reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Gastone, duży wydatek Was czeka, no, ale się opłaci ;-)! My zdania nie zmieniliśmy i zbieramy na tego P&T Sport granatowego, bo mnie się ten kolorek podoba:sorry:...

Agnieszka13111980, a wiesz, jak zobaczyłam Twój suwavzek to myślałam, że Ty bliźniaki będziesz miała (Gastone ma takiego samego suwacza), miałam nawet zapytać, ale mi z głowy wyleciało :zawstydzona/y::-D

Edziook, a Ciebie gdzie wcięło? Halo???

Kaja_respect, zakupy udane :sorry:?

Ciekawe jak tam dziewczyny w Polsce się mają i czy poodpoczywają :sorry:...

Drozdusia, i jak, zadziała ten specyfik? Mikołajek lepiej się miewa?

Aga_irlandia, chyba pracowity okres masz ostatnio, bo już nawet nie wpadasz na kontrolę wieczorną :-:)-)...

Madziakowalik, jak tam Majeczka? Przeszedł Jej już ten katarek?

Sylcia007, żyejsz??? Pewnie natchnienia do klepania nie masz...

Gosiulka, jak Wam poszło wieczorne zasypianie?

Alex2339, a u Was zdrówko w końcu zagościło?

Aine, Olivca, hop, hop???!!!!!!!

Camomile, Ty wiesz, że jak się pożegnałyśmy to moje dziecię wyło do samego domu :eek:? Lizak Jej się znudził, za to porządnie zgłodniała i wciągnęła spory obiadek :-)! Igorek odpoczął?

Wiecie co, chyba jednak zwyciężyłyśmy z tym katarzyskiem, w końcu jupiiiiiiii :-D:-D:-D!!! Tylko jak Młoda zaczyna płakać to Jej się bańki robią :-p w nosie, ale ogólnie jest już git! Cieszę się jak nie wiem, bo to oznacza powrót do świata żywych :-D:rofl2::-D

Gastone eh nie dziwie sie zaskoczenia:):) ale to takie mile zaskoczenie, no oczywiscie po porodzie bedziesz miec duuuuuzo roboty ehh mam nadzieje ze masz kogos do pomocy... ciekawe czy dziewczynki czy chlopcy beda, a moze jedna dziewczynka i jeden chlopiec ehhh swietasko:) no i ciaza pewnie bedzie ciezka kurcze i pewnie wczesniej urodzisz:)

Dzindusia swietnie ze juz masz wszystko pokupowane, pewnie jeszcze jak pojdziesz na zakupki to bedziesz ciagle jakies drobiazgi kupowala:) a torba do szpitala juz spakowana:) ja pamietam po 32 tyg juz sobie kompletowalam torbe do szpitala:) ehh no super jest to oczekiwanie a sam porod tez taki ekscytujacy :):) ja juz bym chciala drugiego dzidziusia tym bardziej ze moja uwielbia przebywac z dziecmi ... ale musi jeszce troche poczekac..

A ja musze sie pochwalic bo Mala zasnela mi dzis tak pieknie na noc po kapieli wycalowalam i polozylam do lozeczka odrazu sie przytulila do poduchy a potem na brzuszek troche tylkiem pokrecila i sobie zasnela !!!! jestem w szoku, w dzien ciagle z nia niestety walcze , ale moze juz na noc zalapala ze trzeba isc spac bo jest noc... hmmmmm

A ja musze sie pochwalic bo Mala zasnela mi dzis tak pieknie na noc po kapieli wycalowalam i polozylam do lozeczka odrazu sie przytulila do poduchy a potem na brzuszek troche tylkiem pokrecila i sobie zasnela !!!! jestem w szoku, w dzien ciagle z nia niestety walcze , ale moze juz na noc zalapala ze trzeba isc spac bo jest noc... hmmmmm

Brawo, brawo, brawo :tak::tak::tak:!!! Teraz jeszcze tylko za drzemki w ciągu dnia trzymam kciuki! Uda się w końcu, cierpliwości ;-)! Aaaaa, Camomile wpadła na pomysł, że może Igorkowi cięzo zasnąć, bo ma jasno w pokoju i spróbuje zasłonić mu okno - a u Was jak jest? Zasłaniasz okna w ciągu dnia Sophijce na drzemkę?

dobry wieczór babeńki;-) u nas może trochę lepiej po kropelkach ale jeszcze bez rewelacji.ale to dopiero drugi dzień podaję więc jeszcze poczekam.zaczynam też myśleć że to może nie tyle kolki co może przeżarcie:-D:-p Fraglesik czasami dostaje butlę tak żeby załapał jak go od cycka odstawię bo z Laurą nie wyszło.jak mu daję to na noc i wyobraźcie sobie że potrafi wypić 180 i obudzić się za 3 godziny na żarełko?:szok: może dlatego go brzuszek boli:confused: mam wrażenie że ile bym mu dała to tyle by zjadł.może zacznę go oszukiwać wodą ale wątpię czy da się na to złapać żarłok jeden:sorry:
Aguś dzięki za odwiedzinki;-)
tobie Sylcia również dziękuję za świetny wieczór.cały dzień się śmiałam z mojego T:-D
acha laseczki mam nadzieję że na jutro nic się nie zmieniło i się zjawicie:tak:;-)

Krycha jestem tak szczesliwa ze zasnela tak slicznie zobaczymy jak bedzie wnocy spala i czy sie nie bedzie przebudzala....a w dzien zawsze jak ja klade spac to razem zasuwamy zaluzje i mowie jej ze idziemy spac , przytulam daje smoka troche ja przytlule do siebie a potem klade do lozeczka to nie ma mowy odrazu nogami wyma****e tak jakby jej sie spac nie chcialo, a jak ja wezme z lozeczka to marudna i spiaca ze szok, dzis ja ululalam raz na spacerze, a drugi raz na rekach ehh wstyd ze ja ucze spac na rekach, ale.... juz czasami to wole ja uspic i miec troche czasu dla siebie bo jak nie spi to nie daje mi zyc, a wtedy tylko ja trace cierpliwosc, krzycze na nia, kloce sie z Kieranem ehh :(:(

Drozdusia ja jutro bede:)
a co do przezarcia to zjadlam dzisiaj 10 paczkow domowej roboty mmmmmniaaammmmm ehhh nie licze nawet ile to kalorki, jakbym miala wiecej to jeszcze bym zjadla kilka :laugh2::laugh2::laugh2:

dzindusia heh no pakowanie torby do szpitala to tez ma swoje uroki, ja zawsze cos tam donosilam co mi sie przypomnialo ze mi jeszcze potrzebne:) a i tak ostatnie rzeczy spakowalam w dzien porodu:laugh2::laugh2::laugh2: i sie jeszcze sama na porod zawiozlam:laugh2::laugh2::laugh2:

Aha wyslalam Sylci smska bo znalazlam oferte pracy w poscie tylko nie wiem czy go dostala, bo podobno ona juz telefonu nie ma????? Sylwia jestes ?? Przejzyj posta, jesli macie, a jesli nie to napisze Ci numer na priva zadzwon i dopytaj co to za robotka w sklepie gdzies w centrum, moze to cos interesujacego....???

Ostatnia edycja:
reklama
dzień doberek:-) witam się i zmykam zrobić jakąś sałateczkę cobyśmy laseczki o suchych pyskach nie siedziały:-p

Do góry