reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hm... No ja już względny porządek mam, ale względny tylko! Co z tego sprzątania jak Młoda już sajgon od nowa robi :szok::eek::angry:... Nie zamierzam się przykładać skoro za dwa dni weekend i w poniedziałek znów sprzątanie mnie czeka! Ale pranie juz wyprane się suszy, tylko na balkon muszę je jeszcze wyrzucić! Naczynia pomyte, odkurzone, podłogi sobie umyję jak Oliwka pójdzie spać no i za obiadek muszę się zabrać ;-)! Dziś robię zapiekankę :-p...

Dziewczyny mam pytanko czy wasze torby do szpitala tez przypominaly torby jak na wakacje?? wielkie i wypchane po brzegi???? bo ja wstepnie spakowalam swoja i tego wszystkiego jest strasznie duzo.......:sorry::sorry:

Dziewczyny mam pytanko czy wasze torby do szpitala tez przypominaly torby jak na wakacje?? wielkie i wypchane po brzegi???? bo ja wstepnie spakowalam swoja i tego wszystkiego jest strasznie duzo.......:sorry::sorry:

:-D:-D:-D:-D:-D jasne, że tak!!! Ja na początku to w ogóle napakowałam aż dwie torby i poważnie zastanawiałam się żeby przenieść się po prostu dom walizki na kółkach :-D:-D:-D, ale ostatecznie przepakowałam się, zrobiłam kolejną selekcję i zabrałam jedną (taką torbę podręczną do samolotu), ale druga i tak czekała w domu, na wszelki wypadek, gdyby trzeba było wąż miał donieść ;-):tak::-D

Witam mamunie.U mne porzadki w proszku,,balagan na kolkach i mi brak weny do sprzatania.
Krycha przepisali mnie do kliniki do Limerick ze wzgledu na usg.Narzie bede miala robione co 4 tgodnie ,pozniej co dwa.Juz mam za soba 3:-D Wiec moze kiedys na siebie wpadniemy.
To tyle uciekam bo ten balagan koszmarny trza go ogarnac.
No i pokaze wam foke moich dzidziow.

Załączniki

• 5.jpg
    5.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 34
Gastone, super fotka :tak:! Dwa Maluszki, jejku, nadal nie mogę uwierzyć :szok::-D, znaczy nie dochodzi to do mnie ;-)... Gratuluję raz jeszcze i to podwójnie!!!!!! Ano racja, może się spotkamy któregoś razu, fajnie by było :sorry:!!!

Witaski a ja jakoś dzisiaj weny nie mam a tak się zasiedziałam u Drozdi że z robotką troche w plecki jestem:-D ale Mati rozbawił się w najlepsze i spanko mu przeszło :wściekła/y: mam nadzieje że uda mi się ogarnąć conieco ale dobrze że pomocnice dzisiaj w domciu ;-) więc szybko pójdzie:-D Gaston świetna fotka :tak::-D

gastone rewelacja:tak::tak: jeszcze nie widziałam bliźniaków na USG:-D u mnie na szczęście znalezione tylko jedno dziecko ufff;-)
ale nie wiem co tam siedzi:eek: no nic kiedy się ujawni:-D

co do sprzątania to nadal odczuwam wstręt:szok::-D:-D oby to było przejściowe bo wstyd ludzi zapraszać, zresztą nie zapraszam bo wstyd:cool:

dzindusia ja miałam swoją walizkę podróżną i to tą największą :tak::tak:trochę tego potrzeba tym razem nastawiam się na krótki pobyt bo ostatnio było zdecydowanie za długo 5dni brrrr nigdy więcej !!!24godz i zwiewam oknem;-):tak::-D:-D:-D
tobie tez polecam;-)

reklama
Gastone, lenistwo dobra rzecz :tak::-D:-D!!!

Ms.Marple, może jednak będzie dziewuszka, bo jeśli nic nie mogą wypatrzyć między nóżkami... W końcu się kiedyś dowiemy ;-)! No, a Dzindusia chyba tak szybko nie wyjdzie ze szpitala, pierworódki jakoś tak dłużej trzymaj, czy coś się zmieniło od naszych porodów????? A co do sprzątnia to usiądź, odpocznij i poczekaj aż Ci ochota najdzie ;-), a spotkać się z lidźmi możesz poza domkiem :tak:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry