reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ulala...troche mnie nie bylo a tu porwania jakies :-)Znaczy sie Drozdusia odetchniesz sobie w spokoju:tak:delektuj sie ta chwila ,bo nie wiadomo kiedy znow Ci sie trafi;-)

A ja sie dzis tez opalalam:tak:I trafilam jeszcze na rozgrzane lozko:-Di normalnie jakos czas mi sie dluzyl tak goraco bylo:szok:no, ale kosci wygrzalam ,nie powiem:laugh2:Teraz siedze i popijam nowe herbatki -wisnie z cynamonem i czarna porzeczke z wanilia i imbirem zdaje sie:)Nawet ciekawe:)Drozdusia musisz koniecznie sprobowac:):rofl2:

A u mnie jedzonko gotowe i czekam na mojego mężulka aż się doczekać nie moge hehhe:-D;-) A dzionek też fajnie zleciał najpierw siostrzyczka a potem Justyś zawitała z Juleczką i Bartoszem a dzieci się nam tu nacałowały hahhaha:-D i nawet Matiu ufikany hahah a jakiego mają fajnistego psiaczka:tak: no nic ide jedzonko nakładać może nawet sama się skusze :-D bo tak mi tu pachnie w końcu weekend a co:-D;-)

Dobry wieczór! My większość dnia dziś poza domkiem spędziłyśmy i choć Młoda się wyszalała a przed spaniem dobrze wywietrzyła i natuptała to i tak zasnąć coś nie może :eek:...

Ms.Marple, dobrze, że Adaś się nie popażył :szok:!!!! A to historia!!! Trzeba mieć oczy dookoła głowy choć i tak wtedy wypadki się zdarzają... A jak się Bąbelek czuje? Przeszło Mu już przeziębienie?

Natinke18, a jak tam Twoje dzieciaczki? Zdrowe?

Gosiulka, dzięki za miły dzionek;-):tak::-D

Camomile, walcz dzielnie z tym paskudztwem i nie daj się pokonać ;-)!!!

Aga_irlandia, skąd Ty takie smaki wynajdujesz? Ciekawe kombinacje :sorry:... A ja miałam zapas owocowych herbatek sobie uzupełnić i... zapomniałam :-D:-D:-D:-D:-D! Czyli norma przez ostatnie jakieś 3 miesiące :-D:-D:-D

No nic, zmykam do M się poprzytulać, ale najpierw coś wciągnąć bom zgłodniała, a wąż i tak w łazience ;-)

Drozdusia zapas herbaciany mam pokazny,wiec nie boj nic....napewno wystarczy:):):)

Krycha ano jakos tak zawsze cos ciekawego znajde:) zazwyczaj w tesco maja bardzo duzy wybor przeroznych herbatek:)i jak jakas ciekawa w rece mi wpadnie to biore:)a kolekcja coraz pokazniejsza hehheheh

No nic....lece dalej....wlasnie skonczylam prasowac i ukladac....ide jakas kaszke Mayce zapodac i do kapieli:)
Dobranoc

dzień dobry laseczki!!!ja od 6 dzis już na nogach...tym razem ada sie o tej wczsnej porze obudzila i zasnac juz nie chciala :) na szczescie juz im lepiej :)domi praktycznie zdrowy a aduli troche jeszcze charczy...mam nadzieje,ze do pn im przejdzie całkowicie i wkoncu bede mogłą sie z wami spotkac bo juz świruje w tym domu!!!!!!!!!!
miłego weekendowania !!!!!!!!!!1

reklama
hello babki

krycha na szczęście nic się Adalowi nie stało przyłożyłam mu zimny kompres i jest OK ale nic go to nie nauczyło bo dalej ściąga wszystko na potęgę:wściekła/y: kiedy ten dzieć co zrozumie:cool:

natinke mam to samo:-D

babki może się gdzieś zmówimy w przyszłym tygodniu na kawkę??? może w fikolandzie?

Do góry