reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Hejka dziewczyny ja już u siebie:-D:tak::-) NARESZCIE mężuś mnie przywitał z ogromniastym bukietem róż i perfumami hahhahaha tak im się stęskniło :szok::-D że przez weekend nawet kompa nie odpalaliśmy :-D a w Polsce jak to w Polsce dużo kaski i w dodatku dzieci mi się pochorowały:-(ale pozałatwiałam sprawunki i już jestem i więcej sama się nigdzie nie wybieram:szok::-D ale ponoć mówie to za każdym razem:-D dzisiaj musiałam jechać do smytha po nowy wóz dla dzieci z T.F czerwony a czarny mam do sprzedania dla zainteresowanych hahhaah:-DTeż się już za wami stęskniłam więc jakieś spotkanko byłoby chyba na miejscu hehhe:-D

reklama
Nooooo, posprzatałam, obiadek nam podałam to teraz troszkę się pobyczymy z Oliwką a później spacerek ;-)

Aga_irlandia, i dla Twojej Majeczki dużo zdrówka!!!!!!!!!

Martuana, witamy! No, nie dziwię się, że rodzinka stęskniona... A czemu zmieniłaś wózeczek?

Idem powariować z Młodą, bo jakaś korba mnie dopadła :-p

dzieńdoberek
witam z domku w ten piękny poranek bez stert śniegu za oknem:tak::tak:
marzy mi się już ciepła wiosna ehhh:sorry:
niestety dzieć mi wrócił chory:wściekła/y:i mam na razie szlaban na kawki --nie chcę roznosić
a już bym chętnie się z wami spotkała:tak::tak:

mam pytanko jakie USG robią na pierwszej wizycie? już po brzuchu? we środę mam wizytę w maternity i nie wiem czy pić czy nie pić:-D:-D

wczoraj przeczytałam wasze posty ale już zapomniałam co chciałam napisać:szok:
jak mi się przypomni to skrobnę:confused2:

aha gastone ale wieści!! kobito podwójne gratulacje:-D:-D
Witaj mamuska spowrotem i dzieki za gratulacje:-) Jak ty sie czujesz,jak twoje mdlosci? U mnie odpukac mdlosci narazie ustaly tylko ja zmeczona jestem ciaggle podwojnie:-D tylko bym spala.
Ale po ostatnim lezenu tygodniowym mam nareszcie mnostwo energii,musze korzystac bo niedlugo ja bede miala.Potem podobno majtek nie bede mogla nalozyc:-D:-D:-D

Krycha ja dzis tez dzien techniczny.Musialam chlupe doprowdzic do porzadku po tygodniu.Wiesz maz sprzatal,myl podlogi takie tam ale wiesz jak to chlop:-D ale i tak jestem z niego dumna,bo sie opiekowal nami super.Dziecko bylo nakarmione,wykapane,zadowolone.Mamusia zdrowiala i tylko ciagle wolala z gory.Anielska cierpliwosc ma ten moj chlop:-D

Marta witaj na irlandzkiej ziemi.Ty tez jestes wozkara?
Krycha bierz sie za jej P&T:-D:-D:-D

dzień doberek. ja dopiero co usiadłam.od rana sprzątanie bo chałupka po weekendzie wyglądała jakby przez nią tornado przeszło:szok: potem piekłam pączusie i tak jakoś zeszło.jeszcze tylko po jakieś zakupy trzeba się bujnąć bo żarełko się kończy
miałam coś jeszcze naskrobać ale wypadło mi z głowy:confused2:

Krycha bierz sie za jej P&T:-D:-D:-D

Troszkę nie zrozumiałam :eek: za czyj P&T mam się brać? Bo wiesz Gastone, do mnie trzeba drukowanym literami chyba mówić i pisać, bo ja jakaś taka niekumata się zrobiłam przez ta ciażę ;-)

No mówię - dziwne te weekendy, skąd ten balagan się wtedy bierze to nie wiem :-D:-D:-D. A co do sprzątania przez chlopów to się zgodzę w 100%, mój wąż też tak jakoś po łebkach :szok::tak: choć się stara, przynajmniej tak mówi :-D:-D:-D:-D

