Także mamusie dołujące się może zaopatrzcie się w czekoladki, co ;-)?
... No i fakt, Prenatal na czczo działał, ale odkąd nie jem chleba jest o niebo lepiej ;-)
. Czasem tylko coś mnie dopadnie, ale tylo czasem...
lecimy na spacerek bo ostatnio mi się nie chciało
:-

ale i tak musimy wyjechaĆ wcześniej bo mogą być korki to jest środek tygodnia no i mam taki plan ze zjemy lunch w ikeowskiej restauracyjce ( o ile tu jest)
no i gdyby nie Andrzej Agi to chyba musielibyśmy wybić szybę w oknie
jakaś rozkojarzona ostatnio bywam
no i bezpiecznego,spokojnego lotu życzę