Gaston wow moje gratulki podwojone szczęście ale Ci mąż niespodzianke zrobił:-D:szok::-D będziesz miała wesoło kobito hheheh a co do woza ano jestem wózkara jestem musze przyznać Mareczkowych nawet nie zlicze a co do tego to jestem z niego bardzo zadowolona czyli z tego czarnego:tak:bo wygodny bardzo tylko kolorek mnie przytłaczał a przed wyjazdem Justyś mnie poinformowała że w S:tak:mythcie jest promocja na P.T czerwony i jak już nakręcałam mężusia to Aer Lingus mi pomógł podjąć decyzje i tak oto mam dwa hahahah ale to długo by opowiadać hehhe wkażdym razie staneło na moim a jak wiesz z moim mężusiem to wystarczy pstryczek palcami i świat do moich nóg hehhehehhahahah:-D:szok::-D

a co do tego to jestem z niego bardzo zadowolona czyli z tego czarnego:tak:bo wygodny bardzo tylko kolorek mnie przytłaczał a przed wyjazdem Justyś mnie poinformowała że w S:tak:mythcie jest promocja na P.T czerwony i jak już nakręcałam mężusia to Aer Lingus mi pomógł podjąć decyzje i tak oto mam dwa hahahah ale to długo by opowiadać hehhe wkażdym razie staneło na moim a jak wiesz z moim mężusiem to wystarczy pstryczek palcami i świat do moich nóg hehhehehhahahah:-D:szok::-D

Ano była promocja i to kusząca nawet, ale myślałam, że już Jej nie ma... Nawet zaglądałam ostatnio na ich stronkę, ale już ceny promocyjnej nie mieli... No, ale ja i tak póki co bym nie kupowała! Mówisz Lingus Ci pomógł, hm... A zdradzisz jak?

Sylcia007, cały czas zerkam tu na wątek, nogami przebieram, bo się doczekać już nie mogę tej historyjki, a Ty nic nam nie piszesz :-(... Zlituj się nad ciężarną, nie bądź taka ;-)

Troszkę nie zrozumiałam :eek: za czyj P&T mam się brać? Bo wiesz Gastone, do mnie trzeba drukowanym literami chyba mówić i pisać, bo ja jakaś taka niekumata się zrobiłam przez ta ciażę ;-)

No mówię - dziwne te weekendy, skąd ten balagan się wtedy bierze to nie wiem :-D:-D:-D. A co do sprzątania przez chlopów to się zgodzę w 100%, mój wąż też tak jakoś po łebkach :szok::tak: choć się stara, przynajmniej tak mówi :-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D No przeciez Marta pisala ze bedzie czarny sprzedawac?
Gaston wow moje gratulki podwojone szczęście ale Ci mąż niespodzianke zrobił:-D:szok::-D będziesz miała wesoło kobito hheheh a co do woza ano jestem wózkara jestem musze przyznać Mareczkowych nawet nie zlicze a co do tego to jestem z niego bardzo zadowolona czyli z tego czarnego:tak:bo wygodny bardzo tylko kolorek mnie przytłaczał a przed wyjazdem Justyś mnie poinformowała że w S:tak:mythcie jest promocja na P.T czerwony i jak już nakręcałam mężusia to Aer Lingus mi pomógł podjąć decyzje i tak oto mam dwa hahahah ale to długo by opowiadać hehhe wkażdym razie staneło na moim a jak wiesz z moim mężusiem to wystarczy pstryczek palcami i świat do moich nóg hehhehehhahahah:-D:szok::-D

No kochana ja to wozkara jestem dopiero.Teraz sie wzielam za sprzedaz swoich 4 i napalilam sie ogromnie na blizniaczy.Mam nadzieje ze go bede miala,bo nie latwa z nim sprawa:cool: bo zamowienia realizowane pojedynczo i nie w 100% znaczy ze moge go nie dostac..Alemam nadzieje ze dostane:-)bo jest cudowny.
No a za gratulki dzieki,maz sie postarala ale i geny po mojej mamusi robily swoje,bo mama miala rodzenswo blizniacze,ktore zmarlo.Nigdy mi o tym nie mowila.Rychlo w czas hehe mogla powiedziec bylabym bardziej przygotowana a tu na usg obuchem w leb:-D Zonk..nie wiedzialam co powiedziec i wylam potwornie:-D slowa nie moglam wydusic przez godzine:-D

reklama
Do góry